Foto: pixabay.com

Pripremite se za val novih energija dok ulazimo u lipanj/jun. Bit će to dinamičan mjesec, odvijat će se niz kozmičkih aktivnosti. To može postati iscrpljujuće, ali zapamtite da će energije biti pozitivne i korisne za nas. Zaronimo u ono što nam nudi nebo u lipnju/junu 2020.!

atma.hr – 78
03. lipnja/juna pozdravljamo novi ciklus Venere

Venera se trenutno kreće retrogradno. Uskoro će se transformirati u jutarnju zvijezdu, započinjući novi ciklus. Kao što će se Venera ponovno roditi, tako ćete i vi.

Vrijeme je za oprost, iscjeljenje i ljubav. Stupite u kontakt sa svojim unutarnjim ja i pokušajte pristupiti onim dubljim pitanjima.

Pomrčina Mjeseca u Strijelcu 5. lipnja/juna

Ova pomrčina Mjeseca donosi pregršt snažne energije i uputit će nas kako da razbijemo zidove koji nas sprječavaju da se razvijamo. Ovaj ciklus govori o osnaživanju. Mars će biti aktivan za to vrijeme, tako da bi emocije mogle biti intenzivne.

Neriješeni problemi ponovno će se pojaviti. Moglo bi postati neugodno, ali zapamtite – ako želimo napredovati, moramo se suočiti sa svojim problemima i prevladati ih.

atma.hr – 39

Merkur kreće retrogradno 17. lipnja/juna

Dok Merkur započinje svoj retrogradni hod u osjetljivom Raku, morat ćemo se usredotočiti na samoodržanje. Bit će važno da razgovarate sami sa sobom.

Budite razumni kada su u pitanju problemi s voljenom osobom. Meditirajte i uzmite vrijeme za sebe. Iscijelite sebe pa ćete onda moći pomoći i drugima.

Pomrčina Sunca u Raku 21. lipnja/juna

20. lipnja/juna Solsticij otvara put pomrčini Sunca koja se odvija 21. lipnja/juna. Oslobođena energija bit će snažna poput ponovnog rođenja.

Usredotočite svoju energiju i fokus na namjere i planove. Zasadite sjeme. Radite na jačanju svojih temelja.

Neptun kreće retrogradno 22. lipnja/juna

Sanjivi Neptun aktivirat će našu unutarnju duhovnost i kreativnost. Oslobođena energija bit će suptilna, tako da je možda nećemo osjetiti na svjesnoj razini.

Poigrat će se s našim snovima i natjerati nas da težimo nekakvom bijegu. Kreativno radite na problemima.

atma.hr – 78
Venera kreće direktno 25. lipnja/juna

Kada se Venera počne direktno kretati u Blizancima, mi ćemo steći veću jasnoću. Iskoristite ovo vrijeme za seciranje problema s vašim odnosima.

Ne mora to biti romantično polje odnosa. Možete razmotriti svoj odnos s prijateljima, obitelji ili čak sa sobom.

Mars ulazi u Ovna 27. lipnja/juna

Mars će ovaj put ostati u Ovnu do kraja 2020. godine. Naš ratnički senzibilitet aktivirat će se u to vrijeme.

Najvažnije je da ciljamo visoko i počnemo raditi na našim dugoročnim ciljevima.

Retrogradni Jupiter i retrogradni Pluton uskladit će se 29. lipnja/juna

Ovo je drugo takvo usklađivanje u godini. Prvo se dogodilo u travnju/aprilu ove godine. Koristite energije koje su oslobodila dva nebeska tijela kako biste se usredotočili na svoja financijska pitanja. Ne donosite impulzivne odluke o novcu.

Naučite iskoristiti kozmičke energije i bit ćete nezaustavljivi!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here