MarsCitanje

KARTA 1 (7 DINARA):

U periodu od 09.09. – 14.11.2020. treba da pripazite na svoje financije i na vaše raspolaganje sa imovinom. Postoji tendencija naglosti kod vas u ovome ciklusu pa je pametno da dobro promislite prije nego nešto kupujete, prodajte ili ulažete novac. Financije su vam glavna tema pa budite veoma oprezni!

atma.hr – 52
KARTA 2 (SNAGA):

U periodu od 09.09. – 14.11.2020. imati ćete mnogo snage i energije što je jako dobro. Ali trebate biti pažljivi pri usmjeravanju vaše energije jer ukoliko ne budete imali samodisciplinu – postoji velika mogućnost da raspršite svoju energiju. Zbog toga treba da svu svoju snagu ulažete samo u ono što je korisno i što služi kao ulog za bolje sutra.

atma.hr – 52
KARTA 3 (KULA):

U periodu od 09.09. – 14.11.2020. dešavati će vam se neka rušenja postojećeg stanja. To može biti posao, ljubavni odnos, poslovni odnos… bilo što do čega vam je stalo. Savjet vam je da se ne obazirete na ono što se je srušilo nego da se odmah fokusirate na izgradnju novoga. Ono što vam otpadne u ovom periodu je korisno za vas. Bilo da je to lekcija iz koje ćete nešto mudro naučiti ili je to posao koji vam više ne treba. Fokusirajte se na kreiranje novoga!


POKLON TAROT/NUMEROLOŠKA ANALIZA ZA NAJBRŽE ČITATELJE!

PRVI, ŠESTI i TRINAESTI ČITATELJ KOJI SE JAVI U INBOX  www.facebook.com/tarotgalaxy I LAJKA STRANICU  OSVOJITI ĆE SINASTRIJU (Numerološku, usporednu analizu partnera ili TAROT ČITANJE (za jedno konkretno pitanje)!

TAROT GALAXY
www.facebook.com/tarotgalaxy
Roland Gregorić / Numerologija & Tarot

atma.hr – 52