Dobro poslijepodne, dragi moji ljudi, nastavljamo s desetom porukom u ciklusu poruka koje vam Anđeli i Aki šapću dvaput mjesečno. Ovaj se stupac zove Anđeli šapću sa Aki Sunce, ova poruka će biti za razdoblje od 8.8.-22.8.2018.

Misao za ovih 14 dana: Ja sam povezan/a s Univerzumom.

Vrijeme je za radost i obilje da se otvorimo ljubavi i sreći, da istrajemo u našim željama, da oslobodimo svu tugu koju nosimo već duži vremenski period. Očekuje nas pobjeda, trijumf, konačno zasluge za sve ono što smo do sada radili. Preuzmimo odgovornost za svoj život.

75MOLITVA ZA RADOST IZ DNEVNIKA ANĐELA:

Dragi moj Bože i Jofiele, želim da mi u srce unesete radost i otjerate svu negativnost iz mog okruženja, od mene i moje aure, voljna sam iskusiti radost i istinsku sreću u sebi. Spoznati svoju unutrašnju ljepotu, znati sebi uljepšati misli, uvidjeti da sam ja kreator svog života. Hvala vam. Amin.

Ovo je period koji je energetski jak, 11.8 u 11:59 nam stiže Mlad mjesec koji je na 18. stupnju Lava i potrebno je konačno zapitati našu dušu što želi, što je raduje i izaći na pozornicu našeg života.

Na taj dan pišemo magični ček i moramo ga u ispisati do 12.8 u 11:59.

Primjer magičnog čeka je:

Detalje vezano za magični ček možete pogledati na sledećem linku : https://www.youtube.com/watch?v=N_HGA2RQIJ8&t=4s

Posvetite se obitelji i njegujte vaše voljene, širite energiju ljubavi. Anđeli su vam spremni pomoći kad su u pitanju stvari koje ne možete sami riješiti. Zatražite pomoć. Oproštaj je u ovom periodu važan, da oslobodite svoje srce tog pritiska. Oprostite prvo sebi, zatim drugim ljudima i živite u svojoj slobodi. Iskažite to što osjećate, neka vam se duša i srce oslobode balasta koji vas pritišće. Otvorite se za primanje i davanje ljubavi.

75MOLITVA ZA OPROŠTAJ IZ DNEVNIKA ANĐELA

Dragi moj Bože i arhanđele Zadkiele, na mojim grudima i srcu postoji kamen koji me pritišće, taj kamen se zove neoproštaj, ali ja sada želim i voljna sam da ga se oslobodim, da oprostim prvenstveno sebi, a zatim drugoj osobi (ime i prezime) kojoj zamjeram i mislim da nešto nije dobro uradila. Sad želim da sebe i tu osobu oslobodim i da svatko ide svojim putem slobodan i sretan, zahvalna sam na toj mogućnosti koju mi pružaš. Slobodna sam i sretna, kao i osoba s kojom sam imala odnos koji je bio pun zamjerki i nemira, sad smo slobodni. Hvala vam. Amin.

Dnevnik Anđela možete poručiti putem fb stranice Aki Sunce ili na mail: andjeliaki888@gmail.com 

75Kristal za ovih 14 dana je AMETIST, Kristal Duhovne transfomacije odnosno KAMEN DUŠE

Ametist je kamen duše. To je kristal zaštite, nesebičnosti, plemstva, duhovne svijesti, ravnoteže, unutarnjeg mira. To je kamen od metamorfoze i transformacije. Izuzetno snažan kameni zaštitnik, visoke duhovne vibracije. Simbol je promjena.Štiti od psihičkih napada, pretvarajući energiju u ljubav. Ametist je prirodni sedativ, blokirajući geopatogeno zračenje i negativna okruženja. Njegov mir razvija veća stanja svijesti i meditacije. Ametist ima jake sposobnosti iscjeljivanja i pročišćenja.

Vjeruje se da je ametist kameni most između Zemlje i Neba, između duha i duše. On je kamen pročišćen, koji budi u nama odlučnost da odbacimo stare navike koje nas ometaju u duhovnom i mentalnom razvoju. Podržava stvaranje novih ideja i dodaje ih kao motivaciju za razvoj.

Ona ublažava strah, bijes, skladno ujedinjuje različite energije, usklađuje ljubavni život u odnosu između muškarca i žene. Vjeruje se da pomaže komunicirati s anđelima i razviti telepatiju.

Možete ga naručiti putem fb stranice Aki Sunce ili mailo-om andjeliaki888@gmail.com i dobijate vašu osobnu molitvu uz ovaj kristal.

75Možete svakodnevno pratiti Anđeoske poruke na you tube kanalu Aki Sunce – Anđeli šapuću : https://www.youtube.com/channel/UCs8tGtuForiIk6O73_Nsesg?view_as=subscriber

Vjerujem da ste zadovoljni porukama i zadovoljstvo mi je pisati i prenositi poruke na ovaj način.

Budući da ćete se s Aki družiti kroz poruke, ovdje se upoznajte s njom: Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988. u Beogradu. Završila je osnovnu školu u Beogradu, a zatim i X gimnaziju u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gdje stječe zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz područja ljudskih resursa, jer to je područje koje najviše voli, kao što možete i primijetiti, radi posao koji istinski voli. Vjeruje u životu, Bogu, Anđelima, ljudima i svemu dobrom. Aki Sunce je pisac, inspirativni trener, Anđeoski terapeut i, kako ona voli reći, Vjetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se obrazovanjem na području osobnog razvoja i pisanja. Održava seminare, predavanja i radionice o temi osobnog razvoja i Anđela. Anđeoske poruke Aki Sunce daje sudionicima seminara i svih društvenih skupova koje organizira. Kreira Anđeoski nakit s porukom Anđela, njezin život su Anđeli. Izdala je svoju prvu knjigu “Sjaj ljubavi uz Anđele” u listopadu 2016. godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice “Anđeli šapuću s Aki Sunce”.

Ona voli reći ‘kako zračite tako i privlačite’ ili ‘kada nađete sebe, naći ćete i druge’. Osmijeh na licu, svijeća u vašim rukama i ljubav u vašem srcu.

Aki Sunce možete pronaći na:

S ljubavlju, Aki Sunce – pisac, inspirativni trener i Anđeoski terapeut ili VJETAR U LEĐA

Družimo se za dva tjedna ponovo 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.