Retrogradnom Saturnu se približava Mars. Obratite pažnju na pravna pitanja, dogovore sa strancima, komunikaciju s partnerom i prehranu

SATURN, planeta ambicije i ograničenja, 25. ožujka krenuo je retrogradnim hodom preko Strijelca, znaka optimizma i kontakata sa strancima. Njemu se od 1. travnja približio Mars, tako da sada tvore konjunkciju, aspekt koji pojačava utjecaje obje planete. S jedne strane, Saturn usporava, a s druge, Mars potiče na akciju, kao da jednu nogu držite na gasu, a drugu na kočnici. Oni koji su zbog posla prisutni u javnosti, a žele zadržati pozicije, mogu uspjeti samo ukoliko ulože više truda nego inače.

Tijekom svog retrogradnog hoda, planet ambicije i discipline bit će u napetim aspektima s Jupiterom u Djevici kao i Venerom i Neptunom u Ribama, zbog čega bi trebalo obratiti više pozornosti na financije, pravna pitanja, odredbe ugovora i dogovore sa strancima, dok se sudski sporovi mogu odužiti (ovisi samo odgovara li to vama ili drugoj strani). Što se ljubavi tiče, odnos s partnerom može zapasti u krizu, zato, obratite više pažnje na komunikaciju s njim.

Harmonični aspekti retrogradnog Saturna sa Suncem, Merkurom i Uranom u Ovnu kao i sa Plutonom u Jarcu, mogu učvrstiti već postignute dogovore sa strancima, bilo da se radi o suradnji povezanoj s čestim putovanjima, razmjeni učenika ili stručnom usavršavanju u inozemstvu.

Sa zdravstvenog stajališta, ovaj aspekt ukazuje na moguće probleme s jetrom i žuči, trebalo bi obratiti više pozornosti na način prehrane i izbaciti masnu i začinjenu hranu.

Usporeni hod Saturna preko devetog zodijačkog znaka do 13. kolovoza najviše će osjetiti Jarčevi, Vodenjaci i Vage, znaci u kojima je utjecaj ove planete naglašen, a najmanje Rakovi, Lavovi i Ovnovi.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Simboli ambicije i akcije u devetoj astrološkoj kući u trigonu sa Suncem, Merkurom i Uranom u vašem znaku, mogu učvrstiti temelje već uspostavljene suradnje sa strancima ili povećati šanse za dobivanje stipendije, naročito ako se bavite medicinom, obrazovanjem ili sportom.

BIK (21.4. – 21.5.)

Planete ograničenja i sukoba u astrološkom polju novca upozoravaju da izbjegavate rizične financijske transakcije i nepotrebne troškove. Izazovan aspekt s planetom prosperiteta vam odgovara, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Prelazak planeta stagnacije i akcije preko sedme astrološke kuće, opominje da obratite više pozornosti na pravna pitanja i odredbe ugovora. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner vam pokušava nametnuti svoju volju.
RAK (22.6. – 22.7.)

Vladar vašeg sedmog astrološkog polja, Saturn, vrlo blizu Marsa, planete akcije i strasti, opominje da budete oprezniji ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbjegavajte podizanje kredita.

LAV (23.7. – 22.8.)

Planeta strasti i akcije blizu Saturna, simbola kašnjenja, usporava realizaciju vaših planova, ako ste student, umjetnik ili sportaš.

Izbjegavajte donošenje odluka o započinjanju zajedničkog života ili ulasku u brak.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Konjunkcija Marsa i Saturna u kvadratu sa vladarima vašeg astrološkog polja ljubavi, Neptunom i Jupiterom, upozorava da izbjegavate rasprave s partnerom. Obratite više pažnje na pravna pitanja i odredbe ugovora koje potpisujete.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vaš vladar, Venera, simbol ljubavi pod utjecajem planeta prošlosti i strasti, nagovještava mogućnost susreta sa starom simpatijom. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, uz nešto više truda, bit ćete uspješni. Promijenite režim prehrane.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Sa Saturnom i vašim vladarom Marsom u astrološkom polju posla, trebali bi biti oprezniji s financijama, mada polusekstil s vašim vladaocem Plutonom odgovara predstavnicima vašeg znaka koji se bave kupoprodajom nekretnina.
STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Aspekt između vaših vladalara, planeta prosperiteta i kreativnosti u kući karijere i Saturna i Marsa u vašem znaku, usporava realizaciju nekih planova u vezi s inozemstvom. Povedite više računa o načinu prehrane.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Aspekti vašeg vladara Saturna blizu Marsa u u astrološkom polju prepreka i inozemstva, opominju da obratite više pozornosti na odredbe ugovora i sudske sporove, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbjegavajte nepotrebne troškove.

VODENJAK (21.1. – 19. 2.)

Saturn, jedan od vladalara vašeg znaka, blizu Marsa u kući neočekivanih situacija, može učvrstiti vaš odnos s partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Budite oprezniji ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbjegavajte ljutu hranu.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Planeta ambicije i trajanja, Saturn zajedno sa Marsom, simbolom sukoba u astrološkom polju karijere, pod utjecajima vladalara vašeg znaka, može vam odužiti sudske procesa ili usporiti realizaciju nekih važnih poslova.

Izvor: Novosti.rs

Prethodna objavaOsjećate se zarobljeno? Ovih 9 stvari će vam vratiti kontrolu nad životom: #9 je ključ!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 07.04.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.