47

Orgonske naušnice s akvamarinom su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu.

Načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Svijetlo plavo-srebrno-bijele unikatne dizajnerske orgonske naušnice načinjene su od akvamarina, epoksi smole, gorskog kristala, listića čistog srebra. Stvarane su uz zaštitu ekstra pozitivne meditacije i programirane energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svoje vlasnice.

U procesu njihova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom.

Na taj način ove naušnice pružaju sve glavne i sporedne dobrobiti, što se može osjetiti u auri tokom njihovog nošenja. Povezane elegantne kukice za uši izrađene su od 925 sterling srebra ili antialergijske žice (malo tamniji metal) ovisno o Vašoj želji.

Akvamarin je veliki pomagač za hrabrost i pomaže u jasnoj komunikaciji. Posjeduje snažne metafizičke osobine koje pomažu u nadilaženju stare emotivne problematike koju možda nesvjesno zadržavate.

Pomaže pri oslobađanju ljutnje, smanjivanju stresa i formiranju pozitivnih promjena u životu. Ulijeva hrabrost u trenucima žalosti i snažno pojačava samoiscjeljivanje. Njegova boja varira od blijedo plave, svijetle nebesko plave, morsko plave do plavo zelene, a njegov naziv se prevodi kao “morska voda” – aqua – voda, marine – more.

Iscjeljenje – Orgonske Naušnice sa Akvamarinom

Smanjuju stres, vraćaju hrabrost, donose mir.

Cijena: 330 kn

Prethodna objavaLančić Ametist & Aventurin – Za dušu i srce
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 28.06.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.