Dragi naši zvukovnjaci,
pozivamo vas da s nama provedete sat vremena okupani dobrim i iscjeljujućim vibracijama tibetanskih zvučnih zdjela, gongova, kristalnih zdjela, šuškalica, wind chimesa i Koshi zvona.

U svijet zvukova unosimo svijet aromaterapije i kristaloterapije koji će biti s nama cijelo vrijeme trajanja zvučne kupke. Opuštat ćemo se uz blagotvorne učinke eteričnih ulja i uz odabrane kristale koje poklanjamo svima koji će nam se pridružiti. Naš odabir kristala ovoga puta su kristali nježnosti, topline, dobrote i mira. S njima ćemo nakon pranayame uploviti u svijet meditacije i vizualizacije, odmarajući se i ploveći na svom vlastitom oblaku. Zvuči neobično? Dođite i pokazat ćemo vam 🙂

Vibracijskom terapijom obnavlja se prirodna frekvencija našeg tijela i vraća se u stanje opuštenosti, zdravlja i ravnoteže. Često zaboravljamo da smo dio prirode u kojoj sve vibrira na određenoj frekvenciji. Kada se frekvencije naših stanica promijene radi stresa ili teških energija, dolazi do zastoja u protoku energije, što doživljavamo kao napetost, strah ili bolest. Tibetanske zdjele i gong proizvode zvuk koji odgovara frekvencijama u našem tijelu, a pod utjecajem tih frekvencija, tijelo se samo vraća u harmoniju.

Iscjeljujuće zvukove za sve nas stvaramo mi, Andreja Sladoljev i Gorana Grgac, certificirane terapeutkinje za rad s tibetanskim zvučnim zdjelama i gongovima i još svašta drugo 🙂

Ponesite sa sobom svoje bočice s vodom, karimate, mali jastučić i dekicu kako bi vam putovanje na oblaku bilo što ugodnije. Ako netko i zaboravi, ima u „Šarenom studiu“ nekoliko komada.

S obzirom na ograničen broj mjesta, obvezna je prijava na: [email protected] ili na sljedeće brojeve: Andreja 0989102572, Gorana 0912332010.

Nakon prijave šaljemo vam podatke za uplatu, s kojom ujedno i osiguravate svoje mjesto.

Za uplate do 10. 5. 2018. cijena je 50 kn, a za uplate nakon 10. 5. 2018. cijena je 70 kn.

Održavanje kupke je u „Šarenom studiju“, Tratinska 49, 13.5. 2018. u 19 sati.

Radi lakšeg snalaženje za one koji ne znaju gdje nam se nalazi “Šareni studio”, prostor se nalazi na samom križanju Tratinske 49 i Gorjanske 1 i ulaz je iz Gorjanske.

Parking je u samoj ulici i u okolnim ulicama.

Veselimo vam se!
A&G

Prethodna objavaZaboravljena umjetnost čučanja
Slijedeća objavaMonotonija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here