Arcturian Light Healing

Iscjeljivanje s arkturijanskim frekvencijama i elementalnim zmajevima

Postanite praktičar multidimenzionalne energetske metode iscjeljivanja

atma.hr – 45

Energetski rad s iscjeljujućim frekvencijama Arkturijanaca i moćnim energijama zmajeva – dragons (dragons = elementalna bića iz 9 dimenzije koji su majstori transmutacije i olakšavaju transformiranje najgušćih negativnih energija trenutno prisutnih na Zemlji).

Kod ove metode, primate aktivaciju frekvencija i dobivate vlastitog Arkturijanskog vodiča. Za razliku od drugih metoda energetskog rada gdje praktičar provodi energiju kroz tijelo, ovdje sav energetski rad obavljaju vodiči, zaobilazeći ljudske (negativne) filtere, te omogućavajući protok čišćih iscjeljujućih energija. Metoda je vrlo jednostavna za savladati i temelji se na radu s namjerom i intencijom.

Trening se sastoji od 2-satne radionice + 4 tjedna online u kojima dobivate 12 dodatnih aktivacija, u razmaku od 2-3 dana (vidi niže) u posebnoj FB grupi.

Na dvosatnoj radionici:

 • Primit ćete aktivaciju iscjeljujućih arkturijanskih frekvencija
 • Dobit ćete vlastitog Arkturijanskog vodiča uz pomoć kojeg ćete obavljati iscjeljivanja i tretmane
 • Primit ćete simbol za prijenos svjetlosnih frekvencija tijekom arkturijanskog iscjeljivanja
 • Povezat ćete se dublje s vlastitim božanskim i multidimenzionalnim Ja kroz proces arkturijanskog mosta
 • Dati ćete i primiti tretman tijekom radionice
 • I na kraju dobivate certifikat kao praktičar 1. stupnja Arcturian Light Healing

Tijekom 4 tjedna nakon radionice, primit ćete, svakih 2-3 dana, 12 dodatnih arkturijanskih aktivacija i svaka naredna aktivacija dodatno produbljuje vašu sposobnost za transmisiju arkturijanskih frekvencija.

atma.hr – 45

 • Energija bijelog zmaja – pomaže vam da se povežete s božanskim ženskim aspektom i božanskim muškim aspektom, da ih integrirate i uspostavite vlastiti suverenitet i osobnu moć.
 • Energija narančastog zmaja – pomaže vam povezati vas s radošću, kreativnošću i srećom, te omogućuje da isti slobodno teku u vašem životu.
 • Energija rozog zmaja – povezuje vas u potpunosti sa sobom, omogućujući vam da produbite ljubav prema sebi i da prihvatite gdje se nalazite (na svojem putu rasta i razvoja)
 • Energija crvenog zmaja – aktivira snagu, vitalnost, strast, motivaciju i ono što vas pokreće i pomaže u oslobađanju inercije i nedostatka energije, letargičnosti i sl.
 • Energija ljubičastog zmaja – ova aktivacija pomaže vam da poboljšate i iscjeljujete odnose s drugima, te donosi više razlučivanja i ravnotežu u odnose.
 • Energija žutog zmaja – pomaže u otpuštanju strahova i briga
 • Energija zlatnog zmaja – povezuje vas s prosperitetom, bogatstvom, obiljem i resursivnošću. Otpustite svijest o manjku i siromaštvu i povežite se s obiljem kojeg zaslužujete
 • Energija plavog zmaja – jača vašu intuiciju, povećava mentalnu jasnoću i povjerenje.
 • Energija zelenog zmaja – donosi opću energetsku dobrobit, pomaže u općenitom iscjeljivanju i uspostavi ravnoteže i blagostanja na svim razinama vašeg bića.
 • Energija smeđeg zmaja – djeluje kao katalizator za Zemlju i našu povezanost s njom i povezuje vas s vašom vlastitom svrhom i misijom ovdje na Zemlji.
 • Energija crnog zmaja – pomaže u podizanju svijesti i oslobađanju vlastite sjene u podsvijesti.
 • Energija zmaja boje jantara – pomaže u iscjeljivanju prošlih života

Po završetku, bit ćete certificirani kao praktičar Arcturian Light Healing metode, 1. stupanj i moći ćete raditi tretmane za sebe, svoju obitelj ili klijente.

Predznanje nije potrebno, te je primjenjivo kako na početnike, tako i na one koji su

atma.hr – 45

napredniji.

Ova metoda lako se može uklopiti s bilo kojom drugom vrstom energetskog rada ili osobnog rasta i razvoja. Također njome možete ojačati vaš energetski potencijal i dosadašnji energetski rad.

TRAJANJE TRENINGA
2-satna radionica + 4 tjedna online
Cijena: 800 kn

INFO

Nakon uvodne radionice – nastavak 4 tjedna online, te ćete primiti:

12 dodatnih aktivacija, u razmaku od 2-3 dana u posebnoj FB grupi.

Informacije i prijave:
[email protected]

2 KOMENTARA

 1. Zvuci zanimljivo. Medjutim, ako ocekujete na osnovu ovog malo duzeg oglasa da ce vas netko shvatiti ozbiljno tada ste se prevarili. Ako doista zelite da vas netko shvati ozbiljno tada biste ipak trebali napisati bar ponesto o sebi, prvenstveno TKO STE VI.!? Zatim, o nacinu kako ste uopce dosli do Arkturijanaca (jer poznato je da Arkturijanci setaju okolo po planetu Zemlja i samo ih treba povuci za rukav da bi se dobila sva njihova bezgranicna znanja.!) i pogotovo o tome kako ce se primanje njihovih energija manifestirati u nasim 3D tijelima. Do tada, lijepi pozdrav..

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here