Dobar dan, dragi moji ljudi, nastavljamo s četrnaestom porukom u ciklusu poruka koje vam Anđeli i Aki šapću dvaput mjesečno. Ovaj se stupac zove Anđeli šapću sa Aki Sunce, ova poruka će biti za razdoblje od 29.10-12.11.2018.

Misao za ovih 14 dana: Ja sam kreativno i uspješno biće

Idemo na avanturu s Anđelima – Anđeli i Aki su vam spremili nove porukice, ali ovoga puta kroz igru.

75Molitve za ova dva tjedna

MOLITVA ZA PRONALAŽENJE SVRHE iz DNEVNIKA ANĐELA:

Dragi Bože, Mihaele i Šamuele, od kad sam rođena pa do sada, želim da spoznam svoju svrhu, znam da sam rođenjem zaboravila zašto sam došla na planetu zemlju i koja je to moja misija, zato vas molim da mi date znak. Znak koji će mi pomoći da krenem stazom svoje svrhe, da radim ono što volim, jer tako ću najbolje pomoći sebe, ali i drugima. Hvala vam. Amen

Dnevnik Anđela možete naručiti putem fb stranice Aki Sunce ili na mail: andjeliaki888@gmail.com.

75Unesimo malo igre u naš život, vi ćete sada duboko udahnuti i izabrati sliku koja vas najviše inspirira, nakon izabrane slike ćete otići dolje i vidjeti koju poruku od Anđela nosi baš ta slika koju ste birali.

SLIKA 1

Ako ste izabrali ovu sliku, to znači da je vrijeme za buđenje radosti koju imate u sebi. Pokrenite se. Nemojte više strahovati i brinuti se oko stvari koje su prošle. Idite hrabro naprijed i izaberite biti sretni.

Radost je ono što vaša duša želi.

SLIKA 2

Ako ste izabrali ovu sliku, onda je vrijeme da počnete da se povezujete sa sobom, da se okružite divnim ljudima, koji vam prijaju. Vrijeme je za odlazak u prirodu, da se posvetite sebi i da se vaša energija konačno harmonizira.

Priroda je u vama, jer vi ste priroda.

SLIKA 3

Ako ste izabrali ovu sliku, onda ste vi zaista svjetlo na putu mnogim ljudima, pomažete im da budu bolje verzije sebe, vi ste vjetar u leđa koji im pomažu da rastu i napreduju. Vi ste svjetlost i pitajte svoje unutrašnje biće sve ono što vas zanima, odgovori su u vama.

Svjetlost neka vas uvijek obasjava.

75Kristal za ovih 14 dana je AMETIST, Kristal Duhovne transfomacije odnosno KAMEN DUŠE

Ametist je kamen duše. To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemstva, duhovne svijesti, ravnoteže, unutarnjeg mira. To je kamen od metamorfoze i transformacije. Izuzetno snažan kameni zaštitnik, visoke duhovne vibracije. Simbol je promjena.Štiti od psihičkih napada, pretvarajući energiju u ljubav. Ametist je prirodni sedativ, blokirajući geopatogeno zračenje i negativna okruženja. Njegov mir razvija veća stanja svijesti i meditacije. Ametist ima jake sposobnosti iscjeljivanja i pročišćenja.

Vjeruje se da je ametist kameni most između Zemlje i Neba, između duha i duše. On je kamen pročišćen, koji budi u nama odlučnost da odbacimo stare navike koje nas ometaju u duhovnom i mentalnom razvoju. Podržava stvaranje novih ideja i dodaje ih kao motivaciju za razvoj.

Ona ublažava strah, bijes, skladno ujedinjuje različite energije, usklađuje ljubavni život u odnosu između muškarca i žene. Vjeruje se da pomaže komunicirati s anđelima i razviti telepatiju.

Možete ga naručiti putem fb stranice Aki Sunce ili mailo-om andjeliaki888@gmail.com i dobijate vašu osobnu molitvu uz ovaj kristal.

