Što je Teslina purpurna ploča?

Teslina purpurna ploča je jedno od najvećih praktičnih dostignuća istraživanja Tesline materijalne i duhovne ostavštine.

Nastala je na osnovi njegovih iskustava i saznanja. Ploča je danas jedno od najpoznatijih sredstava koje se koristi u alternativnoj medicini za liječenje. Amerikanci su bili ti koji su prvi iznijeli proizvod u javnost.

Ljubičasta ili purpurna boja predstavlja sedmu zraku i ljubičasti plamen poznat u metafizici kao ljekoviti dio spektra. Originalna Teslina purpurna ploča je obojana originalnom purpurnom bojom, predhodno ionizirana (gdje atom gubi valentni elektron i postaje pozitivni ion, koji privlači i prihvaća purpurnu boju).

U mnogim eksperimentima i laboratorijskim analizama utvrđeno je da je osnovni princip djelovanja purpurne ploče emisija energije koja je u stanju proći kroz tkivo svakog živog bića.

atma.hr – 75
Što je Teslin disk?

To je medaljon koji je napravljen po istom principu kao i Teslina purpurna ploča, ali je površinski šest puta manji, pa ga je stoga najbolje koristiti zajedno sa Teslinom purpurnom pločom.

DJELOVANJE TESLINE PLOČE I DISKA

Teslin disk i ploča djeluju sa svojim indikacijskim magnetnim poljem biostimulativno na stanične procese, poboljšavaju regenerativne procese i mikrocirkulaciju u oboljelom tkivu.

STALNIM NOŠENJEM TESLINE PLOČE I DISKA POSTIŽE SE SLJEDEĆE:

 • prvo i najvažnije: sasvim sigurno će podići Vašu osobnu vibracijsku frekvenciju
 • podstiču proces regeneracije tkiva
 • ako se disk stalno nosi oko vrata, a ploča u džepu ili u Vašoj neposrednoj blizini (u torbi, na radnom stolu, u autu, ispod jastuka itd…) radit ćete s više energije i sporije ćete se umarati.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE:

Teslina ploča i disk se mogu nositi bez vremenskog ograničenja.

Svakih 15- 30 dana potrebno ih je isprati pod mlazom tekuće mlake vode (2 minute), radi čišćenja od negativne energije koju su akumulirali od Vas i Vaše okoline.

USPJEŠNO POMAŽU KOD:

 • bolova različitog porijekla
 • reumatskih oboljenja
 • astme
 • migrene
 • upale sinusa
 • posttraumatskih stanja
 • spondiloze, artroze, distorzije, distenzije
 • kontuzija, povreda
 • osjećaja mučnine i povraćanja
 • kod nervoza i psihičkih napetosti
 • aritmije srca
 • umora i iscrpljenosti
 • stresa

atma.hr – 75
ISKUSTVA KORISNIKA

Od mnoštva pozitivnih iskustava korisnika izdvajamo nekoliko:

Upala sinusa: Djevojčica u dobi od 10 godina imala je od rođenja probleme sa upalom sinusa, stalno začepljenje sinusnih kanala, popraćeno bolovima te visokim temperaturama. Koristila je lijekove koje su joj doktori prepisivali (sirupe sa kortikosteroidima i antibiotike), a poboljšanje je uvijek bilo kratkotrajno. Nakon upotrebe Tesline ploče i diska stanje se počelo drastično poboljšavati. Stalnim nošenjem diska i ploče, njena bolest je nestala u potpunosti. Djevojčica sada ima 15 godina, i nema više nikakvih problema sa sinusima.

Astma: Djevojčica u dobi 8 godina s astmom od rođenja koristila je lijekove i pumpice za inhaliranje. Kada je počela koristiti Teslinu ploču astma je kroz kratko vrijeme u potpunosti nestala. Ploča je i danas uvijek uz nju (i danju i noću), a disk nosi stalno oko vrata.Djevojčica više ne koristi nikakve lijekove.

atma.hr – 45

Bol u križima: Doktorica opće medicine ima bolove u križima. Kada sjedi na stolici, na radnom mjestu, veliku Teslinu ploču drži u naslonjaču stolice, i tako uopće nema bolove dok je u sjedećem položaju.

Nesanica: Muškarac u dobi od 53 godine, zadnjih 20 godina pati od nesanice. Koristi Teslinu ploču na način da mu je ona ispod jastuka. Vrlo je zadovoljan, kvalitetno spava bez buđenja noću i budi se odmoran.

Infarkt: Gospodin koji je prebolio infarkt miokarda, te je imao česte aritmije srca, svakodnevnim korištenjem ploče i diska, stanje mu se drastično poboljšalo tako da su aritmije u potpunosti nestale.

Energija ploče i diska djeluje kroz bilo koji materijal, osim kroz metal.

Zadnjih 10 godina u svijetu se prodalo više od 100 milijuna Teslinih purpurnih pločica i diskova.

DIMENZIJE:
Teslina purpurna ploča – 11,4×7,3 cm
Teslina purpurna ploča velika – 27,9×27,9 cm
Teslin disk – 4 cm

WEB SHOP NARUDŽBA – DOSTAVA NA KUĆNA VRATA:

Teslin disk – 199 kn + dostava 30 kn
https://atmawebshop.com/proizvod/teslin-disk/

Teslina purpurna ploča – 299 kn + dostava 30 kn
https://atmawebshop.com/proizvod/teslina-ploca-mala-114×73-cm/

Teslina purpurna ploča velika – 599 kn + besplatna dostava
https://atmawebshop.com/proizvod/teslina-purpurna-ploca-velika-279×279-cm-original/

NE MORATE VJEROVATI NAMA, VJERUJTE MATEMATICI. TO JE ZNANOST KOJA NE LAŽE.

Tesla je vjerovao da su brojevi 3,6 i 9 ključ Univerzuma. Uvijek bi napravio 3 kruga oko zgrade prije nego bi ušao unutra. Tanjur bi uvijek čistio s 18 salveta.

Živio je u hotelskoj sobi, a brojeve soba je birao po tome jesu li djeljivi s 3. Sve što je radio, radio je u setovima od 3.

Ali zašto baš ovi brojevi? Prvo moramo razumijeti da mi ne stvaramo materijalno, već otkrivamo. To je univerzalni jezik svega što nas okružuje, a istovremeno i njegov zakon. Postoje modeli koji se prirodno pojavljuju u Univerzumu, oni koje smo otkrili u životu, galaksiji, formiranju zvijezda, evoluciji i skoro svim prirodnim sustavima. Neki od tih modela nazivaju se Zlatni Presjek i Sveta Geometrija. Sada smo dali odgovor na pitanje: „Zašto je baš vaša ploča ORIGINAL?“ Dimenzije ploča nisu izabrane slučajno. One moraju biti dijeljive s brojevima 3,6 i 9 i njihov zbroj mora biti točan u decimalu. Uvjerite se i sami na grafikonu. Matematika ne laže, a na nama je samo da slijedimo Teslina pravila i put njegovog genijalnog uma.

SKICA ZLATNOG PRESJEKA