Oko je vrlo složeno, lijepo i privlačno. Oko simbolizira čistoću, fokus i svrhu. Oko je ‘ogledalo’ duše.

39

Odaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojoj osobnosti. Ako vas privlači više od jednog oka i to je u redu. Čovjek je kompleksno biće. Javite nam vaš odabir i ako mislite da vas je ‘pogodio’ podijelite ovaj zabavan test i s drugima!

1. Duboko u sebi vi ste otvoreni.

Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakoga u svoj život i u svoje srce. Vi vjerujete da je bolje riskirati i ozlijediti se nego se zatvoriti od svijeta. Ne pokazujete svijetu svoje strahove ili nesigurnosti. Vjerujete da se vaši problemi trebaju rješavati privatno. Pokušavate biti na raspolaganju svakome čak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas liječi.

39

2. Duboko u sebi vi ste savjesni.

Vi ste tip osobe koja je uvijek želi ostaviti dobar dojam i učiniti pravu stvar. Vjerujete da vaši postupci imaju utjecaja u životima drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Svijetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite puno bijede i nepravde, ali to držite za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete. To je najmanje što možete učiniti sa svojim vremenom na ovom planetu.

3. Duboko u sebi ste izmučeni.

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu povijest koja još uvijek utječe na vas. Ne možete pobjeći od uvjerenja da je život nečija bolesna kozmička šala. Pokušavate pronaći svoj ​​mir gdje god možete. Ne pokazujete svijetu svoje najmračnije misli. Puno toga nosite u sebi, što ne želite pdijeliti s drugima. Vaš pogled na svijet ponekad može biti iznenađujuće pozitivan s vremena na vrijeme. Vi ste stručnjak u podizanju na noge nakon pada.

754. Duboko u sebi vi ste filozof.

Vi ste tip osobe koja je će vjerojatno preanalizirati sve i svašta. Volite istražiti dublje značenje stvari. Ponekad se znate i izgubiti u svim tim mislima. Ne pokazujete svijetu kako ste zapravo nesigurni u mnogim stvarima. Možda možete dosta toga razumjeti, ali još uvijek niste samouvjereni. Vidite život kao slagalicu i volite se igrati s komadićima dok se ne uklope u neku cjelinu. Ne možete nikada shvatiti smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni.

Vi ste tip osobe koja ni sama sebe nije shvatila, a što reći o drugima koji to pokušavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vaše se raspoloženje mijenja svakodnevno. Dok se pronađete, već ste se promijenili u nekoga drugog. Ne otkrivate svijetu puno o sebi. Vi ste osoba od malo riječi i zbunjujućeg djelovanja. Volite promatrati i proučavati ljude prije nego im se približite. Govorite samo ono u što ste sigurni.

39

6. Duboko u sebi vi ste osjetljivi.

Vi ste tip osobe koja primjećuje sve i ne zaboravlja ništa. Suosjećate sa svijetom. Duboko osjećate i najmanje sitnice mogu utjecati na vas. Vrlo vas je jednostavno nasmijati ili rasplakati. Ne pokazujete svijetu koliko ste krhki. Umjesto toga pokazujete koliko pronicljivi možete biti. Dobri ste u očekivanju onoga što vam u životu dolazi i često prvi vidite što dolazi.

7. Duboko u sebi vi ste vatreni.

Vi ste tip osobe koja je uvijek energična i strastvena. Nema ničega suptilnog u vama … nikada. Imate tendenciju voljeti ili mrziti. Imate tonu mišljenja i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svijetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kad je imate previše možete postati prilično nervozni. Kod vas su uvijek veliki ulozi. Ne možete si pomoći da od svega u svojoj glavi napravite dramu.

39

8. Duboko u sebi vi ste ekscentrični.

Vi ste tip osobe koja ima neobične interese, uvjerenja i prakse. Uvijek ste bili malo ‘čudni’. Ne marite puno za pravila ili tradicije. Radite stvari na svoj način pa neka bude što bude. Svijetu pokazujete sve o sebi. Nemate što skrivati, a smijete se onima koji vam sude. Voljeli biste kad bi svi bili malo poput vas. Puno se radosti može naći kad niste konformist.

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni.

Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razumije druge ljude i svijet. Možete reći toliko stvari o nekome iz njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvijek znate kad vam se laže. Pokazujete svijetu točno ono što želite pokazati. Osim što ste dobri u čitanju ljudi, vi znate kad netko vas čita. Znate kada ste izmanipulirani, a također znate i kako izmanipulirati nekoga, ako morate. Ipak, obično to ne činite.

67 ATMA KNJIŽARA

ATMA KNJIŽARA

"Život je prekratak da bismo čitali loše knjige."

Alternativa, duhovnost, samopomoć
Knjige po akcijskim cijenama

Probrana ponuda knjiga putem online knjižare ima po nama jednu vrlo bitnu zajedničku edukativnu svrhu, a to je brža, učinkovitija evolucija i transformacija svijesti pojedinca i cijelog društva.

Smatramo da svi odabrani naslovi pridonose radosnijem načinu življenja kroz priručnike za samopomoć, duhovni napredak, preventivno zdravlje, ekološku osviještenost, zdraviju prehranu, poboljšanje osobne ekonomske situacije, upotrebu mašte i poticanje umjetničkih talenata.

1 KOMENTAR

  1. […] Oko simbolizira čistoću, fokus i svrhu, a neki ga smatraju i prozorom duše. Iako se ne radi o prirodnim očima, ponuđenih devet u ovome testu govore štošta o osobama, koji ih odabiru. Odlučite se za jedno pa saznajte na osnovu toga, kakva ste osoba. Ako vas privlači nekoliko njih, to je također uredu, a može sugerirati da ste kompleksnija osoba, piše atma.hr. […]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.