atma.hr – 52
Iva-Bele

Jučer je u Zagrebu svečano promoviran Iva Belé Success Concept, koncept treninga uspjeha prvog europskog trenera Canfield Metodologije.

Nakon selekcijskog postupka gđa. Belé je osobno trenirana i certificirana u SAD-u od strane gosp. Jack Canfielda, najuspješnijeg američkog success coach, inače autora New York Times bestsellera „Melem za dušu“, „Aladinov faktor“ i „Usudi se pobijediti“ koji je uspješnost svoje metode dokazao na tisućama privatnih i poslovnih treninga diljem svijeta.

„Uspjehu nas nitko ne uči. Postoje jednostavna načela koja primjenjuju uspješni ljudi, stoga je važno znati da je uspjeh moguće naučiti. Metoda se temelji na 4 treninga ili modula, načela uspjeha i postavljanje ciljeva kojim radite kompletan redizajn svog života i kreirajte osobni strateški plan, zatim modula saznavanja tajni uspješnih ljudi, ostvarivanja uspješnih odnosa, te formiranja vlastitog tima za uspjeh.“, pojasnila je gđa. Belé prilikom promocije.

Ova se metoda razlikuje od ostalih po tome što kod polaznika trajno aktivira unutarnje potencijale, osvještava životnu svrhu, omogućava podršku u provedbi ciljeva, te daje konkretne korake što trebamo učiniti kako bismo uspjeh dosegnuli s lakoćom. Treninzi su nadograđeni dodatnim znanjima, iskustvom i osobnošću trenerice.

Razlika se također očituje i u tome što se temelji na metodologiji, te nije složen samo sa znanjem iz knjiga, vrlo je konkretan, osoban, s jasnim uputama, primjenjiv i zabavan.

Za sve koji prepoznaju potrebu za dostizanjem uspjeha Iva Belé Success Concept održat će uvodno, besplatno predavanje u subotu 07. svibnja u Zagrebu, za što je prijave moguće izvršiti putem web stranice www.ivabele.com ili maila [email protected]. Najavljen je trening Načela uspjeha u Zagrebu 15. svibnja 2016. godine, a slijedeća lokacija je Zürich.

„Promjenom sebe, mijenjamo i svijet u cjelini. Ako to učinimo na pouzdan i kvalitetan način uspjeh je neminovan.“, zaključila je gđa. Belé na promociji Iva Belé Success Concepta.

Za Klijenta Iva Belé Success Concept
Marina Bolanča, Abeceda komunikacije
[email protected]

atma.hr – 52
atma.hr – 52