Ovi komadi nakita su mali orgonski generatori, načinjeni pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice.

Kreativni proces usvaja specijalnu orgonsku tehnologiju matrice, ekstrapolirane iz istraživačkog rada Wilhelma Reicha, prvi put demonstriranu 1930-ih i 1940-ih godina.

Prema Dr. Reichu orgon je (poznat i kao prana, ki, chi, eter, životna energija, esencija kreacije) sveprožimajuća kreativna sila u prirodi, nevidljiva energija koja ispunjava cijeli svemir, kreira materiju i život.

Vjeruje se da nesmetan i dovoljan protok ove energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.
Orgonit je sintetička supstanca čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju alkemijsko djelovanje.

“MORE”

Velike/tanke orgonske plavo-zeleno-zlatne okrugle naušnice “MORE” inspirirane ljepotom Jadranskog mora.

Izrađene od epoksi smole, gorskog kristala i zlatnog pigmenta uz zaštitu moćnih mantri i meditacije čija se zaštita osjeti u njihovom svakodnevnom nošenju, svojom transparentnom plavo-zelenom bojom u kombinaciji sa zlatom, podsjećaju na sve ljepote i blagodati Jadranskog plavetnila.

Vaše naušnice stižu u roku od par dana, lijepo zapakirane i spremne za nošenje/darivanje.

*925 sterling srebro (kukice za uši) 

Nabavite svoje Orgonske naušnice More u našem webshopu:

naušnice-more-3-510x357

WEBSHOP: MORE

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 30.06.2016.
Slijedeća objavaAmetist – Kamen duše
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.