Mars, planet akcije, strasti i energije, od 29. lipnja 2016. godine je krenuo direktnim hodom preko znaka Škorpiona, gdje utjecaj dolazi do punog izražaja. I, već početkom razdoblja, dok polako ali sigurno ide ka Strijelcu, obrazuje izazovan aspekt s Uranom, planetom preokreta, više sile, okolnosti na koje uglavnom ne možemo utjecati. Ipak, upravo zbog tog aspekta, jednog jedinog, mnogi će čuti ili saznati nešto što će ih u najmanju ruku šokirati.

Prelazak Marsa preko znaka novca i strasti pod utjecajem eksplozivnog Urana donosi ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti i upozorava da bi trebalo pažljivo rukovati s novcem. Kada se oluja smiri, otvoren razgovor s partnerom može dosta pomoći, važno je samo da odaberete pravi trenutak.

Jaka pozicija Marsa u Škorpionu upozorava i na mogućnost problema s reproduktivnim organima, prostatom, zubima.

Ovaj tjedan, pozicije Marsa i Urana najviše će utjecati na Ovnove, Škorpione, Jarčeve i Vodenjake, mada ni ostali znaci, naredna dva mjeseca, neće biti pošteđeni utjecaja neumoljivog Urana u sprezi sa snažnim Marsom.

Specijalna ponuda: Kristalna ogrlica po horoskopskom znaku (datumu rođenja)

OVAN (20.3. – 19.4.)

Direktan hod vašeg vladara Marsa, preko osme kuće u sprezi s Uranom donosi vam strastveni susret s prilično samovoljnom i dominantnom osobom zbog čije posesivnosti su moguće i ljubomorne scene.

BIK (19.4. – 20.5.)

Simbol strasti i akcije, Mars u direktnom hodu preko vaše astrološke kuće ljubavi nepovoljno utječe na komunikaciju s partnerom, a ukoliko ste slobodni, možete upoznati atraktivnu, ali zauzetu osobu.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

Planet akcije i posla, Mars, u šestom astrološkom polju pod utjecajem Urana, upozorava da obratite više pažnje na odnos prema suradnicima i kolegama.
RAK (20.6. – 22.7.)

Mars, simbol energije i strasti, u vašem astrološkom polju ljubavi vam može donijeti strastveni susret s nekim Škorpionom ili Ribom čija vas prošlost može u najmanju ruku šokirati.

LAV (22.7. – 22.8.)

Mars u četvrtom astrološkom polju u inkonjunkciji s Uranom u vatrenom Ovnu upozorava da izbjegavate rasprave sa partnerom, kao i rizične financijske transakcije.

DJEVICA (22.8. – 22.9.)

Pod utjecajem Marsa iz vašeg trećeg astrološkog polja i Urana iz Ovna, zajednički put s partnerom može biti doveden u pitanje ili se odložiti.

VAGA (2.9. – 22.10.)

Vladar vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, Mars, u kući posla i ljubavi, donosi vam udvaranje karizmatične osobe koju ste već upoznali preko posla.

ŠKORPION (22.10. – 21.11.)

S planetom akcije i strasti u vašem znaku, ne možete ostati neprimijećeni, naročito kod suprotnog spola. Trebali bi posjetiti zubara.

STRIJELAC (21.11. – 21.12.)

Pozicija planete energije, strasti i akcije, Marsa, u 12. astrološkoj kući nagovještava mogućnost ulaska u turbulentnu vezu s osobom koja živi u inozemstvu.

JARAC (21.12. – 20.1.)

Mars, simbol strasti i akcije, u vašem 11. astrološkom polju, može vam donijeti poznanstvo s ambicioznom, ali vrlo napornom osobom o čijoj ćete prošlosti čuti detalje koji će vas šokirati.

VODENJAK (20.1. – 19.2.)

S Marsom u vašoj astrološkoj kući karijere i vašim vladarom Uranom u kući mentalnog stanja, morat ćete uložiti mnogo snage i truda kako biste sačuvali svoju poziciju na poslu.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Planet akcije, Mars, u vašem devetom astrološkom polju u inkonjunkciji s Uranom u polju posla i ljubavi, nagovještava strastveni susret s osobom koja će vas ostaviti bez daha.

Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti.rs

Prethodna objava5 znakova da ste u vezi s “pogrešnom” osobom
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.07.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.