Foto: pixabay.com

Samo jedan Svijetleći (Oslobođeni, Probuđeni) čovjek, oslobađa tame 700 000 duša. Neka je samo 7 duša, opet je više nego dovoljno. Zbog svega ovog, radujte se! I jačajte svoje Svjetlo svakog dana i svakog trenutka. Tama ovog puta neće pobijediti! Dosta je bilo! Neka vas čarobna moć Svjetlosti i energija Istine štite na vašem putovanju do kraja našeg zajedničkog puta!

atma.hr – 78
Svi oni koji su se u životu morali žestoko boriti za svoja uvjerenja, znaju dobro da je to najteža rovovska bitka koja može postojati. O kakvim uvjerenjima govorim? To su ona stajališta koja dolaze iz najvećih dubina vašeg srca, nešto što osjetite cijelim svojim bićem kao istinu.

Ne radi se tu o tvrdoglavom ustrajavanju na “vašem stavu” na vašoj percepciji svijeta, jer to je onda stajalište ega.

Ovdje govorimo o onom što vam vaša duša cijelo vrijeme tiho govori da je istina, to je onaj val istine koji vas preplavi i to osjetite ne samo emocionalno, nego i fizički (kad se naježite ili kad nešto klikne u vama i vi osjetite cijelim tijelom i kažete – e, to je za mene istina). Tada možete biti sigurni da vam je to duša “došapnula” istinu koja je djelić one univerzalne vječne istine.

Mnogi poznati borci za pravdu, istinu i opće dobro, ustvari, su bili oni koji su imali već ostvarenu duboku vezu s tim našim mudrijim Ja, tj. s našom dušom, ono što smo mi, u biti. I zato su mnogi od njih tako neustrašivo branili svoja stajališta, jer su osjećali to iz dubine svoga bića. Mnogi su za svoja uvjerenja i poginuli.

atma.hr – 39

Ponavljam još jednom – treba razlikovati tvrdoglavo ustrajavanje na samo svom pogledu na svijet koje dolazi iz ega i njegove nespremnosti da se promjeni ili proširi svoje poglede.

Mnogi su žrtvovali svoju slobodu, čak i svoje obitelji da bi iznijeli na svjetlo dana istine koje je tama uvijek željela prikriti i zato smrću kažnjavala sve koji su se drznuli misliti drugačije i djelovati za dobro svijeta.

Zato, kad osjetite iz dubine vašeg bića poriv da nešto kažete ili konkretno učinite, ne dozvolite svom umu i egu (koji se plaši tuđih reakcija) da vas spriječe u tome. Ostanite uspravni, čvrsto stojte iza toga što zastupate i ne odstupajte pred napadima.

Jer, tama u drugima uvijek će pokušati da vas savije, ponizi, ismije, jer se Tama panično plaši istine. Istinu donosi Svjetlo (jer Svjetlost je inače provodnik informacija koje dolaze od samog Izvora i zato je tako bitna u našim životima). I to je najveći razlog da govorite svoju duboku istinu, onu koja je spoznata cijelim vašim bićem pa premda se s njom ne slagao nitko u vašoj okolini.

I ne plašite se da je javno iskažete, jer istina ima vlastitu energiju i mehanizme kojima štiti one koji je saopćavaju drugim ljudima. Istina će vas uvijek zaštititi. Ako ne vjerujete, probajte u praksi tu tvrdnju potvrditi ili opovrgnuti.

atma.hr – 75U današnjim modernim vremenima više nikoga ne vješaju zbog vlastitog mišljenja, jer su se metode borbe Tame protiv istine promijenile. Sada vas izvrgnu javnom ruglu, čineći da se osjećate posramljeno i bezvrijedno, izbacujući vas iz vašeg “plemena”, što zna biti jako bolno.

No, kad vas tako počnu izbacivati, radujte se, jer znate da vam s tim i takvima nikad i nije bilo mjesto. Vjerujte čvrsto da ćete naći one koji misle slično, jer “naša vibracija privlači naše pleme”, zar ne?

Dodatni poriv da ostanete čvrsti u svojim uvjerenjima temeljenim na ispravnosti je činjenica da živite u vremenima kad se više tisuća godina stara Tama podiže s ove planete i Svjetlo nezadrživo prodire u sve njene kutke. Dignite se na valovima ovog nadolazećeg Svjetla i ako osjetite poriv da konačno ustanete iz svoje zone udobnosti i kažete svijetu što zaista mislite, onda je ovo pravo vrijeme.

Za istinu, slobodu, pravdu i ljubav – za ove stupove života koji su jedini dostojni čovjeka kao vrste, vrijedi se uvijek boriti. Zato, slijedimo stope predaka koji su ginuli za tu istu slobodu, istinu, pravdu i ljubav među ljudima.

Kad spominjem pretke mislim na sve ljude u povijesti, nebrojena znana i neznana imena, koji su se protiv Tame borili ne samo za sebe i svoje “pleme”, već i za opstanak ljudske vrste na ovoj planeti.

atma.hr – 78
Sada se nalazimo u vremenima kada se odvija velika bitka za opstanak ljudske vrste i pobjedu Svjetla nad Tamom. To je jedinstvena istina koju svatko od vas mora osjetiti u vlastitom srcu.

Pridružite se ovoj bitci tako što ćete čistiti svoje srce, um i tijelo od svega što nije Svjetlo i Ljubav u vama. Samo jedan Svijetleći (Oslobođeni, Probuđeni) čovjek, kako netko reče, oslobađa tame 700 000 duša. Neka je samo 7 duša, opet je više nego dovoljno.

Zbog svega ovog, radujte se! I jačajte svoje Svjetlo svakog dana i svakog trenutka! Tama ovog puta neće pobijediti! Dosta je bilo!

Veliki pozdrav svima vama, dragi moji svjetlosni suborci!

Neka vas čarobna moć Svjetlosti i energija Istine štite na vašem putovanju do kraja našeg zajedničkog puta!

Utočište – Sanctuary

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here