52
Venera, planeta ljubavi i novca, jednom godišnje prelazi preko znaka Lava u kojem se obično zadržava oko mjesec dana. Međutim, ove godine ostaje tri puta duže, čak do 8. listopada. Čim 8. lipnja bude ušla u Lava, Venera počinje obrazovati inkonjunkciju sa Neptunom, simbolom romantike i zanosa, koja traje do sredine mjeseca. Taj izazovan aspekt vrlo je inspirativan za umjetnike, naročito glazbenike i plesače, a do 15. lipnja će posebno utjecati na liječnike, naročito one koji se bave alternativnim vidovima liječenja, psihologe, farmaceute, znanstvenike i sportaše.

Također, ovaj aspekt budi emotivni zanos, često donosi platonsku ljubav, jer Neptun u aspektu sa Venerom uvijek je “krivac” za egzaltirana osjećanja, koja prethode mučnim ljubavnim iskustvima i razočaranjima.

Pošto je Neptun planeta mašte, intuicije, talenata i vizija, a Venera ljubavi i novca, ovaj aspekt može donijeti i paralelne ili tajne izvore prihoda.

U medicini simbolizira psihu, limfu i limfni sustav, živčana vlakna… Predstavlja bijeg od stvarnosti u svijet religije, fantazije i mašte, ali i alkohola, droge i psihičke poremećaje. Vlada Ribama i Strijelcem, njegov utjecaj ojačan je u Raku, a oslabljen u Djevici i Jarcu, dok se u svakom zodijačkom znaku zadržava oko 14 godina. Zato je važnije u kojoj astrološkoj kući se nalazi Neptun i kakve aspekte obrazuje sa Suncem, Mjesecom, Merkurom, Venerom i Marsom, jer se tako mogu ublažiti posljedice njegovog utjecaja, prije svega kod osoba koje se liječe od bolesti ovisnosti. Narednih 10 godina ovaj aspekt će se obrazovati jednom godišnje, a zatim tek poslije 166 godina! Do sredine lipnja, najviše će utjecati na Bikove, Rakove, Vage, strijelca i Ribe.

52
OVAN – Inkonjunkcija Venere u petom i Neptuna u vašem astrološkom polju tajni nagovještava uzbuđenja na ljubavnom planu i opominje na oprez ako surađujete sa strancima iz prekooceanskih zemalja. Zauzatima neka avantura može ozbiljno ugroziti odnos sa stalnim partnerom.

BIK – Spoj vašeg vladaoca Venere, planeta novca i Neptuna u astrološkoj kući neočekivanih okolnosti najavljuje mogućnost promjene radnog mjesta ili posla. Velike su šanse da sredinom perioda uđete u romansu s utjecajnom osobom, koja zbog posla često putuje ili se bavi nekretninama.

BLIZANCI – Inkonjunkcija između Venere i Neptuna u astrološkoj kući karijere donosi mogućnost proširenja opsega posla i suradnje s velikim tvrtkama. Ako ste mladi, možete dobiti podršku uglednih obiteljskih prijatelja.

RAK – Venera i Neptun u drugoj i devetoj kući donose vam ljubav i uspjeh na poslu, naročito ako se bavite umjetnošću, sportom, medicinom. Zauzete, neočekivan susret s atraktivnom, karizmatičnom osobom, može prilično uzdrmati. Na poslu se ukazuju nove šanse, naročito ako radite sa strancima.

LAV – Venera u vašem znaku čini vas znakom u trendu, a Neptun u osmom polju povećava šanse da potpuno neočekivano uđete u romantičnu vezu. Također, veće su šanse za uvećanje prihoda, proširenje obitelji ili selidbu. Izbjegavajte rizične financijske transakcije.

DJEVICA – Inkonjunkcija Venere i Neptuna jača strasti i budi ljubavni zanos, ali donosi i poslovne ponude, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Ako ste umjetnik ili sportaš ili vaš zanimanje podrazumijeva rad s klijentima, bit ćete uspješni.

52
VAGA – Venera u Lavu i Neptun u šestom polju donosi uvećanje prihoda, posebno ako radite u medijima ili se bavite nekom kreativnom profesijom. Možete se dvoumite između jednog Lava ili Strijelca, koje ćete najvjerojatnije upoznati na kraćem putu u inozemstvu.

ŠKORPION – Aspekt između Venere i Neptuna u kućama karijere i kreativnosti može donijeti romansu s umjetnikom, strancem ili osobom koja živi u drugoj zemlji ili gradu. Bit ćete uspješni ako se bavite izdavaštvom, financijama ili radite u medijima.

STRIJELAC – Venera u devetoj i Neptun u četvrtom polju nagovještava paralelne ili tajne izvore prihoda, koji mogu imati veze s nekretninama ili zajedničkim poslom sa partnerom, što se posebno odnosi na muške predstavnike znaka. Ako ste dama, moguća je avantura na putovanju.

JARAC – Inkonjunkcija između Neptuna i Venere može vas potaknuti da obnovite vezu sa starom simpatijom, naročito ako ste u zrelijim godinama. Mladi će se najvjerojatnije prepustiti tajnoj ljubavi i romantičnim SMS porukama.

VODENJAK – Aspekt između planeta ljubavi i zanosa može donijeti susret u večernjim satima s atraktivnom osobom, na nekom javnom skupu. Također, moći ćete ostvarite tajne ili dvostruke izvore prihoda, osobito u području umjetnosti, sporta i medicine.

RIBE – Inkonjunkcija između vatrene Venere i vašeg vladaoca Neptuna u vašem polju osobnosti, nagovještava ljubav na putovanju i profesionalni uspjeh, naročito ako se bavite umjetnošću, sportom, arheologijom, poviješću, medicinom, farmacijom i alternativnim oblicima liječenja.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

novosti.rs

Prethodna objavaL. Hay praktično: Ovako zamijenite negativna uvjerenja pozitivnim!
Slijedeća objavaAko protresete glavom lijevo-desno, tko vam se ukaže između linija?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.