Kada je Darwin izdao svoju knjigu Porijeklo Vrsta, svi njegovi mišljenici su se nadali da će se napokon kompleksnost živih bića moći objasniti bez spominjanja više inteligencije i kreatora.On je na taj način pokušao objasniti sve biološke raznolikosti, ali sto pedeset godina kasnije, ta ista teorija se nije pokazala točnom. „IQ Prirode“ prikazuje neobična ponašanja životinja preko mnogo čuda u prirodi koja prkose teoriji evolucije i Darwinovim „znanstvenim“ objašnjenjima.

Koristeći 200-tinjak fotografija u boji, „IQ Prirode“ pokriva preko stotinu fenomena u ponašanju životinja u prirodi koja se ne mogu objasniti evolucijom.

Autori „IQ Prirode“ Isvara Krishna das i Bhagavat Priya das u ovoj knjizi daju čitateljima vrlo jasna objašnjenja o neznanstvenim objašnjenjima Darwinove dogme i valjanosti njegovih objašnjenja. Oni objašnjavaju da u njegovoj teoriji nedostaje puno stvarnih znanstvenih dokaza, i da se zapravo preko te ideje ne mogu ni objasniti. Oni daju dah novog života u ideji biološkog dizajna i složenosti ponašanja mnogih živih bića.

Darwin je već predvidio što bi se moglo dogoditi ako njegova teorija ne bi mogla objasniti kompleksni razvoj prirode – „Ako bi se moglo dokazati da bilo koji postojeći složeni organ nije nastao postepenim, mnogobrojnim i uzastopnim malim pomacima u razvoju, moja teorija bi u potpunosti zakazala… Instinkt mnogih živih bića je tako prekrasan da bi se njihov postupni razvoj mogao učiniti vrlo teškom činjenicom i zbog toga čitaoci mogu odbaciti moju cjelovitu teoriju u potpunosti.“

„IQ Prirode“ razotkriva osnovni problem Darwinove teorije. Znanstvenici tvrde da osnovni princip raznolikosti živih bića leži u genima. Promjena fizičkog oblika i ponašanja se stoga odvija zbog gena. Promjena gena je izvor sve raznolikosti.

Do današnjeg dana znanstvenici nisu u stanju točno objasniti potrebne genetske promjene koje bi proizvele tako prekrasne i složene organske strukture i njihova ponašanja. Složenost ponašanja zahtijeva mnoge korake povezane u specifičnom redoslijedu. Do određenog ponašanja se ne može doći bez objašnjenja tog ponašanja preko pravilnog redoslijeda. Stoga možemo zaključiti da je biološki oblik i biološko ponašanje vrlo vrlo složeno. To pokazuje da određena ponašanja u prirodi ne mogu nastati postupnim razvojem kao što to objašnjeno preko teorije o evoluciji.

IQ Prirode vas poziva da provjerite alternativno objašnjenje i mogućnost da je natprirodna inteligencija primijenila svoje gene kako bi stvorila sva živa bića i cijeli svijet koji nas okružuje.

Želite li saznati nešto više o knjizi i ako želite downloadati članak o najnevjerojatnijim primjerima u prirodi koji su u potpunosti objašnjeni u ovoj knjizi, provjerite na adresama  www.naturesiq.com i www.torchlight.com.

nature-iq-back

Prethodna objavaStarije osobe koje uzimaju tablete za spavanje imaju veće izglede za prijelom kuka
Slijedeća objavaPreslana hrana povećava rizik od multiple skleroze
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here