Ako ste znatiželjni i želite saznati duhovnu poruku koja se odnosi na ovaj period, odaberite jednu kristalnu kuglu.

atma.hr – 39

Ako ste odabrali ružičastu kristalnu kuglu:

Stvari se brzo kreću i vrijeme je da postavite neke nove ciljeve i namjere! Život se brzo kreće i čini se da stvari napokon dobivaju zamah – savršeno je vrijeme da postavite neke nove ciljeve za ovo novo poglavlje vašeg života. Počnite raditi na sebi iznutra i razradite ono za čim vaše srce uistinu žudi.

Zapišite stvari koje vas čine sretnima i onda im se posvetite! Dok rezultati možda neće biti trenutačni, razmišljajte o vašim mislima kao o bumerangu kojeg bacate ravno u nebo.

Dok čekate da vam se vrati, nastavite s postavljanjem pozitivnih misli i namjera. Poruka iz Svemira je da sada jasno definirate vaše namjere jer će vam želje biti ostvarene!

atma.hr – 75Ako ste odabrali tirkiznu kristalnu kuglu:

Vrijeme je da otpustite prošlost. Previše ste zaglavili u onom što je bilo, umjesto da se usredotočite na ono što je sada. Iako je važno tugovati i dopustiti sebi da se iscijelite, nema nikakve koristi od ponovnog prepričavanja iste stare priče. Ostavite prošlost tamo gdje jest i mislite na ono što je sada.

Vi ste pozvani da uzmete sadašnji trenutak u svoje ruke i učinite što možete. Imate moć u vašim rukama da promijenite budućnost, a jedini način na koji to možete učiniti je da promijenite vašu svijest i usredotočite se na sadašnji trenutak.

Da biste se oslobodili prošlosti, pokušajte je zapisati ili se povjerite prijatelju, dopustite sebi jednu posljednju priliku da ponovno probavite stare emocije i otpustite ih. Nećete moći krenuti naprijed sve dok to ne učinite.

atma.hr – 78
Ako ste odabrali ljubičastu kristalnu kuglu:

Granice nisu loša stvar ako su konstruirane svjesno i vođene namjerom. Vrijeme je da postavite neke od ovih granica! Ako imate jasne granice, dajete životu strukturu i smjernice na koje se trebate usredotočiti upravo sada.

Morate se usredotočiti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje ne namjeravaju prestati trošiti vaše vrijeme i energiju među ljudima i situacijama koje više ne služe vašoj višoj svrsi.

Vrijeme je da napravite inventuru, što je zastrašujuće kao što i zvuči, ali to će sada biti vaš najveći saveznik. Također je savršeno vrijeme za čišćenje kuće radi smanjenja nereda.

Ako ste odabrali zelenu kristalnu kuglu:

Vrijeme je za povezivanje. Vrijeme je da se povežete s osobama oko vas, da se povežete sa sobom i da se povežete s prirodom. Niste sami, vi ste dio velike mreže Svemira i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar – biljka, životinja ili nešto drugo povezano s većom silom.

Možete je osjetiti, ponekad je čak možete i vidjeti, ali sada je vrijeme da to upotrijebite u praksi. Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi stvaranje prave, prave veze. Započnite sa sobom, a zatim istražujte prema van. Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete biti spremni uspostaviti pravu vezu s drugima.

Ako imate probleme s vezama ili probleme na poslu, velike su šanse da sve što trebate učiniti je povezati se. Pokušajte vidjeti stvari sa svoje točke gledišta. Iskoračite iz vašeg ega, u svijest i pitajte, kako se mogu povezati s tom situacijom za svačije najviše i najbolje dobro?

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

92 OBILJE

Obilje

Tajno umijeće postizanja bogatstva

Knjiga Obilje je svojevrsno filozofsko putovanje od Pariza do Kyota koje traži odgovor na pitanje kako običan čovjek može lakše i bolje postići svoje financijske ciljeve. Novinarka Jooyun Hong se u potrazi za tajnom bogaćenja obratila „Guruici bogatih“, Suh Yoon Lee, magnetski privlačnoj ženi u tridesetim godinama, koju su već kao šestogodišnju djevojčicu zbog izuzetnih uvida prepoznali kao gurua.

Napravila je analizu 100 000 primjera kako bi otkrila istinsku tajnu stjecanja bogatstva. „Guruica bogatih“ smatra da gotovo svatko od nas posjeduje sposobnost zaraditi između 3 i 7 milijuna dolara, a neki čak i mnogo više.

Cijena: 125 kn - Kupi ovdje

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here