Jeste li čuli za Theta iscjeljivanje? Moćna tehnika kojom se mogu poboljšati vanjske životne
okolnosti kroz rad na našem unutarnjem svijetu.

Zašto doći na tretman ThetaHealing®-a? Kako mi i u kojim situacijama može tretman pomoći?

atma.hr – 45

IZGUBILI STE VOLJENU OSOBU

Možda osjećate veliku bol i beskrajnu tugu u predjelu srca, ne vidite ni tračak radosti u vašem životu više…?

Stalno razmišljanje o voljenoj osobi i „kako vam ništa više nema smisla bez nje“ vas sprečava da živite svoj život. Proces žalovanja za preminulima je normalan proces i trebao bi trajati najviše 2 – 3 tjedna, da se vaša DNK oprosti od DNK osobe koja je otišla. Da se vi oprostite i otpustite zajedničku energiju, a zadržite sretna sjećanja i vrijednost koju ste ostvarili zajedno.

Svako žalovanje dulje od 2 – 3 tjedna može značiti da ste previše psihološki opterećeni i da se za nešto držite i ne želite pustiti.

U redu je primiti pomoć da isprocesirate život s osobom koja je otišla.

Prije nego potražite pomoć pogledajte kod sebe dvije stvari:

  1. Što vam je osoba davala, a sami nemate. Sad kad je umrla ostali ste bez toga. To trebate pronaći sami kod sebe, inače ćete uvijek biti ovisni o drugima i drugi će imati moć nad vašim životom.
  2. Jeste li sebični i želite da osoba tu bude radi vas, pritom ne misleći što je najbolje za osobu i ne poštujete volju i želju njene duše?
  3. Jeste li u ego tripu i mislite da znate bolje od viših sila, koje nas usmjeravaju i pomažu našim dušama? Ko zna kako je smrt pomogla toj duši da napreduje. Ko zna kako je pomogla vama. To će se tek pokazati.

Theta tretman vam daje širu sliku života i povezanosti vaših dviju duša. Možete pronaći dublju svrhu odlaska te osobe i privremeno se oprostiti od nje i nastaviti živjeti život punim plucima. Na taj način ćete pomoći i toj duši da nastavi svoj put.

Dok se ponovno sretnete…

Cijena tretmana: od 300 do 400 kn (ovisno o terapeutu)
Vrijeme trajanja: 30 – 60 minuta
Lokacije: Zagreb i Rijeka uživo, ostatak svijeta telefonski/Skype/Viber/Facebook/WhatsApp
Izaberite svog terapeuta ovdje: http://www.thetacentar.com/tretmani/

1 KOMENTAR

  1. “Svako žalovanje dulje od 2 – 3 tjedna….” danas je poznato da proces žalovanja traje od tri do pet godina, tako da je ova informacija apsolutno netočna. Gubitak drage i bliske osobe je trauma koja zahtjeva vrijeme i prolazak kroz sve faze žalovanja. Širenje ovakvih informacija je ponekad štetno i stoga je očito dobro da se time bave osobe koje su educirane iz područja mentalnoga zdravlja, jer ovakve informacije čine štetu. Ali time bi se trebale pozabaviti državne institucije odgovorne za kontrolu rada.