Foto: stocksnap.io

Nisam osoba koja bi bila s tobom ako ti je samo opcija.

Ja sam prioritet. Ne izbor, nego prvi izbor. Dajem ljubav koju očekujem da mi se vrati jednakom mjerom. Ako to nije tako, ne vidim smisao veze.

Ako me želiš imati, trebaš me iznova birati svakoga dana ili me trebaš pustiti. I znam da to neće biti lako. Zapravo će vjerojatno biti teško.

Bit će dana kad nećemo željeti jedno drugo. Bit će dana kad će ti se činiti da je voljeti me i prihvaćati me poput penjanja na planinu.

Bit će dana kad me nećeš željeti voljeti, a ja ću svejedno očekivati da me voliš. Zato jer me trebaš odabrati čak i u teškim trenucima.

Ili trebaš pustiti da nađem nekoga tko neće otići usred bitke.

Ne mogu obećati da ću svakodnevno biti žena tvojih snova ili da će nam svaki dan biti lagan i prolaziti bez truda.

Nekad ćemo morati proći kroz tornado umjesto sunca i kišu umjesto duge.Ali prava predanost ljubavi, ljubavi koja je vrijedna je upravo želja da se suočiš s olujom.

Trebam da ostaneš sa mnom kad je naš put trnovit ili želim da me pustiš da nađem vlastiti put. Vidiš, kad je riječ o ljubavi, nitko ne voli priznati da je njezin temelj upravo izbor.

Nije samo kemijska reakcija na nekog predivnog kog sretneš kao u filmu i ne možeš to kontrolirati. Nije nešto što se samo dogodi. To je izbor koji moraš učiniti i koji uključuje drugu osobu.

Prvi korak je odluka da želiš biti s nekim, da ga odabireš voljeti.

Zato i kažem sve ovo. Ako kažeš da me voliš i ako kažeš da sam tvoja, a ti moj, očekujem da me odabireš svakoga dana.

Izaberi me kad sam bezlična ili kad je sve predivno i obojano veselim bojama. Izaberi me kad ni sama ne znam zašto sam ljuta, ali nisam zabavna.Izaberi me kad se ne mogu prestati smijati. Izaberi me kad me ne prepoznaješ i kad ne možeš vjerovati da se ranije nismo sreli.

Izaberi me. Prihvati me. Voli me. Bez pitanja i granica.

Izaberi me svakoga dana ili me zauvijek pusti.

Pusti me da odem i nađem ljubav o kojoj sanjam i kojoj se nadam. Pusti da nađem nekog tko se ne boji kiše, tuge i loših vremena. Pusti da nađem osobu koja će biti sa mnom bez obzira na sve.

Ako nisi spreman odabrati me, nisi me spreman voljeti.

Stvarno je jednostavno.

Izaberi me svakoga dana ili me zauvijek pusti.

Dragi moj, ja obećavam činiti sve ovo svakoga dana za tebe.

zdravaisretna

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaUživajte u životu i radite ono što vam donosi radost! – 12 savjeta žene koja je pogledala smrti u oči
Slijedeća objavaRomantična kraljica jeseni – Sve o bundevi: Vrste, ljekovitost, načini pripreme
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.