Foto: mysticalraven.com

Naši anđeli su uvijek oko nas, usmjeravaju nas i daju nam božansku zaštitu. Ponekad nismo u potpunosti svjesni njihove prisutnosti, ali to ne znači da se ne možemo uskladiti s njihovom porukom, samo ako pokušamo.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ispod se nalazi serija od četiri nebeska simbola, od kojih se svaki koristi za određenu svrhu u anđeoskoj kraljevini.

Pogledajte ih pažljivo i odaberite onaj koji vas najviše privlači. Zatim, pročitajte svoju anđeosku poruku – zapamtite da je u redu ako ste privučeni s više simbola.

Ponekad nam je potrebno više poruka!

1. Zvono

Inspirirani ste se da odaberete zvono. To ukazuje na to da prolazite kroz ‘buđenje’, piše Mystical raven.

Zvona su korištena kroz vrijeme u vjerskim službama i proslavama. Zvuk zvona čisti ustajalu energiju i ubrzava dolazak novih mogućnosti, novih ljudi, novih interesa, novih ideja i dobrog zdravlja.

To je kao osobno veliko čišćenje! Vaše tijelo, um i duh se ponovno energiziraju, prigrlite to.

Ako sanjate zvono ili vam se pojavljuje u meditaciji, vaš anđeo traži od vas da napravite čišćenje dijela života u kojem imate neke poteškoće. Kada to učinite, vrata za komunikaciju s anđelima bit će sasvim otvorena, jer je blokada uklonjena.

Ne vjeruj svemu što misliš…

2. Kruna

Inspirirani ste se da odaberete krunu. Vaš anđeo postavlja krunu na vašu glavu kao znak čestitanja.

Možda ste bili dovoljno mudri da iskoristite svoje blagoslove, unatoč vašim izazovima. Anđeli vole kad to učinite jer to znači da postajete duhovniji (krajnji cilj za sve nas).

Tek kada uzmete ovaj pristup, život se otvara i postaje doista nevjerojatan. Nije slučajno da je kruna postavljena na vrh glave, na mjesto koje je dom krunske čakre. Ovaj energetski centar bitan je za sve duhovne veze.

Ako sanjate krunu ili vam se pojavljuje u meditaciji, budite vrlo zadovoljni! To znači da ste na putu do spektakularnog duhovnog razvoja.

3. Lira

Inspirirani ste se da odaberete liru. Lira proizvodi glazbu koja rezonira na posebnoj frekvenciji i ima smirujući, iscjeliteljski učinak. Vaš anđeo kaže da se približava razdoblje mira, prihvaćanja i sreće.

Ako ste se osjećali malo tužnima ili ste bili frustrirani životom, vaš anđeo kaže da se opustite i uživate u budućem vremenu. Osjetite sunce na licu, uživajte u životu. Ne morate ništa drugo nego prihvatiti mir koji dolazi k vama.

Uvijek govori dobro o drugima…
Sve će biti dobro, prosvjetljenje koje tražite dolazi.

Ako sanjate liru ili vam se pojavljuje u meditaciji, vaš anđeo vas podsjeća da je sve u odabiru trenutka. Vjerujte da postoji nebeski red i vi mu se morate pokoriti.

4. Mač

Inspirirani ste da odaberete mač. To je simbol arhanđela Mihaela. Odabir ovog simbola znači da ste svjesno (ili podsvjesno) pozvali ovog Arkanđela za pomoć i zaštitu. Znajte da vas je čuo, čak i ako ste sumnjali u vašu sposobnost da se obratite anđelima.

On je ovdje kako bi vam pomogao da pobijedite osobne demone (nezdravih navika, straha, negativnosti i sumnje o sebi).

Možda ste si čak postavili pitanje jeste li dovoljno posebni da biste bili dostojni anđeoske pozornosti?

Odgovor je, da jeste!

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ako imate sposobnost da budete ljubazni prema samo jednoj osobi (ili životinji), tada ste vrijedni anđeoske pozornosti. Glavni posao anđela na Zemlji je promovirati ono što je poznato kao učinak valova.

Svaki sićušni ‘val’ koji stvorite ljubaznošću koju prikazujete, pokreće drugi mali val, sve dok se ne napravi veliki val. Zemlja i čovječanstvo su u kritičnom vremenu u povijesti i trebaju vaše valove da prežive.

Sada možete vidjeti koliko ste važni anđelima!

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.