Thai masaža – I stupanj

Na intenzivnom Thai seminaru upoznat ćete se s osnovnim znanjima tradicionalne Thai masaže (10 glavnih energetskih linija prema tradicionalnoj tajlandskoj medicini). Doživjet će te iskustvo istinski svjesnog dodira. Na seminaru ćemo raditi svih 151 pokreta Thai masaže. Nakon seminara svaki će polaznik moći samostalno izvesti kompletan opuštajući tretman u trajanju od 1 sat i 45 minuta. Svaki polaznik će dobiti skriptu s ilustracijama i opisom tehnike.

Ovaj intenzivni seminar dio je programa Tajlandske škole (Thai Massage School of Chiang Mai – http://www.tmcschool.com/). Cijeli program škole traje 120h. Nakon seminara svaki će polaznik dobiti međunarodno priznati certifikat Tajlandske škole.

Raspored održavanja seminara:

TRAJANJE: 7 dana, 17:00h – 21:00h

Ponedjeljak
19.03.2018.
Utorak
20.03.2018.
Srijeda
21.03.2018.
Četvrtak
22.03.2018.
Petak
23.03.2018.
Subota
24.03.2018.
 Nedjelja
25.03.2018.

CIJENA I PRIJAVE: Cijena intenzivnog seminara iznosi 3100 kn + pdv (mogućnost plaćanja u ratama).

CERTIFIKAT: Svaki polaznik dobiva međunarodno priznati certifikat (TMC certification 30 hours) izdan od Thai Massage School of Chiang Mai, Tajland.

Prijaviti se možete putem web obrasca PRIJAVA

Broj mjesta je ograničen!

thumbnail

Thai masaža stopala (refleksologija)

Na ovom intenzivnom dvodnevnom seminaru naučit će te ritual Thai masaže stopala. Thai masaža stopala uključuje tretiranje refleksnih točaka prema tradicionalnoj Thai medicini kao i tehnike zagrijavanja i rada na pojedinim točkama drvenim štapićem ili prstima. Kako bi postupak bio potpun u sklopu ovog seminara odradit ćemo i kratku obradu nogu, ruku, vrata i ramena. Svaki polaznik će dobiti skriptu s ilustracijama i opisom tehnike. Ovaj seminar je odlična nadogradnja za već postojeće refleksoterapeute, masere i ostale bodyworkere.

Raspored održavanja seminara:

TRAJANJE: 2 dana, 09:00h – 16:00h (vikend)

Subota
24.03.2018.
 Nedjelja
25.03.2018.

CIJENA I PRIJAVE: Cijena seminara iznosi 1550 kn + pdv (mogućnost plaćanja u ratama).

CERTIFIKAT: Svaki polaznik dobiva međunarodno priznati certifikat (TMC certification 12 hours) izdan od Thai Massage School of Chiang Mai, Tajland.

Prijaviti se možete putem web obrasca PRIJAVA

Broj mjesta je ograničen!

thumbnail 1

Voditelj seminara: Kalin Nenkov

thumbnail 2

Za vrijeme studija Fizikalne terapije na Nacionalnoj sportskoj akademiji u Sofiji u Bugarskoj, Kalin je stažirao u raznim odjelima bolnica, uključujući Ortopediju, Neurologiju, Internu medicinu i Traumu. Nakon završetka studija, nastavio je razvoj svojih vještina i znanja u području SPA terapija, istovremeno istražujući terapeutski potencijal raznih istočnih masažnih tehnika i stilova. Između 2005 i 2011 Kalin radi kao fizikalni i masažni terapeut u prestižnom Maleevi teniskom klubu u Sofiji.

2006-te završava školu Thai masaže na Chiang Mai – instituciji u potpunosti akreditiranoj od strane tajlandske vlade i priznate od tajlandske kraljevske obitelji, koja pruža profesionalne i učiteljske treninge u praksi i teoriji Thai masaže. Tamo Kalin dobija vladinu potvrdu kao Thi Massage Professional (Profesionalni praktičar Thai masaže) te završava program za Učiteljske treninge čime postaje licenciran za podučavanje cijelog kurikuluma svih tečajeva škole, koje je odobrilo tajlandsko Ministarstvo obrazovanja.
To uključuje Osnove Thai masaže – razina 1, Napredna Thai masaža – razina 2, Terapeutska Thai masaža- razina 3, Thai masaža stopala, Thai masaža na stolu, Thai masaža na stolici.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, nadahnut iskustvom iz Tajlanda, Kalin posvećuje svu svoju energiju i napore u praksi i podučavanju Thai masaže. Organizira i podučava više tečajeva u mnogo gradova u Bugarskoj i inozemstvu. Više od 400 studenata prošlo je module profesionalnog programa treninga kod Kalina. Osim individualno, Kalin trenira i timove profesionalaca. Trenirao je zaposlenike više vrhunskih hotela i SPA centara u Bugarskoj, uključujući i Sense Hotel Spa, Kempinski Hotel Grand Arena u Banskom, Grand Hotel Pomorie, Interhotel Bulgaria u Burgasu, Sana SPA Hotel u Hissarau te UPI Beauty and Spa Centre u Sofiji.
Kalin također drži tečajeve za studente Medicinskog koledža u Sofiji, uključujući i slabovidne studente.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Tajništvo

Adresa: Nova cesta 4, Zagreb
tel: (+385) 01/3794-568
E-mail: [email protected]