75NA  ČAROBNO PUTOVANJE MOŽETE KRENUTI S ANĐELIMA I AKI SUNCE

Bitno je da verujete i da se prepustite

DOBRO MI DOŠLI

45

Možete me pratiti i vidjeti što sve radim, o čemu pričam, koje metode koristim, priče, meditacije i još puno zanimljivih stvari koje spremamo Anđeli i ja za vas. Pratite nas jer uvijek imamo iznenađenje darivanja i nova iskustva.

Izdala sam prvu knjigu Sjaj ljubavi uz Anđele, kreirala Dnevnik Anđela i Anđeoske kartice “Anđeli šapuću sa Aki Sunce”, izrađujem nakit s porukom Anđela kao i s kristalima, crtam energetske crteže, kao i šalice s porukom Anđela.

Radim energetske tretmane, kao i razgovore odnosno konyultacije Poruke od Anđela. Izrađujem Anđeoske analize za narednih 12 mjeseci. Također možete raditi i mjesečni coaching sa mnom – gdje bih bila vaš mentor.

Grupa u kojoj pišem o Anđelima i sve zanimljivosti je: Anđeli i Anđeoske poruke od Aki Sunce

Stranica na kojoj pišem o životnim temama, inspiraciji, na kojoj možete vidjeti događaje, sve ono što sam ja je: Aki Sunce – Anđeli šapuću.

Osnovala sam Anđeoski klub koji će se okupljati online minimum dva puta mjesečno u dogovorenim terminima. Za ovu 2018/2019.godinu počinjemo s radom 24.10.2018.

Za sada će biti samo online dok ne odlučim da bude drugačije, sjedište Anđeoskog kluba je u Beogradu, ja sam osnivač i ponosna sam što ćemo da širimo ljubav zajedno.

Sve predloge i pitanja kao i poručivanje moje prve knjige Sjaj ljubavi uz Anđele, Dnevnika Anđela, šolje sa porukom Anđela i nakita sa porukom Anđela, Anđeoskih kartica možete putem mail-a: [email protected] ili fb stranice Aki Sunce.

Zakazivanje energetskog tretmana na daljinu ili razgovora Poruke od Anđela ili Anđeoskih analiza koje radim u pisanoj formi ili mesečnog coaching-a takođe možete putem maila ili fb stranice.

S ljubavlju, Aki Sunce i Anđeli

Možete svakodnevno pratiti Anđeoske poruke na you tube kanalu Aki Sunce – Anđeli šapuću : https://www.youtube.com/channel/UCs8tGtuForiIk6O73_Nsesg?view_as=subscriber

Vjerujem da ste zadovoljni porukama i zadovoljstvo mi je pisati i prenositi poruke na ovaj način.

75Budući da ćete se s Aki družiti kroz poruke, ovdje se upoznajte s njom: Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988. u Beogradu. Završila je osnovnu školu u Beogradu, a zatim i X gimnaziju u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gdje stječe zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz područja ljudskih resursa, jer to je područje koje najviše voli, kao što možete i primijetiti, radi posao koji istinski voli. Vjeruje u životu, Bogu, Anđelima, ljudima i svemu dobrom. Aki Sunce je pisac, inspirativni trener, Anđeoski terapeut i, kako ona voli reći, Vjetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se obrazovanjem na području osobnog razvoja i pisanja. Održava seminare, predavanja i radionice o temi osobnog razvoja i Anđela. Anđeoske poruke Aki Sunce daje sudionicima seminara i svih društvenih skupova koje organizira. Kreira Anđeoski nakit s porukom Anđela, njezin život su Anđeli. Izdala je svoju prvu knjigu “Sjaj ljubavi uz Anđele” u listopadu 2016. godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice “Anđeli šapuću s Aki Sunce”.

Ona voli reći ‘kako zračite tako i privlačite’ ili ‘kada nađete sebe, naći ćete i druge’. Osmijeh na licu, svijeća u vašim rukama i ljubav u vašem srcu.

Aki Sunce možete pronaći na:

S ljubavlju, Aki Sunce – pisac, inspirativni trener i Anđeoski terapeut ili VJETAR U LEĐA

Družimo se za dva tjedna ponovo 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.