160×600 text-47 lijevo

Oko je vrlo složeno, lijepo i privlačno. Oko simbolizira čistoću, fokus i svrhu. Oko je ‘ogledalo’ duše. Odaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojoj osobnosti. Ako vas privlači više od jednog oka i to je u redu. Čovjek je kompleksno biće. Javite nam vaš odabir i ako mislite da vas je ‘pogodio’ podijelite ovaj zabavan test i s drugima!

1. Duboko u sebi vi ste otvoreni.

Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakoga u svoj život i u svoje srce. Vi vjerujete da je bolje riskirati i ozlijediti se nego se zatvoriti od svijeta. Ne pokazujete svijetu svoje strahove ili nesigurnosti. Vjerujete da se vaši problemi trebaju rješavati privatno. Pokušavate biti na raspolaganju svakome čak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas liječi.

2. Duboko u sebi vi ste savjesni.

Vi ste tip osobe koja je uvijek želi ostaviti dobar dojam i učiniti pravu stvar. Vjerujete da vaši postupci imaju utjecaja u životima drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Svijetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite puno bijede i nepravde, ali to držite za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete. To je najmanje što možete učiniti sa svojim vremenom na ovom planetu.

3. Duboko u sebi ste izmučeni.

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu povijest koja još uvijek utječe na vas. Ne možete pobjeći od uvjerenja da je život nečija bolesna kozmička šala. Pokušavate pronaći svoj ​​mir gdje god možete. Ne pokazujete svijetu svoje najmračnije misli. Puno toga nosite u sebi, što ne želite pdijeliti s drugima. Vaš pogled na svijet ponekad može biti iznenađujuće pozitivan s vremena na vrijeme. Vi ste stručnjak u podizanju na noge nakon pada.
4. Duboko u sebi vi ste filozof.

Vi ste tip osobe koja je će vjerojatno preanalizirati sve i svašta. Volite istražiti dublje značenje stvari. Ponekad se znate i izgubiti u svim tim mislima. Ne pokazujete svijetu kako ste zapravo nesigurni u mnogim stvarima. Možda možete dosta toga razumjeti, ali još uvijek niste samouvjereni. Vidite život kao slagalicu i volite se igrati s komadićima dok se ne uklope u neku cjelinu. Ne možete nikada shvatiti smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

Kliknite niže na broj 2 za odabire od 5-9
1
2
Prethodna objavaSavjeti zen majstora za povratak u sadašnjost: 3 praktične vježbe i 1 moćna mantra
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.07.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

  1. […] Oko simbolizira čistoću, fokus i svrhu, a neki ga smatraju i prozorom duše. Iako se ne radi o prirodnim očima, ponuđenih devet u ovome testu govore štošta o osobama, koji ih odabiru. Odlučite se za jedno pa saznajte na osnovu toga, kakva ste osoba. Ako vas privlači nekoliko njih, to je također uredu, a može sugerirati da ste kompleksnija osoba, piše atma.hr. […]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.