Orgonske naušnice s amazonitom su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu. Štite auru od svih vrsta zračenja.

atma.hr – 61
Načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Unikatne orgonske naušnice s amazonitom, jedinstvenog geometrijskog oblika zbog originalnog dizajna, izrađene od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života. Štiti auru od svih vrsta zračenja.

U procesu njihova stvaranja ugrađene su drevne mantre za pročišćavanje suptilnih eteričnih elemenata – snagom zvuka i namjere – ispunjavajući tako nakit pozitivnom zaštitnom energijom. Na taj način ove naušnice pružaju sve glavne i sporedne dobrobiti, što se može osjetiti u auri tijekom njihovog nošenja.

atma.hr – 61
Plavi Amazonit je kamen istine, časti, komunikacije, cjelovitosti i poštovanja.

Orgonske naušnice sa amazonitom povećavaju psihičku snagu i kreativnost, intelekt i psihičke sposobnosti. Korisne su u komunikaciji, usklađuju fizičko i energetsko tijelo. Bude samopoštovanje i transformiraju stres u kreativnu energiju. Pojačavaju životnu snagu, daju dublji opuštajući san – smiruju živce i čiste od negativne energije, poboljšavaju komunikaciju s ljubavlju, uklanjaju energetske blokade, pročišćavaju delikatnu mrežu meridijana u tijelu.

Jedinstvene orgonske naušnice s amazonitom

m 1Unikatne orgonske naušnice sa amazonitom, jedinstvenog geometrijskog oblika zbog originalnog dizajna, izrađene od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života. Štiti auru od svih vrsta zračenja.

Širina orgona: gore 1.1, dolje 2,2 cm/Visina orgona: 5 cm/Visina cijele naušnice zajedno sa kukicom: 8.5 cm

Debljina: 6mm

Cijena: 450 kn – Kupi ovdje