Orgonske naušnice s karneolom su mali orgonski uređaji koji prikupljaju negativnu orgonsku energiju i pretvaraju je u pozitivnu. Izrađene su od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića. Štiti auru od svih vrsta zračenja.

atma.hr – 61
Načinjene su pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Orgonske naušnice s karneolom, jedinstvenog geometrijskog oblika zbog originalnog dizajna, izrađene od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića, koji su u međusobnoj interakciji stvorili jaku podlogu za ekstrapozitivnu meditaciju i programiranje energijom najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svojeg vlasnika/vlasnice u svim aspektima života. Štiti auru od svih vrsta zračenja.

Karneol je poludragi kamen koji smiruje i stabilizira emocije, otvara protok fizičke energije, potiče hrabrost i kreativnost u svim aspektima života. Među ostalim, preporučuje se osobama koje imaju potrebu za izražavanjem apstraktnih talenata u fizičkoj realnosti.

atma.hr – 61
Jedinstvene Orgonske Naušnice sa Karneolom – Vitalnost

mnmOrgonske naušnice sa karneolom, jedinstvenog geometrijskog oblika zbog originalnog dizajna, izrađene su od najkvalitetnije vrste potpuno netoksične epoksi smole, poludragog kamenja, komadića mjedi i 22kt zlatnih listića. Štite auru od svih vrsta zračenja.

Karneol je poludragi kamen koji smiruje i stabilizira emocije, otvara protok fizičke energije, potiče hrabrost i kreativnost u svim aspektima života.

Među ostalim, preporučuje se osobama koje imaju potrebu za izražavanjem apstraktnih talenata u fizičkoj realnosti.

Cijena: 450 kn – Kupi ovdje