Postoji li veličanstveniji trenutak u životu većine žena od onog kada u toploj kolijevci života osjeti da pod njezinim srcem kuca život nove Duše koja je odlučila doći na ovaj svijet i upravo Nju, baš Nju izabrala za blagoslovljenu, a istovremeno vrlo zahtjevnu ulogu Majke. Postoji. To je onaj trenutak kada Majka nakon rođenja dotakne to veliko Biće u tijelu svog majušnog djeteta.

atma.hr – 75
Već prvom spoznajom da u vama nastaje novi Život događa se mnoštvo promjena, ne samo tjelesnih i hormonalnih, već i emocionalnih. Smjenjuje se sreća zbog bebe koja dolazi, sa strahom od pobačaja, sa strahom hoće li sve biti u redu s bebom, hoće li se roditi zdrava, kako će proći porod, hoće li vas užasno boljeti, hoćete li se znati nositi s izazovima majčinstva, hoćete li znati sve što trebate znati i činiti sve što trebate činiti oko tako sićušne bebice, hoćete li izdržati neprospavane noći. Eh, da tu su i one trudničke nagle smjene raspoloženja, velika emocionalna preosjetljivost i česta plačljivost. A tek trenutak prve kontrakcije, prvog truda koji ne dozvoljava bijeg niti koračanje unazad, koji iziskuje prvu majčinsku hrabrost i suradnju, a ne paniku i ukočenost u trenutku rađanja.

Porod, taj veličanstven trenutak, zbog izrazitog bola i svih strahova predstavlja visoki stupanj traume majci, ali i bebi koja iz zaštićenosti majčinim tijelom dolazi u nezaštićenost ovog svijeta.

baby

atma.hr – 75
I majci i bebi Bachova cvjetna kombinacija može pomoći da cijela trudnoća, od prvog dana, prođe maksimalno mirno, spokojno, u radosnom iščekivanju,da trauma samog rađanja ne ostavi trag u nesvjesnom i da prije dođe do prilagodbe na novo zajedničko putovanje, da prilagodba posve novim životnim okolnostima i prvi mjeseci majčinstva prođu bez nepotrebnih opterećujućih strahova, nervoze i iscrpljivanja i ostavi dovoljno mjesta za uživanje u bezuvjetnoj ljubavi.

Te divne cvjetne vibracije mogu pomoći u svim svakodnevnim emocionalnim izazovima i donijeti suptilni sklad u obitelj s malom bebom, majci i ocu, ali i mnoge dobrobiti samom djetetu, od prvog dana rođenja, kroz cijelo djetinjstvo i odrastanje.

S Bachovim cvjetnim kapima vaše dijete će jednostavnije prihvatiti sve promjene, od prve posjete liječniku preko polaska u jaslice, vrtić, školu do upisa na fakultet. Rast će kao iscijeljeno Biće i postati uravnotežena i radosna odrasla osoba.Vi, roditelji, da, da i Majka i Otac bit ćete stabilna luka vašem djetetu i bez opterećujućih emocionalnih stanja i postat ćete ruka i zagrljaj potpore jedno drugom u zajedničkom sjajnom zadatku odgajanja sretnog ljudskog bića.

adorable beautiful blur 459051


Widget not in any sidebars

Nježne su, posve prirodne i posve neškodljive, jednostavne za korištenje i unose sklad, razumijevanje, hrabrost prihvaćanja svakodnevnih izazova i radost u vašu proširenu obitelj.

Ni roditeljstvo ni odrastanje ne mora biti ispunjeno strahovima i disbalansima. Baš, baš kod svih neuravnoteženih emocionalnih stanja Bachove cvijetne esencije mogu pomoći i unijeti pozitivnu promjenu. Postoji jednostavan put u harmoniju….iscjeljivanje čudesnim Bachovim cvjetnim esencijama.

Autor: Ozrenka Kamber, Angelic Soul of Light,  Bachove cvijetne esencije – level 1,  certificirani Access Bars praktičar, Reiki majstor učitelj, voditeljica radionica s Anđelima

Mail: [email protected],

Facebook stranica: https://www.facebook.com/umjetnostduse/
Facebook profil: https://www.facebook.com/ozrenkak

Web: www.centarsoulart.com