Dragi svi, pozivam vas da nam se pridružite vježbanju u našem virtualnom studiju joge 🙂 . Zbog novonastale situacije, primorani smo na manje kretanja, a stresa (što fizičkog, što mentalnog) je i više!

yoga od doma 1

Danas, je vježbanje joge od izuzetne važnosti jer na prirodan način jača organizam da se bori protiv stresa, jača imunološki sustav, odmara i opušta, podržava fizičko tijelo u statičnim položajima, balansira i omogućava unutarnji mir.

Zbog toga holistički studio Tara Centar nudi program vježbanja joge u online izvedbi. Potreban vam je internet, nešto što će poslužiti kao prostirka, malo mjesta i dobra volja ;-). Priključiti se mogu svi ukućani. Naš program se sastoji od satova za početnike, flow satova za srednje napredne vježbače, te za one jako napredne. Također, imamo tematske satove yin joge, kao i yoga nidru.

atma.hr – 52
Naši satovi idu „u živo“, što znaći da naši učitelji (u Tara Centru rade isključivo certificirani joga učitelji sa višegodišnjom praksom) pokazuju, objašnjavaju te vas ispravljaju, gotovo kao da smo s vama u vašoj sobi ;-)!

Prvi sat je probni i gratis! A spustili smo cijene članarina.

yoga od doma 2Cijene (članarine su važeće za period unutar 30 dana):

• 1x tjedno ili 4x unutar 30 dana: 150,00kn
• 2x tjedno ili 8x unutar 30 dana: 200,00kn
• 3x tjedno ili 12x unutar 30 dana: 250,00kn
• Neograničeno: 290,00kn

Također, kao član/ica Tara Centra imate dostupan veliki broj besplatnog sadržaja kao što su video i/ili tekstualne objave na temu joge (filmići za vježbanje), savjeti za vježbanje, aromaterapeutski pripravci, ayurvedski savjeti, kids joga satovi, vođene meditacije i sl, putem društvenih mreža i you tube kanala.
Sve je vrlo jednostavno, vi se trebate samo prijaviti na donju prijavnicu, a mi ćemo vam sve objasniti.

Srdačno, Trešnja
Tara Centar

e -mail: [email protected]

Prijavnica za Joga kod vas doma

prijavi se

atma.hr – 52