Sve u ovomu svijetu pulsira između dva suprotna pola. Što god promatrali, kuda god pogledali, svugdje, baš svugdje, imamo dva pola nečega. I nehotice se, sam od sebe, nameće zaključak – ovaj svijet je dualan! No, je li baš tako? Što za nas znači i koja je svrha dualnosti svijeta?

Međunarodna škola Zlatnog ružina križa, Lectorium Rosicrucianum s radošću Vas poziva da na ova pitanja zajednički nađemo odgovore.
Pridružite nam se na

OTVORENOM GNOSTIČKOM RAZGOVORU
s okvirnom temom „Je li svijet dualan?“

Događanje će se održati u srijedu, 31.svibnja 2017. s početkom u 19:30 sati u prostorijama Centra Lectorium Rosicrucianum, Republike Austrije 9, Zagreb (dvorišna zgrada).
Prijave nisu potrebne, ulaz je slobodan i besplatan, a dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo ili prethodno znanje. Jedino što je potrebno jest otvoreno srce koje je zakucalo brže nakon što je pročitan ovaj oglas.

Učenje Lectorium Rosicrucianuma je opširno i nemoguće ga je sažeti u par rečenica. Radi se o gnozi, o unutarnjoj istini, o unutarnjem doživljavanju božanskoga u nama, o traženju odgovora na temeljna ljudska pitanja tko sam, kuda idem i koja je svrha moga života.

Gnostički razgovori su razgovori od srca k srcu. Moguće je da vaša nutrina zadrhti od prepoznavanja, a moguće je i da se ne dogodi ništa. Ne nudimo vam senzacionalna otkrića, ne obećavamo ništa, ali Vaš dolazak može biti početak velike avanture pronalaženja vlastite autentičnosti i bliženja univerzalnoj istini. Radi se o procesu kojem smo izloženi i mi koji vas dočekujemo.

Pratite nas na našoj Facebook stranici Lectorium Rosicrucianum Hrvatska.

Prethodna objava27.05. Osijek – Počinje novi ciklus edukacije iz Osnova astrologije
Slijedeća objavaSuper Mjesec u Blizancima (25.05.) – Nadiru nezaustavljive promjene!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.