Pokušala si sve i ništa ne daje zadovoljavajuće rezultate? To je zato jer nisi uzela u obzir karike koje nedostaju, podsvijest i ograničavajuća uvjerenja. Ako želiš mogu ti pomoći. Garantiram ti rezultat.

Otpusti tjelesnu & emocionalnu težinu

Živimo u vremenu kada je teško biti zadovoljan svojim tijelom. U medijima gledamo žene i muškarce koji predstavljaju pojam idealnoga, nama nedostižnoga. Nema veze što su fotografije obrađene i nemaju veze sa stvarnošću, one nam postaju nedostižna norma. Savršen izgled postao je kulturološka opsesija. Razni su savjeti kako smršaviti. Svako malo pojavi se novi način prehrane i vježbanja koji će riješiti pitanje viška kilograma.

Kada malo bolje pogledamo, cijeli koncept je posložen naopako. Ovako razmišljamo: „Dok ne smršavim neću biti sretan/na“. „Najbolja stvar koja mi se može dogoditi je da izgubim kile“. „Kada izgubim kile sve će sjesti na svoje mjesto, biti ću zadovoljan/na, uspješan/na, riješit ću novčane probleme. Dok to ne postignem skrivat ću se, sramiti, osjećati loše, užasavati se fotografiranja, prevelikog izlaganja. Ali kada smršavim onda će život početi“.

Potom krenemo s novim reduciranim planom prehrane. Loše se osjećamo, jer još uvijek imamo višak kilograma i ne uživamo u reduciranim obrocima. Patimo i trpimo samo da bismo došli do idealne težine. Isto je i s vježbanjem. Patimo se kako bismo izgubili te brojeve. Ne uživamo. Trpimo.

Interesantno je da uz tu glomaznu industriju koja radi na gubitku kilograma, čovječanstvo zapravo dobiva na težini. Danas više od 60% ljudi ima višak kilograma, a 80% od njih je pretilo. Očigledno industrija vrijedna 60 milijardi dolara nije baš funkcionalna.

Bez obzira koliko se mučili, željenu težinu koju možda i uspijemo dostići gotovo je nemoguće zadržati. Kao da u cijelom konceptu nešto nedostaje, neka stavka koja sabotira naše pokušaje mršavljenja.

Svjesno upravljamo sa samo 5% našeg ponašanja. Za ostalih 95% odgovorna je naša podsvijest. Tu se nalazi skrivena karika. To je naša podsvijest s ograničavajućim uvjerenjima i negativnim emocijama koje dolaze s njima. Oni kontroliraju naše ponašanje. Jeste li se ikada zapitali zašto imate tako malo kontrole kada je određena hrana u pitanju?

PROGRAM „ZAVOLI SVOJE TIJELO“ ŠTO VAS OČEKUJE?

Uz tjelesnu težinu, svatko od nas nosi i emocionalnu težinu. Tjelesnom se svi bave, a emocionalnu zanemaruju. To je skrivena karika. Ta podsvjesna ograničavajuća uvjerenja koja nas cijelo vrijeme sabotiraju. Kroz program „Zavoli svoje tijelo“ pokazat ću vam zašto i kako vas ograničavajuća uvjerenja i emocije sputavaju te ćete ih se jednostavno i s lakoćom riješiti. Nećemo pričati o tome što i kada trebate jesti ili kako vježbati.
Dozvolite si zavoljeti svoje tijelo i uživajte u životu.

PROGRAM UKLJUČUJE
* Trajanje 5 sati
* Cijena sata: 350 kn (46,66 EUR)
* Uključena podrška tijekom trajanja cijelog programa
* Održava se u Zagrebu, Okićka 25 ili online

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE…

https://tapkanje-eft.eu/aktualna-akcija/

prijavi se plava