Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na upoznavanje sa drevnim načinima iscjeljivanja s Anda koje ćć nam predstaviti SANTIAGO ANDRADE LEON

atma.hr – 45

22.09. Mesa Andina – ceremonija u prirodi
26.09. otvoreno predavanje u Zagrebu Andska Kozmovizija: Ritualnost i Umjetnost
28. 09. Medicine Temascal – ceremonija u prirodi

Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]

Santiago dolazi u Hrvatsku ponovo u sklopu svoje svjetske turneje, kako bi predstavio tradicionalne ceremonije svoga naroda. Ovoga puta imamo priliku upoznati se s teorijskim dijelom njegovog rada, kao pisca i umjetnika.

Santiago je rođen u Ibarri, Provincia de Imbabura, u Ekvadoru 1971. godine. Posvećen je radu s tradicionalnim oblicima liječenja, zahvaljujući naslijeđu svoje obitelji, koja je oduvijek radila na očuvanju izvornih obreda nativnih naroda Amerike.

Poglavica je Plesa Sunca, nativne ceremonije koju izvodi i čuva njegov narod, i lider Ceremonije Vision Questa. Njegov put odveo ga je u mnoge dijelove svijeta, šireći svoje znanje, medicinu i podižući glas svoga naroda.

Santiagov rad usredotočen je na legalizaciju tradicionalnih oblika liječenja i prepoznavanje tog duhovnog puta kao jedne od opcija blagostanja čovječanstva.

Autor je romana “Curandero. Los arcanos eventos que mataron a la muerte.” (2011), zbiraka pripovjedaka “Los cuentos de la Tontazul y los Anticuentos” (1995) and “Historias de Chamanes” (2010) i knjiga za djecu “Los Ninos indigo tienen padres colorados. Historias de Ninos Ancianos” (2009) i “Taita Cuervo mil Colores” (2012).

Više o Santiagu možete saznati i iz izvrsnog intervjua u emisiji Na rubu znanosti:

.be

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here