Dobar dan, dragi moji ljudi, nastavljamo s  dvanaestom porukom u ciklusu poruka koje vam Anđeli i Aki šapću dvaput mjesečno. Ovaj se stupac zove Anđeli šapću s Aki Sunce, ova poruka će biti za razdoblje od 19.09.-03.10.2018.

Misao za ovih 14 dana: Ja sam energija Univerzuma.

Vrijeme je za radost i obilje da se otvorimo ljubavi i sreći, da istrajemo u našim željama, da oslobodimo svu tugu koju nosimo već duži vremenski period. Očekuje nas pobjeda, trijumf, konačno zasluge za sve ono što smo do sada radili. Poduzmimo odgovornost za svoj život.

75MOLITVA ZA HRABROST I SNAGU iz DNEVNIKA ANĐELA:

Dragi Bože, arhanđele Uriele, anđele čuvaru, zahvalna sam ti što mi daješ snagu da spoznam neke odluke i odgovornosti koje one nose, voljna sam prihvatiti i biti hrabra i osjetiti hrabrost mog bića prilikom donošenja važnih odluka, biti mudra i početi mnoge stvari ispočetka, na temelju ljubavi, istine i svjetlosti. Hvala vam. Amin.

MOLITVA ZA MIR:

Dragi Bože, Anđeli, sada mi je potreban mir u duši, voljna sam otpustiti sav nemir koji imam u sebi, spremna sam osjetiti spokoj i harmoniju u mom biću. Mir ispunjava moju dušu, zahvalna sam na tome sto mi pružate. Hvala. Amin

Dnevnik Anđela možete poručiti putem fb stranice Aki Sunce ili na mail : andjeliaki888@gmail.com

75Ovo je razdoblje opuštanja i meditacije, mirnog uma, duhovne snage, vizualizacije i snova, vjerujući u božansku mudrost.

Sada primate mudrost kroz snove, manifestiraju se želje vašeg srca. Tvoja se svrha sada otkriva, biti u miru sa sobom. Neka ovo bude razdoblje za kvalitetan san i odmor, tijelo mora odmoriti, neka vaš dan započne i završava molitvom, to je najmoćniji alat koji smo primili. Sada završite ono što trebate, nešto se završava, dovršavate započeto, rješavate odnos koji vas opterećuje.

Kristal za ovih 14 dana je AMETIST, Kristal Duhovne transfomacije odnosno KAMEN DUŠE

Ametist je kamen duše. To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemstva, duhovne svijesti, ravnoteže, unutarnjeg mira. To je kamen od metamorfoze i transformacije. Izuzetno snažan kameni zaštitnik, visoke duhovne vibracije. Simbol je promjena.Štiti od psihičkih napada, pretvarajući energiju u ljubav. Ametist je prirodni sedativ, blokirajući geopatogeno zračenje i negativna okruženja. Njegov mir razvija veća stanja svijesti i meditacije. Ametist ima jake sposobnosti iscjeljivanja i pročišćenja.

Vjeruje se da je ametist kameni most između Zemlje i Neba, između duha i duše. On je kamen pročišćen, koji budi u nama odlučnost da odbacimo stare navike koje nas ometaju u duhovnom i mentalnom razvoju. Podržava stvaranje novih ideja i dodaje ih kao motivaciju za razvoj.

Ona ublažava strah, bijes, skladno ujedinjuje različite energije, usklađuje ljubavni život u odnosu između muškarca i žene. Vjeruje se da pomaže komunicirati s anđelima i razviti telepatiju.

Možete ga naručiti putem fb stranice Aki Sunce ili mail-om andjeliaki888@gmail.com i dobijate vašu osobnu molitvu uz ovaj kristal.

75Možete svakodnevno pratiti Anđeoske poruke na you tube kanalu Aki Sunce – Anđeli šapuću : https://www.youtube.com/channel/UCs8tGtuForiIk6O73_Nsesg?view_as=subscriber

Vjerujem da ste zadovoljni porukama i zadovoljstvo mi je pisati i prenositi poruke na ovaj način.

Budući da ćete se s Aki družiti kroz poruke, ovdje se upoznajte s njom: Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988. u Beogradu. Završila je osnovnu školu u Beogradu, a zatim i X gimnaziju u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gdje stječe zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz područja ljudskih resursa, jer to je područje koje najviše voli, kao što možete i primijetiti, radi posao koji istinski voli. Vjeruje u životu, Bogu, Anđelima, ljudima i svemu dobrom. Aki Sunce je pisac, inspirativni trener, Anđeoski terapeut i, kako ona voli reći, Vjetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se obrazovanjem na području osobnog razvoja i pisanja. Održava seminare, predavanja i radionice o temi osobnog razvoja i Anđela. Anđeoske poruke Aki Sunce daje sudionicima seminara i svih društvenih skupova koje organizira. Kreira Anđeoski nakit s porukom Anđela, njezin život su Anđeli. Izdala je svoju prvu knjigu “Sjaj ljubavi uz Anđele” u listopadu 2016. godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice “Anđeli šapuću s Aki Sunce”.

Ona voli reći ‘kako zračite tako i privlačite’ ili ‘kada nađete sebe, naći ćete i druge’. Osmijeh na licu, svijeća u vašim rukama i ljubav u vašem srcu.

Aki Sunce možete pronaći na:

S ljubavlju, Aki Sunce – pisac, inspirativni trener i Anđeoski terapeut ili VJETAR U LEĐA

Družimo se za dva tjedna ponovo 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.