Dobro poslijepodne, dragi moji ljudi, nastavljamo s sedmom porukom u ciklusu poruka koje vam Anđeli i Aki šapću dvaput mjesečno. Ovaj se stupac zove Anđeli šapću s Aki Sunce, ova poruka će biti za razdoblje od 13.6.-27.6.2018.

Misao za ovih 14 dana: Ja sam ono što jesam, širim ruke ka izobilju. Aki Sunce

Dolazi nam u srijedu 13.06. u 21:43 Mlad mesec

Vrijeme je da se posvetimo našem potencijalu i samom sebi u svakom smislu, da bismo hranili našu unutarnju ljepotu… Ovaj mlad mjesec nam donosi sređivanje emocija i osvješćivanje tko smo, uvijek počinjemo prvo od sebe.

Možete pogledati sljedeći videozapis da biste napisali čarobni ček: https://www.youtube.com/watch?v=N_HGA2RQIJ8

Napišite čarobni ček do 14.6 u 21:43, primjer čarobnog čeka je:

U ovom razdoblju nužno je da imate želju da donosite određene odluke. Ne brinite ako je za sada zastoj. U skoroj budućnosti, želje se ostvaruju, zabrinutost i strah nestaju. Usredotočite pažnju na ljubav prema životu. U ovom razdoblju imat ćete mnogo svjetionika i pomoći će vam da riješite neke situacije koje ne poznajete o sebi.

Vodiće vas mocije ovih dana, vaša svijest o tome tko ste doista, ali znajte da ste na pravom putu, samo usmjerite jasne namjere prema onome što zaista želite.

Komunicirajte sa svojim anđelima, spremni su vam pomoći, vjerujte im i ne sumnjate u njihovu pomoć.

75Možete svakodnevno pratiti Anđeoske poruke na you tube kanalu Aki Sunce – Anđeli šapuću : https://www.youtube.com/channel/UCs8tGtuForiIk6O73_Nsesg?view_as=subscriber

Možete poslušati Anđeosku poruku za vaš horoskopski znak na sledećem linku : https://www.youtube.com/watch?v=XwaAh6GTTkw&t=65s

Vjerujem da ste zadovoljni porukama i zadovoljstvo mi je pisati i prenositi poruke na ovaj način.

Budući da ćete se sa Aki družiti kroz poruke, ovdje se upoznajte s Aki: Aleksandra Kečić, poznatiji kao Aki Sunce, rođena 1988. u Beogradu. Završila je osnovnu školu u Beogradu, a zatim i X gimnaziju u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gdje stječe zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz područja ljudskih resursa, jer to je područje koje Aki najviše voli, kao što možete i primijetite, radi posao koji istinski voli. Vjeruje u životu, Bogu, Anđelima, ljudima i svemu dobrom.Aki Sunce je pisac, inspirativni trener, Anđeoski terapeut i kako ona voli reći Vjetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se obrazovanjem na području osobnog razvoja i pisanja. Održavaju seminare, predavanja i radionice o temi osobnog razvoja i Angela zove anđele na oružje.Anđeoske poruke Aki Sunca daju sudionicima seminara i svih društvenih skupova koje organizira. Kreira Anđeoski nakit s porukom Anđela, njezin život su Anđeli.Izdala je svoju prvu knjigu “Sjaj ljubavi uz Anđele” u listopadu 2016.godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice “Anđeli šapuću sa Aki Sunce”.

Ona voli reći kako zračite, pa vas privlači ili kada se nađete, naći ćete i druge. Osmijeh na licu, svijeća u vašim rukama i ljubav u vašem srcu.

Možete je pronaći na :

S ljubavlju, Aki Sunce – pisac, inspirativni trener i Anđeoski terapeut ili VETAR U LEĐA

Družimo se za dva tjedna ponovo 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.