Foto: unsplash.com

OVO je dublje nego kada netko voli “loše momke”.

Jeste li umorni od toga da se muškarci loše odnose prema vama? Zaključujete li redovito da su svi oni dobri zauzeti – a onda vaša slobodna prijateljica započne vezu s muškarcem koji je tretira poput kraljice i onda ste iznenađeni?Znači, odabirete pogrešne muškarce? Ili ste netko tko pretvara pristojan odnos u neprijateljstvo i onda vam se čini da se muškarac loše odnosi prema vama?

Ponekad, potreba da budemo u vezi može nas zaslijepiti i tada ne vidimo znakove koji su već prisutni, piše Your tango.

Znakovi da je fokusiran na sebe, ne brine za vaše potrebe, ljuti se ako mu ne dajete ono što želi, zahtijeva da sve bude kako je on zamislio, itd… Ili vidimo znakove, ali su nam toliko poznati da ih mi ne prepoznajemo kao znakove upozorenja. To može uzrokovati da privlačimo loše odnose i muškarce koji se loše odnose prema nama.

Prvi odnos koji doživljavamo je odnos naših roditelja.

Da, rođeni smo u njihovom odnosu. Bit tog odnosa je tako prirodan za nas i mi ga smatramo normalnim.

Pa, to je normalno; nemamo nikakvo drugo iskustvo da bismo ga usporedili dok ne postanemo stariji. Također učimo kako izraziti ljubav i bliskost na način na koji su naši roditelji izražavali svoju ljubav prema nama i drugima. Naučili smo što tolerirati i što možemo očekivati ​​od načina na koji su naši roditelji djelovali jedan prema drugom.Naše drugo iskustvo odnosa je prvi pravi odnos koji imamo, koji nam se događa u pubertetu ili malo kasnije. U ovom, stječemo iskustvo pokušajem i pogreškom. Isprobavamo ono što nam govore naši prijatelji, što nam govore roditelji i prilagođavamo naše ponašanje prema okolnostima koje stvara ples koji se odvija između nas i našeg partnera.

Pa što bi onda bio razlog što dopuštate da se netko prema vama odnosi loše?

Možda ste navikli na to i ne prepoznajete takvo ponašanje kao loše.

Sara je imala dečka koji joj je govorio što da radi, na vrlo nepošten i ponižavajući način, a ako to ne bi brzo napravila, vikao bi na nju. Sara je živjela s intenzivnom količinom tjeskobe i tuge. Kada smo istraživali njezinu prošlost, shvatila je da se točno na takav način njen otac ponašao prema njoj i njenoj majci.

Kroz cijelo njeno odrastanje, željela je da je otac prihvati i samo je razmišljala o tome kako može ona i bolje i tada će dobiti očevu ljubav. Budući da je takav odnos imao i s njenom majkom, a majka je odustala od želje da mu ugodi nakon toliko godina, teret je bio samo na Sari.

Sara je shvatila da prirodno gravitira nekome poput njezina oca. Ovaj obrazac bio joj je poznat i u njezinim očima on je ukazivao na ljubav. Također je shvatila da ona, baš kao i njezina majka, odustaje od “pobjede” u ovoj igri, budući da je igra bila postavljena tako da izgubi, tako da je njezin dečko uvijek pobjeđivao kao dominantna osoba.

Možda još niste iskusili ili se bojite biti vrlo intimni ili bliski s nekim? Ako je tako, vi svako ponašanje koje donosi razdvajanje doživljavate kao nešto što je sigurnije od istinske bliskosti.

Julia je bila sa svojim mužem četiri godine; govorila je da se svađaju gotovo svaki vikend. Nakon što je istraživala svoje obrasce, shvatila je da je zabrinuta kad bi joj suprug bio kod kuće cijeli vikend ili kad bi bili zajedno dulje vrijeme, jer je njen suprug očekivao da mu pruža potpunu pažnju. Nije bila naviknuta na to.Bila je jedino dijete zaposlenih roditelja koji su imali svoj posao. Stoga je sama provodila mnoge sate kod kuće ili sa svojim prijateljima.

Nije doživjela bliskost između svojih roditelja, niti je ona bila bliska s njima.  Kad je upoznala svog supruga, on je htio biti s njom većinu svog vremena, i kao rezultat toga, osjećala se tjeskobno i željela se izolirati.

Ovo ponašanje je izazvalo uznemirenost i on ju je počeo pritiskati, jer je inzistirala da se odvoji. Osjećala se povrijeđeno jer je vikao na nju, jer nije mislila da radi ništa loše ili krivo, samo je htjela nešto prostora, ne shvaćajući da njeno ponašanje znači odustajanje od njega i stoga ga je bio uznemiren.

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Jeste li razmišljali o svom obrascu privlačenja, o ostajanju u vezi koja je puna zlostavljanja ili o stvaranju neprijateljske situacije? Idemo to istražiti postavljanjem sljedećih važnih pitanja:

  • Koje su vaše misli o intimnim odnosima?
  • Kakav je vaš idealan odnos?
  • Kakav je vaš koncept intimnog odnosa? (npr. Osjećam se sigurno i voljeno, ili osjećam se tjeskobno i zatvoreno)
  • Kako se ponašate u intimnom odnosu?
  • Što mislite da vaš partner misli i osjeća se za vas?
  • Kakva je vaša reakcija na njegove misli i osjećaje prema vama?
  • Kako se ponaša u vašem odnosu prema vama?
  • Kakva je vaša reakcija na njegovo ponašanje?
  • Što mislite i osjećate o sebi u vezi s tim?Nakon što istražite ova pitanja, provjerite jeste li pronašli ikakve sličnosti s vašim odnosom u prošlosti.

To može biti ključ za zaustavljanje nezdravih obrazaca privlačenja muškaraca koji se loše odnose prema vama ili veze pune kaosa i neprijateljstva.

Sada istražite što želite stvoriti i koje misli, osjećaje i ponašanja želite promijeniti kako biste mogli ostvariti željeni rezultat. Uostalom, kako možete znati što slijedi ako niste ni razmotrili što je to što želite?

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaOvo su znakovi telepatije između dvoje ljudi
Slijedeća objava3 duboka osobna PITANJA koja svaki znak Zodijaka treba postaviti – SEBI!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.