BALI JOGA RETREAT 1.3.-10.3.2020.

Iskusite posebno iskustvo joge u okruženju rižinih polja i divne prirode pod vodstvom joga majstorice Ane Kutije.

JOGA NA BALIJU POD VODSTVOM ANE KUTIJE
Želite uživati u predivnim tropskim plažama, ali u isto vrijeme vidjeti, obići i doživjeti jednu od kultura koja očarava moderan svijet? To znači da je Bali idealna destinacija za vas…
Pridružite nam se na jedinstvenom joga iskustvu na predivnom Baliju pod vodstvom insiprativne Ane Kutije. Upustite se u sedmodnevno joga iskustvo kroz svakodnevnu hatha praksu, vođene pranayame i meditaciju. Odmorite um i tijelo kroz svakodnevnu joga praksu u maloj grupi okruženi prirodom. Nahranite osjetila raznovrsnom azijskom kuhinjom, prirodom i specifičnom kulturom. Tokom boravka predviđen je i odlazak na izlet s posjetom Goa Gajah hramu i Tirta Empul hramu sa svetim izvorima vode u kojima možete proći iskustvo duhovnog pročišćenja.

atma.hr – 45

Ovaj program pomaže vam istražiti vlastito tijelo i zaista osjetiti što se u njemu događa kroz:

♦ jutarnje satove joge, tehnike disanja i opuštanja koje iz stresa, tenzije i brzine vraćaju u centar; balansiraju, daju mir i stabilnost. (vježbe su namijenjene svim nivoima fizičke spremnosti, uključujući i početnike, u trajanju od 90 min)
♦ vođena meditacija po čakrama
♦ večernja okupljanja gdje se uz vježbe relaksacije, vođenu yoga nidru sprema za relaksirajući i odmarajući san

Program je osmišljen kako bi zadovoljio sve vaše potrebe i jedino što zahtjeva je fleksibilnost uma i aktivno sudjelovanje. Kombinirajući hatha praksu i vođenu pranayamu u blizini rižinih polja Balija, Ana Kutija provest će vas kroz jedinstveno i duboko iskustvo joge na jednom od najljepših mjesta na svijetu.

“Jednom godišnje idite na mjesto gdje nikad ranije niste bili.”. Dalai Lama .

Rado ćemo dodati, ako je riječ o Baliju slobodno ga posjetite i više puta.

O ANI KUTIJI
Rođena u Zagrebu, medicinska sestra, sportsko-medicinska terapeutkinja i maserka te učiteljica joge sa sveukupno 23 godišnjim iskustvom.
Bogato iskustvo u vođenju različitih tipova joge: Hatha, Vinyasa, Yin, Iyengar i Terapijska joga. Predavačica je u školi za učitelje joge gdje predaje Osnove joge, Terapijsku jogu, Hatha jogu i drži radionice Restorativne joge i joge s rekvizitima, a redovito vodi i Jogu Nidru te vođene zvučne aroma meditacije, tehnike opuštanja i vizualizacije. Svoje znanje stjecala je i učila od najboljih učitelja ne samo u Hrvatskoj, već i po cijeloj Europi i Indiji.
Specijalizirala se za Hatha i Terapijsku jogu kao i individualni pristup vježbanju. Osmislila je svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom osobnošću, anatomijom, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz cjelovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika. Također preko 15 godišnje iskustvo u radu s profesionalnim sportašima, višegodišnje iskustvo u radu s menadžerima na programima wellbeinga i upravljanja stresom, te višegodišnje iskustvo rada kroz jogu s pacijentima. Iza sebe ima iskustvo u organiziranju i vođenju Joga Retreatova.

ŠTO JE HATHA JOGA?
Hatha joga – drevni sustav vježbi i tehnika disanja koji vam razvija gipkost, mišićnu snagu, pravilno držanje tijela i otklanja stres vježbama opuštanja. Praktična disciplina uključuje Asane (joga položaje), Pranayame (vježbe disanja) i Joga nidru (duboku relaksaciju). Ulazak u joga položaje odvija se do granica ugode, bez napora i u skladu s vlastitim mogućnostima.

atma.hr – 45

ISTAKNUTO
♦ 7 dnevni program joge
♦ izlet u Goa Gajah i Tirta Empul
♦ smještaj u vrhunskom hotelu 4*

OVAJ RETREAT JE ZA VAS AKO:
♦ želite preuzeti kontrolu nad svojim mislima i osjećajima
♦ želite otpustiti stres, i sve negativne emocije
♦ želite razviti ljubav i nježnost prema sebi i drugim
♦ želite odvojiti malo vremena za sebe kako bi osjetili unutarnji mir i uživanje u sadašnjem trenutku

BHUWANA UBUD 4*
smješten južno od mjesta Ubud, oko 5 minuta vožnje do Monkey Forest i 10 minuta od centra Ubuda neki od sadržaja hotela su recepcija, bazen, restoran s indijskom, balineškom i zapadnom kuhinjom, wi-fi, balineški plesovi, šetnja rižinim poljima ili 15-min masaža, vrt s povrćem koje se koristi u restoranu sobe su uređene u tradicionalnom balineškom stilu, kupaonica s tušem i kadom, kuhalo za kavu i čaj, sova, balkon/terasa, wi-fi, TV

CIJENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:
♦ zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb – Bali – Zagreb s presjedanjem u Istanbulu
♦ zrakoplovne pristojbe za sve navedene letove
♦ smještaj u hotelu Bhuwana 4* u standard dvokrevetnim sobama na osnovi 7 noćenja s doručkom
♦ transfere od zračne luke do hotela i nazad
♦ 7dnevni program joge by Ana Kutija – potrebno ponijeti svoje matove
♦ Izlet u Goa Gajah i Tirta Empul Temple
usluge predstavnika u destinaciji na engleskom jeziku
jamčevinu i troškove organizacije putovanja

CIJENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE:
♦ fakultativne izlete
♦ napojnice
♦ usluge koje nisu navedene u programu
♦ zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

FAKULTATIVNI IZLETI:
♦ Ubud palača i Monkey Forest 190,00 kn po osobi
♦ Gunung Kawi i Tegalalang rižina polja 190,00 kn po osobi

8.890,00 kn po osobi

♦ minimalni broj putnika 10
♦ fiksni polazak u terminu 1. 3. – 10. 3. 2020.
♦ trajanje putovanja 10 dana / 7 noćenja
♦ usluga: noćenje s doručkom
♦ smještaj u dvokrevetnim sobama 

VRIJEDNOST VIŠE
– uključene zrakoplovne pristojbe
– nema skrivenih troškova
– smještaj u kvalitetnom i provjerenom hotelu 4*
– uključen 7-dnevni program joge
– uključen izlet

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE. Hvala.

Organizator je Kreator Putovanja, turistička agencija d.o.o.
“Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja Kreator Putovanja, Jakova Gotovca 6, 10 000 Zagreb,
OIB 44590047047, ID KOD: HR-AB-01-081045102″

Kontakti:
[email protected]
01/707-9880 i 091/609-7001

atma.hr – 45


ITINERER
1.3.2020 ZAGREB – ISTANBUL – DENPASAR
Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Istanbul – Denpasar u 20,00 sati.
2.3.2020 DENPASAR – UBUD
Dolazak u Denpasar u 19,30 sati po lokalnom vremenu. Transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.
3.3.2020 UBUD
Doručak. Jutarnja joga, pranayama i kriye. Slobodan dan za odmor i razgledavanje Ubuda. Popodnevna joga i meditacije. Noćenje.
Preporučujemo: posjet centru Ubuda, kraljevskoj palači i tržnici na kojoj možete kupiti razne suvenire. Posjet šetnici Campuhan u jutarnjim satima te uživanje u pogledu na šumu. U popodnevnim satima preporučili bismo odlazak na Bali Swing. Cijena paketa s ručkom je cca 30$, a prijevoz do Bali Swinga polazi svaki dan nekoliko puta dnevno ispred indijskog restorana u centru Ubuda.
4.3.2020 UBUD
Doručak. Jutarnja joga, pranayama i kriye. Odlazak na izlet u posjet hramu Goa Gajah te špilji iz 9st. koja se nalazi u njemu. Špilja je ukrašena kamenim rezbarijama mističnih bića i statuama. Izlet se nastavlja prema Tirta Empul hramu sa svetim izvorima vode u kojima je moguće obredno kupanje i pročišćavanje. Povratak u hotel u kasnim popodnevnim satima. Popodnevna joga i meditacije. Noćenje.
5.3.2020 UBUD
Doručak. Jutarnja joga, pranayama i kriye. Slobodan dan za odmor i razgledavanje Ubuda. Popodnevna joga i meditacije. Noćenje.
Fakultativno: Posjet kraljevskoj palači u Ubudu (Puri Saren) u centru grada. Palača je bila centar Ubudskog kraljevstva, a poznata je po tradicionalnim kućama u vrtu palače. Slijedi posjet majmunskoj šumi u blizini grada gdje žive majmuni i druge tropske životinje.
6.3.2020 UBUD
Doručak. Jutarnja joga, pranayama i kriye. Slobodan dan za odmor i razgledavanje Ubuda. Popodnevna joga i meditacije. Noćenje.
Fakultativno: Posjet Gunung Kawiu, spektakularnom mjestu na kojem možete naći dva reda povijesnih grobnica uklesanih u stijenu u zelenom kanjonu. Nastavak izleta prema Tegalalalng rižinim poljima gdje ćete imati priliku prošetati predivnim poljima riže te odmoriti na jednoj od ljuljački.
7.3.2020 UBUD
Doručak. Jutarnja joga, pranayama i kriye. Slobodan dan za odmor i razgledavanje Ubuda. Popodnevna joga i meditacije. Noćenje.
8.3.2020 UBUD
Doručak. Jutarnja joga, pranayama i kriye. Slobodan dan za odmor i razgledavanje Ubuda. Popodnevna joga i meditacije. Noćenje.
9.3.2020 UBUD – DENPASAR – ISTANBUL
Doručak. Jutarnja joga, pranayama i kriye. Odjava iz hotela te slobodno prijepodne. U popodnevnim satima transfer do zračne luke u Ubudu. U 21,00 sati let na relaciji Denpasar – Istanbul – Zagreb.
10.3.2020 ISTANBUL – ZAGREB
Dolazak u Zagreb u 08,15 sati.

Prijavnica za JOGU NA BALIJU POD VODSTVOM ANE KUTIJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here