Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Duhovni ratnici su oni koji su izabrani da na ovoj planeti Zemlji pomažu drugima da se probude. Nisu svi budni. Duhovni ratnici svojim djelima i svojim mislima pomažu drugima da se oslobode od zamki svakodnevnog života. Jeste li vi odabrani?

39

Prije nego što smo rođeni, neki od nas pristaju igrati ulogu u buđenju ljudske rase. Neki od nas pristaju na ovaj teški put, koji je pun izazova i žrtvovanja.

Onaj tko je pristao postati jedan od Duhovnih Ratnika, zna da vjerojatno mora izdržati mnoge boli kako bi ostao predan Buđenju. S druge strane, tako je ispunjavajuće biti dio duhovne nadogradnje svijeta.

Zadatak Duhovnog Ratnika je tražiti načine pomoću kojih može dostići veću i potpunu svijest. Oni su među onima koji prosvjeduju i daju svoj život kako bi nas ostale širom svijeta probudili, piše Spirtual posts.

Štoviše, oni mogu biti među onima koji se bore za slobodu govora, građanska prava, vjerska prava ili pokušavaju promijeniti način na koji njihova obitelj razmišlja – zbog čega bivaju obilježeni kao crne ovce – koji se na kraju prepoznaju kao Mudri!

Ako imate više od 5 od ovih osobina, vjerojatno ste jedan od njih.

757 osobina duhovnih ratnika

1) Oni vole istinu

I oni su spremni napraviti sve kako bi mogli naučiti ono što ne znaju. Duhovni ratnici su iskreni – iako znaju da istina ponekad donosi i bol, vjeruju da je to neophodno za naš rast.

Istina je moćno oružje, istina može otključati tajne i riješiti probleme kojih se svi bojimo pokušati riješiti.

2) Istinski duhovni ratnik ne odustaje kada stvari postanu teške

Duhovog ratnika pokreće njegova strast i on svojim postupcima drugima daje primjer. To je osoba koju neće uništiti ozljeda, bolest, invaliditet, ekonomska katastrofa ili raskid odnosa.

No, vjerojatnije će svima pokazati kako se treba nositi s katastrofama.

39

3) Duhovni ratnik prkosi tuđem mišljenju i slijedi svoje srce

Štoviše, on je usklađen sa svojom intuicijom i zasigurno vjeruje svojoj intuiciji! Zna da energija ne laže. Neprijatelj može biti obučen kao prijatelj, ali intuicija Duha ga upozorava.

Njegovo srce je iskreno. I zato su njegove poruke istinite.

4) Odabrani živi i diše za ljubav

Ljubav je bitna za sve Ratnike Svjetlosti. Oni znaju da je Ljubav ključ svake Mudrosti. Ljubav je jezik Svemira.

Osmijeh u podzemnoj željeznici, zagrljaj, prijateljski stisak ruke, može biti moćno oružje protiv tame.

5) Duhovni ratnik uklanja svoje unutarnje strahove

Živjeti bez straha nije lako i da, čak i Izabrani se boje. Ali to ne znači da se ne trude ukloniti te sjene kako bi dostigli svoj puni potencijal.

Duhovni ratnik će gledati tamo gdje se drugi ne usude gledati i otići dalje nego što će oni uspjeti.

756) On započinje život iznova i iznova

Duhovni ratnici su poput Feniksa. Može ih se spaliti, ali ne i uništiti. Njihov život može se iznova i iznova urušavati, ali sve dok dišu, nisu gotovi.

 Čak i kada prestanu disati, oni mogu utjecati na druge kao prosvijetljeni duhovni vodiči.

7) Duhovni ratnik odabire svoje bitke

Postoji toliko toga što je potrebno promijeniti, ali mi ne možemo promijeniti sve odjednom. Strpljenje je zlatna vrlina. Duhovni ratnik ne gubi energiju. Energija se mora mudro trošiti. Zato čeka dok ne bude spreman za djelovanje.

Duhovni ratnici su mudre snage Svjetlosti. Oni se prema sebi odnose s ljubavlju i poštovanjem. Cilj je promijeniti svijet i ako to žele učiniti, moraju biti u savršenoj formi.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

39

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.