Dobro poslijepodne, dragi moji ljudi, nastavljamo s petom porukom u ciklusu poruka koje vam Anđeli i Aki šapću dvaput mjesečno. Ovaj se stupac zove Anđeli šapću sa Aki Sunce, ova poruka će biti za razdoblje od 15.5.-29.5.2018.

Misao za ovih 14 dana: “Ja imam zdrave i harmonične odnose sa sobom i drugim ljudima.” Aki Sunce

Idemo na avanturu s Anđelima: Anđeli i Aki su vam spremili nove porukice.

52
Došao nam je u utorak 15.5 u 13:28 Mlad mjesec

Vrijeme je da se posvetimo našem potencijalu i samom sebi u svakom smislu, da bismo hranili našu unutarnju ljepotu… Ovaj mlad mjesec nam donosi uređivanje odnosa, počinjemo prvo od sebe.

Možete pogledati sljedeći videozapis da biste napisali čarobni ček: https://www.youtube.com/watch?v=N_HGA2RQIJ8

Napišite čarobni ček do 16.4 u 13:28, primjer čarobnog čeka je:

Anđeli nam govore da je potrebno zaštititi sebe i tražiti od naših čuvara anđela da nas štite od stvari koje nam ne trebaju, kao i kod našeg doma i obitelji.Budite u skladu s vašom istinom i slijedite je. Arhanđeo Michael vam pomaže i pomaže vam da upoznate sami sebe i prihvatite ono što jeste. Michael vam daje snagu i hrabrosti da upoznate svoje istinske želje.Anđeli vam kažu da donesete odluku da budete sretni sada, uživajte u energiji ljubavi, zabave i blagoslova. Sada ste spremni vidjeti blagoslove u svom životu.

Sada je vrijeme da vidite svijet kao čarobno mjesto, jer ovdje ste zbog nekog razloga. Nastavite se obrazovati na području onoga što vas zanima, slušajući, čitajući i pisati. Novi početci dolaze s ovim Mjesecom.

Priuštite se zdravijim načinom života i prehranom. Uvođenjem zdravih navika počinjete se organizirati na način da bolje razumijete situacije koje dolaze do vas ili koje trebate riješiti.

39

Možete svakodnevno pratiti Anđeoske poruke na you tube kanalu Aki Sunce – Anđeli šapuću : https://www.youtube.com/channel/UCs8tGtuForiIk6O73_Nsesg?view_as=subscriber

Vjerujem da ste zadovoljni porukama i zadovoljstvo mi je pisati i prenositi poruke na ovaj način.

Budući da ćete se sa Aki družiti kroz poruke, ovdje se upoznajte s njom: Aleksandra Kečić, poznatiji kao Aki Sunce, rođena 1988. u Beogradu. Završila je osnovnu školu u Beogradu, a zatim i X gimnaziju u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gdje stječe zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz područja ljudskih resursa, jer to je područje koje Aki najviše voli, kao što možete i primijetite, radi posao koji istinski voli. Vjeruje u životu, Bogu, Anđelima, ljudima i svemu dobrom. Aki Sunce je pisac, inspirativni trener, Anđeoski terapeut i kako ona voli reći Vjetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se obrazovanjem na području osobnog razvoja i pisanja. Održavaju seminare, predavanja i radionice o temi osobnog razvoja i Angela zove anđele na oružje. Anđeoske poruke Aki Sunca daju sudionicima seminara i svih društvenih skupova koje organizira. Kreira Anđeoski nakit s porukom Anđela, njezin život su Anđeli.Izdala je svoju prvu knjigu “Sjaj ljubavi uz Anđele” u listopadu 2016.godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice “Anđeli šapuću sa Aki Sunce”.

Ona voli reći kako zračite, pa vas privlači ili kada se nađete, naći ćete i druge. Osmijeh na licu, svijeća u vašim rukama i ljubav u vašem srcu.

Možete je pronaći na :

S ljubavlju, Aki Sunce – pisac, inspirativni trener i Anđeoski terapeut ili VETAR U LEĐA

Družimo se za dva tjedna ponovo 🙂

75Prethodna objavaŠto je to što čini pojedinca pametnim? 20 stvari koje uspješni ljudi izbjegavaju
Slijedeća objava19.05. Zagreb – Predavanje: Karma i reinkarnacija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.