Foto: pixabay.com

Ako se trenutno osjećate malo izgubljeno, niste jedini. I dok ste možda mislili okriviti nekoliko stvari za to, ako to još niste shvatili – mi smo usred velikog transformacijskog portala.

Uvijek govori dobro o drugima…
Samo prošli mjesec, doživjeli smo super Mjesec u Vagi. A 19. travnja doživjet ćemo još jedan pun Mjesec u Vagi. Međutim, ono što ovo čini izuzetnim transformacijskim astrološkim događajem je mladi Mjesec  u Ovnu koji se pojavio 5. travnja.

Ta dva puna Mjeseca, povezana sa znakom pravde, suda i ravnoteže, prisiljavaju nas da pogledamo svoje živote kako bismo preispitali živote koje vodimo, piše Awareness act.

Došlo je vrijeme za mnoge od nas da napokon uronimo i promijenimo svoje živote prije nego što bude prekasno. Zamrznut negdje u međuvremenu, utjecaj mladog Mjeseca u Ovnu nam dopušta da doista odlučimo jesmo li spremni odlučiti se na taj skok. Iako svima nama nije potrebna velika energetska promjena u našim životima, ova će energija utjecati na sve nas na ovaj ili onaj način.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Astrološki i duhovno govoreći, od mladog Mjeseca u Ovnu je krenulo najbolje vrijeme za ispoljavanje naše želje. Umirite svoj ego i odvojite trenutak da shvatite ciljeve i želje, što je potrebno da se usredotočite na napredak vaše duše. Međutim, nemojte se izgubiti u iluziji koju je stvorio vaš ponos. Često se energija fokusira na cilj koji je zapravo otrovan, a ignorira očito potrebnu promjenu.

Koristite ovo vrijeme za meditaciju i usredotočite svoju transcendenciju na pozitivan ishod. Svemir će nas gurnuti u pravom smjeru ako obraćamo pažnju i ostajemo svjesni namjera koje nam se nameću. Isključite svaku sumnju koja vam stoji na putu tražeći od vas da vas vodi i pruži odgovore koje tražite.

Ovaj portal će se zatvoriti kada završi puni Mjesec u Vagi, a ako ne radite s ovom astrološkom energijom, može djelovati protiv vas jer Svemir ima način da nas gurne u svijet kaosa i ako je moguće da nas nauči lekciju. Što ćete učiniti kako biste iskoristili ovaj transcendentalni portal?

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Uvijek govori dobro o drugima…
 

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.