Kreće novi ciklus online EFT i RESURSI radionica. Pozivamo vas u ponedeljak 06.09.2021. na prvu u nizu, na temu “IMAM LI TLO POD NOGAMA?” Sa ovom temom krećemo od početka, naše baze – osjećaja sigurnosti, i idemo sloj dublje. Šta bi za nas značila ta uzrečica “stojim čvrsto na svojim nogama”. Koliko nas vodi uzemljeni dio nas, ili pak imamo osjećaj da većinom plutamo negdje u oblacima. Da li je ono što nas nosi i iz čega odlučujemo obojeno strahom i nesigurnosti i šta nam je potrebno da se to pretvori u mjesto stabilnosti i sigurnosti. Te naposljetku, kako bi to bilo uzemljiti svoje ideje, želje i potrebe, realizirati ih i živjeti.

Na radionici ćemo pomoću EFT-a, stimuliranjem točki meridijana po tijelu proći kroz uvide i otpuštanje negativnih emocija koje su prisutne, te kroz vođene vježbe i vizualizacije osvjestiti već postojeće resurse, pronaći nove i pružiti alate za sigurnije, mirnije i ispunjenije bivanje.

EFT (Emotional Freedom Technique) tehnika emocionalne slobode je grana energetske psihologije, spoj drevne kineske akupunkture i moderne psihologije pomoću koje se na siguran, nježan i vrlo brz način potiče protok energije kroz tijelo, otklanjajući blokade i umirujući naš živčani sustav bez retraumatizacije.

Resursi su ona mjesta, osobe,stvari, radnje i ostalo, što nam služi u životu kao naši izvori dobrosti.

To su i naše vlastite kvalitete i sposobnosti koje često zaboravljamo da imamo i koje nam svjesno ili nesvjesno pomažu da se osjećamo bolje.

Radionica će se održati 06.09.2021. preko zooma od 18 do 20h.
Prijave na radionicu : [email protected] ; [email protected]
Cijena radionice: 200,00 kn
Podatke za uplatu šaljemo vam na mail nakon prijave.
Radionicu vode Ivana Lipak i Mirta Petrinjak, certificirane praktičarke integralne tjelesne psihoterapije.

Više o EFT-u, resursima i voditeljicama na linku :
https://www.facebook.com/104316900954630/posts/575734333812882/?d=n