INDIVIDUALNE KONZULTACIJE sa Valentinom i Innom počinju od 05.-08. travnja 2016. u Opatiji (može se raditi i preko skype-a, prevoditelj je osiguran)

Mjesto: Hotel Opatija, Trg Vladimira Gortana 2/1, 51410 Abbazia

Valentina Batiševa je diplomirana iscijeliteljica. Preko 15 godina je u učenjima dr. Grigori Petrovich Grabovoi-a. Predaje od samih početaka učenja te predaje najnovije seminare Dr. Grigori Petrovich Grabovoi-a, ZA UBRZAN RAZVOJ SVIJESTI ZA VJEČNI ŽIVOT U OVOM TIJELU, a to znači ubrzano samoiscijeljivanje i ubrzana realizacija željenih materijalizacija.

Valentina izvrsno vodi sada konzultacije u Beogradu i na licu mjesta npr. izmjereni rezultati djeteta dijabetičara za 15 minuta njenog rada – šećer se smanjio sa 9,9 na 8.
Bilo bi dobro da dođe na ovaj seminar što više dijabetičara da bi na licu mjesta radom s pojedincima Valentina pokazala pred svima što se može postići ovim novim tehnologijama dr. GG. Mole se dijabetičari da ponesu svoje aparate za mjerenje šećera u krvi.

Inna Jarovaja je dr. filozofskih nauka, valeolog i potpuno jasnovida. Vidi uzroke svih vaših dešavanja i ulazi u najdublji dio duše otišlog ili živućeg čovjeka i sa svojom jasnovidnošću prenosi informacije koje vas zanimaju. Ona vidi potpune informacije i može odgovoriti na sva pitanja koja vas zanimaju. Inna je dr. filozofskih nauka i odbranila je doktorsku dizertaciju na filozofskom fakultetu u Londonu, na temu UČENJA O DUHU Dr. Grigorija Grabovoja. U učenjima je preko 10 godina. Inna može dobiti brojčani niz od tvorca za specijalno razrješenje nekog događaja razvoj neke osobe ili rješenje neke situacije. Inna će ponijeti i specijalni aparat za mjerenje auričnog polja, te po vašoj želji isprintati vam vaše stanje.

Ina i Valentina rade i žive u Ukrajini i ovo je prvi put da zajedno tako rade.Vode veliku grupu u Ukrajini za VJEČNI ŽIVOT i USKRSNUĆE. Svatko tko zna Ruski može im se priključiti putem skype-a za rad na globalnom nivou, a kako kažu Inna i Valentina mogu se priključiti i oni koji ne znaju Ruski. Ljudi su zbilja prezadovoljni poslije njihovih konzultacija i dobivaju kompletno uvide u novi VJEČAN I SRETAN ŽIVOT. Ulazi se u duboku materiju svake situacije ili događaja i vidi uzrok te automatski dobivaju tehnologije za rješavanje tih situacija ili događaja/poslije konzultacija i svi kažu da vrijede svakog novčića. Valentina radi konkretnu obuku i daje impuls za iscijeljenje i radi predano da se svakome pomogne. Sada postoji mogućnost da se individualne konzultacije zakažu i preko skype-a.

Info i prijave: 

Goran Lacković
[email protected]
tel: 00385959040424

Marina Vukeljić
0038598203018
[email protected]

Na linku svjedočenja polaznika individualnih konzultacija sa Innom i Valentinom u Beogradu, možete pročitati što su sve pitali, saznali i kako je taj susret utjecao na njih!

http://www.vecnamladost1489999.com/svedocenja-polaznika-individualnih-konsultacija-sa-valentinom-batisevom-inom-jarovajom/

Prethodna objavaMjesečeva eklipsa još od 23.03. vrši jak utjecaj 2 mjeseca: Što niste umjeli dati, sada morate!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 30.03.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.