Woman photo created by senivpetro - www.freepik.com

Želite vježbati jogu, ali oklijevate jer mislite da niste dovoljno fleksibilni? Voljeli bi vježbati jogu, ali ne možete jer su joga centri zatvoreni? Niste zadovoljni sa svojim joga učiteljem ili dinamikom joga vježbi? Volite raditi jogu, ali zbog obaveza ne stižete redovno vježbati?

Ako imate ovakvih misli onda je program JOGA 12 odlično rješenje za vas. JOGA 12 se sastoji od samo 12 vježbi koje mogu raditi svi, bez obzira na fizičko stanje. Program je on-line i svaki sat se snima pa ga možete pogledati u terminu kad vam to odgovara.

ZAŠTO JOGA?

Joga je cjelovit sustav povezivanja sa božanskom esencijom u nama koji u čovjeku jača sve vrline potrebne da bi imali sretan i uspješan život. Zbog toga što je od iznimne vrijednosti za čovječanstvo Joga je preživjela tisućljeća bez da se vezala uz vjerska, nacionalna ili politička obilježja. Prakticiranjem joge postajemo opušteni, zdravi i sretni. Joga za tijelo ili Hatha Yoga je najefikasnija metoda za oslobađanje od stresa i postizanje i održavanje odličnog zdravlja.

ZAŠTO ONLINE JOGA?

Online joga omogućuje vam da vježbate iz udobnosti svog vlastitog doma i štedite svoje vrijeme. Možete vježbati u kućnom izdanju bez da vas itko gleda i možete vježbati u vrijeme kada to vama najviše odgovara (ako propustite sat možete ga pogledati kasnije). Ne trebate izlaziti iz kuće kad je ružno vrijeme a u vježbanju vam se potpuno besplatno mogu pridružiti članovi obitelji ili prijatelj/prijateljica. Nakon dubokog opuštanja možete se odmah baciti na posao dok ste puni energije ili navečer potpuno opušteni utonuti u san.

ZAŠTO JOGA 12?

JOGA 12 je online program koji njeguje izvornu, najučinkovitiju joga tjelovježbu i objedinjuje jednostavnost, cjelovitost i efikasnost Joge za tijelo. Sastoji se od 12 najvažnijih asana (joga položaja). Kada se izvode kako treba i određenim redom 12 asana predstavljaju najvažniji i najvredniji dio Joge za tijelo jer učinkovito jačaju mišiće kralježnice i dovode u ravnotežu sve sustave u tijelu, uključujući i sustav žlijezda sa unutarnjim izlučivanjem.

Po svom djelovanju JOGA 12 je jedinstvena i nenadmašna u svijetu Joge za tijelo jer slijedi izvorne principe joga tjelovježbe:

  • upornim ponavljanjem istih vježbi postiže se najbolji utjecaj tih vježbi na tijelo
  • zdravlje, ravnoteža i funkcionalnost tijela ovise o razini opuštenosti svih sustava u tijelu
  • u joga položaju se tijelo treba opuštati a ne naprezati
  • da bi se tijelo opustilo potrebno je svjesno i pravilno disati i biti fokusiran na tijelo

 

MOŽETE LI I VI VJEŽBATI JOGU 12?

JOGU 12  mogu vježbati svi, bez obzira na razgibanost i kondiciju. Svatko izvodi vježbe u skladu sa svojim stupnjem elastičnosti a s vremenom svi dođu do stupnja kada mogu izvesti sve vježbe.  JOGA 12 posebno je pogodna za sve koji se vole opuštati i draže su im manje dinamične vježbe.

KADA SU TERMINI UŽIVO?

ONLINE program JOGA 12 u sezoni 2021. održava se putem zoom-a ponedjeljkom od 19.30 do 21 i četvrtkom od 20 – 21.30. Svaki sat se snima i ako niste u mogućnosti prisustvovati možete ga pogledati i vježbati  kada vama to najbolje odgovara.

KAKO SE PRIJAVITI I KOJA JE CIJENA?

Prijavite se slanjem svojih osobnih podataka (ime, prezime, email) na [email protected]. Povratno ćete na email dobiti link putem kojeg se prijavljujete na sat. Sudjelovanje u programu plaća se 250 kn/mjesec. Za dodatne informacije posjetite www.kresimirbevanda.com.