Foto: pixabay.com

Astrolozi najavljuju jesen kao period pozitivnih promjena, a evo što očekuje svaki horoskopski znak na području obilja.

atma.hr – 78
Ovan

Aktivni Ovnovi moraju malo napraviti pauzu i razmisliti o svojim željama. Vjerojatno možete dobiti puno više ako “kopate” malo dublje. Vrlo ozbiljno analizirajte početak vlastitog posla – preuzmite svoje odgovornosti.

Bik

Jesen je vaše vrijeme. Sve će ispasti što je bolje moguće, posebno u stvarima koje ste za ovo vrijeme isplanirali. Jesen je idealna da tražite povećanje primanja.

Blizanci

Nema potrebe sumnjati u sebe i okolnosti i brinuti se. Čak i ako trenutno ne ide dobro, situacija se može promijeniti preko noći. Ali mir i povjerenje u sebe i svoje postupke sigurno će vam donijeti veliki profit i više novca.

atma.hr – 52
Rak

Ne očekujte veliki novac – obratite pažnju na male iznose i malu zaradu. Pokušajte biti pažljivi s onim što imate. Vježbajte zahvalnost i situacija će se ubrzo poboljšati.

Lav

Ovo nije vrijeme za odmor – vrijeme je za akciju. Sve se počinje okretati oko vašeg posla, planova i cilja. Imate financijsku sreću, ali budite oprezni kako trošite novac. Izbjegnite nepotrebne troškove.

Djevica

Jesen će vam omogućiti da konačno unesete željeni red u svoje poslove i financije. I očekujte dobru naplatu za obavljeni posao. Povećanje prihoda može vam tokom jesenjih mjeseci otvoriti neka nova vrata u životu. Ne propustite sjajne mogućnosti.

atma.hr – 78
Vaga

Vaše blagostanje i bogatstvo ove jeseni nisu u fokusu. Imat ćete neke naplate dugova i nikako nećete uspijevati uštedjeti novac. Uložite u ozbiljan projekat. Jedino kroz ulaganje u posao možete ostvariti obilje.

Škorpion

Daleko od emocija i pritužbi – posao je posao. Morate napraviti paralelu između karijere i polja ljubavi. Dolazi trenutak kada će svi dugovi biti naplaćeni. Sada se fokusirajte na svoju karijeru, prihod, financijsku dobit.

banner TESLINA PLOCA 1

Strijelac

Pokušajte ništa ne odlagati za kasnije, nemojte gomilati ni male dugove. Poslovni i financijski red je nešto za što s vremena na vrijeme morate platiti više nego što ste očekivali.

Ako sredstva dozvoljavaju, zaposlite kompetentnog knjigovođu, odvjetnik, savjetnika – uštedjet će vam mnogo novca. I koncentrirajte se na glavne ciljeve, a ne na sporedne stvari kada je riječ o poslu i novcu.

Jarac

Tvrdoglavost nije najbolji način za uspješan posao, već se na jesen sve više mijenja. Pokušajte biti fleksibilni u suočavanju s promjenom poslovne situacije. Mogući su problemi u odnosima s kolegama.

atma.hr – 52
Vodenjak

U vašoj glavi bit će gomila briljantnih ideja, ali novčanik je i dalje prazan. Jesen je odlično vrijeme za radikalnu promjenu situacije, pokretanje vlastitog posla. Strpite se, novac će stići u pravo vrijeme.

Ribe

Posao vam daje prostor za razvoj, a jesen je sjajno vrijeme da se u to uvjerite. Radite stvari u kojima uživate maksimalno. Pratite ove savjete i neka vam posao i financije uvijek budu uredni!

sensa.mondo