Foto: pexels.com

Koncept srodnih duša danas je dobro utvrđen u društvu. Većina vas zna što su srodne duše, ali je li se itko od vas pitao: “Kako je biti u braku sa srodnom dušom?”

Ako da, onda čitajte dalje. Ovdje u ovom članku dajemo odgovor na ovo pitanje.

Ljubav dviju srodnih duša je intenzivna i moćna. Neke ljubavi srodnih duša su dokumentirane, poput ljubavnih priča “Orkanski visovi”, “Romeo i Julija”, itd.

Zbog intenzivne veze između srodnih duša, njihova se ljubav može činiti poput ljubavi „blizanačkih plamenova “, ali ako pogledate pažljivo, možete vidjeti neke znakove neslaganja između njih, piše Conscious reminder.

Iako je ljubav srodnih duša na visokoj razini i posjeduje opći osjećaj sklada, ipak uvijek postoji nešto goriva za duhovni rast.

Gorivo ovdje znači “razlog neslaganja”, što može dovesti do sukoba ili čak odvajanja. Ali ako ste spremni učiti iz sukoba, možete biti gurnuti prema duhovnom rastu. No, u cjelini, između srodnih duša vlada sklad i mir.

Prava svrha vjenčanja srodnih duša je postizanje duhovnog rasta, u početku kao pojedinac, a zatim postizanje rasta zajedno s partnerom kao cjelinom, prema zajedničkom cilju spasenja duše.

Stvari koje naučite moraju se mnogo puta ponoviti kako bi se integrirale u vaš um.

Prava svrha ovdje je da se potpuno upoznate. Općenito, srodne duše poučavaju svoju djecu da slijede njihov primjer i motiviraju ih da žive sretan život.

Prosvjetljenje duše može se postići samo u stanju bezuvjetne ljubavi. Ljubav prema svom partneru ne smije tražiti ništa zauzvrat.

Kada ste u vezi sa svojom srodnom dušom,  njene potrebe vam uvijek moraju biti prioritet.


Widget not in any sidebars

Nakon ove faze, morate širiti bezuvjetnu ljubav na sve oko vas.

Na taj način postat ćete pravi iscjelitelj duše i moći ćete se prema svemu odnositi s istom razinom ljubavi i empatije.

Na taj način su srodne duše vrlo korisne kada se radi o duhovnom spasenju vaše duše. Odvest će vas do krajnjeg cilja vašeg života – vječne sreće.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

AMALAKI

AMALAKI PRAH

“Zvijezda” Ayurvede – pomoć kod svih tegoba

Amla ili amalaki (lat. – Emblica officinalis, dom.- ogrozd) je jedna od najkorisnijih i najpoznatijih ayurvedskih biljaka.
Ovaj plod je jedan od najboljih izvora antioksidanata u svijetu.
Štiti od stresa, čisti organizam, podiže imunitet, jača kosu, pomlađuje tijelo i štiti od raka.

Bio uzgoj.

Pakiranje: 100 gr

Cijena: 109 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMala djela se odražavaju u Svemiru na moćne načine – 30 zakona karme o kojima se rijetko priča
Slijedeća objava10 fenomenalnih novogodišnjih jelki koje se mogu napraviti u čas posla
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.