Jaspis  Mookait je predivan podržavajući kamen koji  prodire duboko ispod površine emocija i pronalazi korijenske uzroke emocionalnih problema.

Omogućuje oslobađanje od negativnih iskustava i potiče samopouzdanje i želju za novim iskustvima. Olakšava prihvaćanje promjena  i rizika bez straha. Potiče fleksibilnost. Pruža korisnu ravnotežu između unutarnjih i vanjskih iskustava. Daje strast novim iskustvima, kao i duboku smirenost, kada se suočavate s njima.

Ukazuje na sve mogućnosti i pomaže da izaberete onu pravu. Jaspis Mookait također aktivira dublje aspekte uma, omogućava pristup do genetske memorije, otkrivajući emocionalne i bihevioralne obrasce.  To je idealan kamen za buduće roditelje, jer može olakšati intuitivnu komunikaciju s nerođenim djetetom.

Idealan je za uzemljenje i centriranje, te olakšava prijelaz u meditativno stanje. Jaspis Mookait je posebno pogodan za buđenje istinske duhovnosti, kao i za povećanje otkrivenja i spoznaje tijekom meditacije.

Jaspis Mookait  je transformacijski kristal koji pomaže da bolje razumijemo stvari, situacije i prilagodimo se promjenama. Potiče razvoj novih sposobnosti i mijenja naše živote.
Povećava samopouzdanje, samopoštovanje, te nam pomaže da ostvarimo svoje pune potencijale. Vrlo je koristan za fokusiranje na određeni cilj ili za motivacijski poticaj na radnom mjestu.

Jaspis se kroz povijest koristio kao amajlija protiv nevidljivih opasnosti, zlih duhova i čarobnjaštva. Nosio se na grudima kako bi sprječio epilepsiju, bol u trbuhu i grčeve. Vjeruje se da amajlija od jaspisa štiti svog nositelja od utapanja, a također štiti i od otrovnih paukova i škorpiona.

Jaspis Mookait je kamen arhanđela Haniela i Sandalphona.

Ljekovito djelovanje:

Jaspis  Mookait je fizički stabilizirajući kamen koji poboljšava imunološki sustav i pomaže protiv učinaka starenja. Štiti od propadanja tkiva i unutarnjih organa, te je koristan u liječenju cistitisa, visoke razine šećera u krvi, te je koristan kod poremećaja bubrega i mokraćnog mjehura. Sprječava groznice i otekline.

Ovaj mineral također pomaže u reprodukciji i pomaže  tijelu tijekom trudnoće. Eliksir od Mookaita liječi kožne alergije i čir na želudcu.

Jaspis  Mookait čišćenje:

Jaspis Mookait čisti se pod mlazom mlake vode ili u posudi vode preko noći, najbolje s gorskim kristalom.

Jaspis  Mookait punjenje:

Jaspis Mookait nije osjetljiv na svijetlo tako da ga možemo neograničeno puniti na suncu.

miniiJaspis Mookait ogrlica

Zanimljiva ogrlica izrađena je od poludragog kamena Jaspisa i efektnih dekorativnih elemenata  od tibetanskog srebra. Kopča je u obliku leptira i također je izrađena od ovog materijala.

Širina: 1.60 cm

Dužina: 66.00 cm

Cijena: 195 kn

Prethodna objava3 razloga zašto je GENIJALNO razgovarati SAM sa SOBOM – NIJE znak LUDILA, već proces koji koriste uspješni!
Slijedeća objava4.-10. 9. Venera u Vagi u sekstilu sa Saturnom u Strijelcu – Vrijeme je za obećanja i jake veze!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.