Dobar dan, dragi moji ljudi, nastavljamo s trinaestom porukom u ciklusu poruka koje vam Anđeli i Aki šapću dvaput mjesečno. Ovaj se stupac zove Anđeli šapću s Aki Sunce, ova poruka će biti za razdoblje od 14.-28.10.2018.

Misao za ovih 14 dana: Ja sam biće ljubavi

Vrijeme je za radost i obilje, da se otvorimo ljubavi i sreći, da istrajemo u našim željama, da oslobodimo svu tugu koju nosimo već duži vremenski period. Očekuje nas pobjeda, trijumf, konačno zasluge za sve ono što smo do sada radili. Preuzmimo odgovornost za svoj život.

75Molitve za ova dva tjedna

MOLITVA ZA LJUBAV iz DNEVNIKA ANĐELA :

Dragi moj Bože, arhanđele Šamuele i moj Anđele čuvaru, spremna sam da osjetim ljubav u svom srcu, jer ono što dajem višestruko mi se vraća. Voljna sam da spoznam snagu ljubavi, ona je uistinu osnova svega, ona me pokreće i dozvoljava da moje srce igra od radosti. Ja sam magnet za ljubav i ljubav je u meni i svuda oko mene. Zahvalna sam na tome što mogu osjetiti snagu ljubavi i njenu moć. Hvala vam. Amen.

MOLITVA ZA VERU U SEBE:

Dragi moj anđele čuvaru, ponekad sumnjam u sebe, jer mislim da nisam dovoljno dobra, vrijedna, spremna, sposobna i još mnogo toga, ali sad želim to promijeniti. Želim postati samouvjerena i da sve više vjerujem u sebe, jer znam da ću tako biti drugačija drugim ljudima, da će me gledati drugim očima. Vjerom u sebe ću otključati svoje mogućnosti moći ću uraditi sve ono što bih voljela i stati ispred ogledala i reći sebi: Da, volim te i prihvaćam te u potpunosti.Hvala ti. Amen.

Dnevnik Anđela možete naručiti putem fb stranice Aki Sunce ili na mail: andjeliaki888@gmail.com.

75Ovo je razdoblje stvaranja kvalitetnijih i boljih odnosa, potreba za davanjem ljubavi je svugdje oko vas. Potrebno je uravnotežiti situaciju u narednom razdoblju. Kroz situacije koje se događaju s vama, rasti ćete i napredovati, bit će poboljšanja. Vjeruj više u dobro.

Obiteljski odnosi morat će se uskladiti i situacija riješiti u korist svih. Učinite ljubav za narednih 14 dana.

Koristite ovo razdoblje kako biste riješili odnose i radili na sebi.

Kako vam se sviđa poruka za narednih 14 dana, pišite da budem u toku sa vašim razmišljanjima?!

75Kristal za ovih 14 dana je AMETIST, Kristal Duhovne transfomacije odnosno KAMEN DUŠE

Ametist je kamen duše. To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemstva, duhovne svijesti, ravnoteže, unutarnjeg mira. To je kamen od metamorfoze i transformacije. Izuzetno snažan kameni zaštitnik, visoke duhovne vibracije. Simbol je promjena.Štiti od psihičkih napada, pretvarajući energiju u ljubav. Ametist je prirodni sedativ, blokirajući geopatogeno zračenje i negativna okruženja. Njegov mir razvija veća stanja svijesti i meditacije. Ametist ima jake sposobnosti iscjeljivanja i pročišćenja.

Vjeruje se da je ametist kameni most između Zemlje i Neba, između duha i duše. On je kamen pročišćen, koji budi u nama odlučnost da odbacimo stare navike koje nas ometaju u duhovnom i mentalnom razvoju. Podržava stvaranje novih ideja i dodaje ih kao motivaciju za razvoj.

Ona ublažava strah, bijes, skladno ujedinjuje različite energije, usklađuje ljubavni život u odnosu između muškarca i žene. Vjeruje se da pomaže komunicirati s anđelima i razviti telepatiju.

Možete ga naručiti putem fb stranice Aki Sunce ili mailo-om andjeliaki888@gmail.com i dobijate vašu osobnu molitvu uz ovaj kristal.

Možete svakodnevno pratiti Anđeoske poruke na you tube kanalu Aki Sunce – Anđeli šapuću : https://www.youtube.com/channel/UCs8tGtuForiIk6O73_Nsesg?view_as=subscriber

Vjerujem da ste zadovoljni porukama i zadovoljstvo mi je pisati i prenositi poruke na ovaj način.

75Budući da ćete se s Aki družiti kroz poruke, ovdje se upoznajte s njom: Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988. u Beogradu. Završila je osnovnu školu u Beogradu, a zatim i X gimnaziju u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gdje stječe zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz područja ljudskih resursa, jer to je područje koje najviše voli, kao što možete i primijetiti, radi posao koji istinski voli. Vjeruje u životu, Bogu, Anđelima, ljudima i svemu dobrom. Aki Sunce je pisac, inspirativni trener, Anđeoski terapeut i, kako ona voli reći, Vjetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se obrazovanjem na području osobnog razvoja i pisanja. Održava seminare, predavanja i radionice o temi osobnog razvoja i Anđela. Anđeoske poruke Aki Sunce daje sudionicima seminara i svih društvenih skupova koje organizira. Kreira Anđeoski nakit s porukom Anđela, njezin život su Anđeli. Izdala je svoju prvu knjigu “Sjaj ljubavi uz Anđele” u listopadu 2016. godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice “Anđeli šapuću s Aki Sunce”.

Ona voli reći ‘kako zračite tako i privlačite’ ili ‘kada nađete sebe, naći ćete i druge’. Osmijeh na licu, svijeća u vašim rukama i ljubav u vašem srcu.

Aki Sunce možete pronaći na:

S ljubavlju, Aki Sunce – pisac, inspirativni trener i Anđeoski terapeut ili VJETAR U LEĐA

Družimo se za dva tjedna ponovo 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.