Postanite praktičar multidimenzionalne energetske metode iscjeljivanja s arkturijanskim frekvencijama i moćnim energijama zmajeva. Svaka planeta ima svoje zmajeve, pa tako i Arkturus i u ovom modalitetu iscjeljivanja, naučite ćete raditi kombinirano s arkturijanskim vodičem i energijama zmajeva.

Zmajevi se obično smatraju mitskim bićima, no oni su elementalna eterična bića koji obitavaju na anđeoskim područjima. Za razliku od anđela čije vibracije su vrlo lagane i ne mogu ići u duboko u tamu, zmajevi imaju sposobnost ići duboko u tamu i čistiti najgušće negativne energije trenutno pristune na Zemlji. Obitavaju na 9 dimenziji i smatra ih se majstorima trasmutacije. Oni su oduvijek bili prisutni na Zemlji, potovo još od doba Lemurije i Atlantisa, te su sudjelovali u stvaranju Zemlje, a poslani su od energije Izvora da nam pomažu u Zemljanim promjenama i transmutaciji nižih energija u razdoblju uzdizanja od 2012-2032. Lako ih je kontaktirati i jednom kad ih imate u vašem duhovnom timu, mogu vas osnažiti, pružiti podršku i čak putovati s vama po noći dok putujete po astralnim razinama. Pomažu nam čistiti put pred nama, sagorjevati niske vibracije i osnaživati nas. Imaju velika otvorena srca i rad s njima je siguran i uzdižući, pomažući nam da proširimo svijest i podignemo vibraciju na sljedeću razinu. Kao elementalna bića iz anđeoskog područja, nemaju slobodnu volju, nego služe Izvoru i kao pomoć čovječanstvu, te je rad s njima vrlo lagan i ugodan.

Kod ove metode, primate aktivaciju frekvencija i dobivate vlastitog Arkturijanskog vodiča s kojim ćete moći raditi iscjeljivanje, kao praktičar, za sebe i druge. Bit ćete također aktivirani u frekvencije 12 različitih zmajeva čije vibracije pomažu u trasmutiranju niskih vibracija, otpuštanju emocija i iscjeljivanju.

Za razliku od drugih metoda energetskog rada gdje praktičar provodi energiju kroz tijelo, ovdje sav energetski rad obavljaju vodiči, zaobilazeći ljudske (negativne) filtere, te omogućavajući protok čišćih iscjeljujućih energija. Metoda je vrlo jednostavna za savladati i temelji se na radu s namjerom i intencijom.

Online tečaj sastoji se od uvodne radionice u trajanju od oko 1 sat plus 12 dodatnih aktivacija, te kratku PDF skriptu.

U okviru tečaja:

 • Primit ćete aktivaciju iscjeljujućih arkturijanskih frekvencija
 • Dobit ćete vlastitog Arkturijanskog vodiča uz pomoć kojeg ćete obavljati iscjeljivanja i tretmane
 • Primit ćete simbol za prijenos svjetlosnih frekvencija tijekom arkturijanskog iscjeljivanja
 • Primit ćete kratki tretman tijekom tečaja i naučiti kako ga raditi na drugima
 • Aktivirat ćete 12 različitih energija zmajeva s moćnim frekvencijama za iscjeljivanje. Svaka naredna aktivacija dodatno produbljuje vašu sposobnost za transmisiju arkturijanskih frekvencija
 • Na kraju dobivate certifikat kao praktičar metode Iscjeljivanja s Arkturijancima

Energije zmajeva koje ćete primiti:

 • Energija bijelog zmaja – pomaže vam da se povežete s božanskim ženskim aspektom i božanskim muškim aspektom, da ih integrirate i uspostavite vlastiti suverenitet i osobnu moć.
 • Energija narančastog zmaja – pomaže vam povezati vas s radošću, kreativnošću i srećom, te omogućuje da isti slobodno teku u vašem životu.
 • Energija rozog zmaja – povezuje vas u potpunosti sa sobom, omogućujući vam da produbite ljubav prema sebi i da prihvatite gdje se nalazite (na svojem putu rasta i razvoja)
 • Energija crvenog zmaja – aktivira snagu, vitalnost, strast, motivaciju i ono što vas pokreće i pomaže u oslobađanju inercije i nedostatka energije, letargičnosti i sl.
 • Energija ljubičastog zmaja – ova aktivacija pomaže vam da poboljšate i iscjeljujete odnose s drugima, te donosi više razlučivanja i ravnotežu u odnose.
 • Energija žutog zmaja – pomaže u otpuštanju strahova i briga
 • Energija zlatnog zmaja – povezuje vas s prosperitetom, bogatstvom, obiljem i resursivnošću. Otpustite svijest o manjku i siromaštvu i povežite se s obiljem kojeg zaslužujete
 • Energija plavog zmaja – jača vašu intuiciju, povećava mentalnu jasnoću i povjerenje.
 • Energija zelenog zmaja – donosi opću energetsku dobrobit, pomaže u općenitom iscjeljivanju i uspostavi ravnoteže i blagostanja na svim razinama vašeg bića.
 • Energija smeđeg zmaja – djeluje kao katalizator za Zemlju i našu povezanost s njom i povezuje vas s vašom vlastitom svrhom i misijom ovdje na Zemlji.
 • Energija crnog zmaja – pomaže u podizanju svijesti i oslobađanju vlastite sjene u podsvijesti.
 • Energija zmaja boje jantara – pomaže u iscjeljivanju prošlih života

Po završetku, bit ćete certificirani kao praktičar Iscjeljivanja s arkturijanskim frekvencijama i moći ćete raditi tretmane za sebe, svoju obitelj ili klijente. Predznanje nije potrebno, te je primjenjivo kako na početnike, tako i na one koji su napredniji. Ova metoda lako se može uklopiti s bilo kojom drugom vrstom energetskog rada ili osobnog rasta i razvoja. Također njome možete ojačati vaš energetski potencijal i dosadašnji energetski rad.

ONLINE TEČAJ – Za upis na tečaj, prvo je potrebno napraviti besplatni korisnički račun na:

www.bit.ly/multidimenzija-online ili na www.bit.ly/arkturijanci

Nakon kreiranja računa, dostupan je link za Pay pal za izravni upis, a oni koji žele platiti kunama na poslovni račun, molim da se prijave na mail [email protected]. Dobit ćete podatke za uplatu, a nakon plaćanja bit ćete upisani na tečaj.

Cijena: 750 kn ili Pay palom 130 USD

Primjer jedne aktivacije možete vidjeti na:


Više o ovom i drugim programima na: www.multidimenzija.com
Online programi na: www.bit.ly/multidimenzija-online