Foto: pixabay.com

atma.hr – 52
Iskoristite energiju planeta koje vladaju danima u tjednu. Pogledajmo što donosi koji dan:

Ponedjeljak – vladavina Mjeseca. Luna je prilično pasivna planeta, naglašava emocije zbog čega smo osjetljiviji nego inače. Manje je volje i akcije, bez obzira što je početak radnog tjedna, ali obaveze se moraju izvršiti. Ponedjeljak i Mjesec su dobri za obnovu nekih kućnih sitnica, jastučići, posteljina ili prekrivači. Nikako ne plaćajte račune ponedjeljkom. U smiraj dana zapalite bijelu svijeću, obratite se Mjesecu i poželite želju vezanu za obitelj ili kuću.

Utorak – vladavina Marsa. Kako je ovo ratnik, borba, akcija, dan je povoljan za realizaciju planova. Budite neustrašivi i puni samopouzdanja, zato maksimalno iskoristite potencijale ove planete. Ako planirate kupovinu novog namještaja, neka bude utorak. Kupite ruže ili karanfile za vazu. U sumrak obucite nešto crveno.

atma.hr – 39

Srijeda  – vladavina Merkura. Tada valja kupovati novine, knjige, telefone ili računala, te sve što ima veze s prometom i komunikacijama, kao i s novim informacijama. Obucite se u pastelne boje, te obavezno dodajte neki žuti detalj koji će vam popraviti raspoloženje.

Četvrtak – vladavina Jupitera. Njegove boje su plava, zelena i ljubičasta pa ih ovog dana ponesite, naročito ako imate važne dogovore. Kako ova planeta nosi radost i zadovoljstvo, sve što se započne imat će dobre izglede. Dan je idealan za kupovinu luksuznih stvari koje ne moraju biti preskupe. Time šaljete univerzumu poruku o luksuzu pa će vam omogućivati uvijek takve stvarčice. Družite se ovog dana.

Petak – vladavina Venere. Dan ljepote, glamura, ljubavi. Ukoliko ste planirali neke kupovine za kuću, neka to budu ogledala ili stolne lampe. Prostor oplemenite ružama ili božurima. I uživajte.

atma.hr – 39

Subota – vladavina Saturna. Konzervativni Saturn voli antikvitete i prirodne materijale pa priuštite sebi tako nešto. Sjetite se rođaka, bliže i dalje porodice, pozovite ih na druženje. Pravo je vrijeme za ritual boljeg poslovanja pa napišite plan i program za bolje aspekte u poslu, i datum do kojeg ćete to ostvariti. Stavite taj papir u neku torbicu sa satom koji ima kazaljke i sve to stavite na neko skrovito mjesto.

Nedjelja – vladavina Sunca. Mentalno se kupajte u sunčevoj svjetlosti, izađite van, obasjajte se tom energijom. Kada dođu zimski dani, upalite sva svjetla u kući i unesite neko žuto cvijeće. Ne radite ništa, odmarajte se i ugađajte sebi.

Nevena Đukić/astroportal

30 MUDRE

MUDRE

Yoga položaji ruku za zdravlje, sreću i blagostanje

Mudra je pojam s mnogo značenja, a kad je u pitanju iscjeljenje, mudra je učinkovit utjecaj na tijelo i um pomoću prstiju obje ruke koje se savijaju, križaju i međusobno dodiruju. Svaka mudra stvara posebnu vezu s kozmičkom sviješću. U knjizi se pojašnjava što su mudre, njihovo podrijetlo, dobrobiti te kako ih prakticirati.

Knjiga sadrži opis 40-tak najčešće korištenih mudri + 25 dodatnih mudri koje se primjenjuju u Ayurvedi. Knjiga obiluje brojnim ilustracijama i primjerima iz prakse.

Cijena: 97,20 kn - Kupi ovdje

23 TESLINA PLOČA