Razmišljaš o tome da odmor provedeš puneći se životnom energijom i učeći tehnike koje će ti omogućiti da budeš pun(a) energije tokom cijele godine?

Želiš provesti odmor bez stresa koji će ti ostati u trajnom sjećanju kao prekrasno iskustvo povezivanja sa svojom božanskom prirodom?

Želiš provesti odmor u društvu pozitivnih ljudi koji razmišljaju slično kao i ti?

JOGA RETREAT (POVEZIVANJE SA SOBOM) je upravo takav odmor. Pozivam te da mi se pridružiš u nezaboravnom iskustvu druženja sa prekrasnim ljudima, prirodom i samim sobom. Uživati ćemo u zdravoj hrani i vodi, meditaciji, jogi, povezivanju sa svjetlom, ugodnim razgovorima i večernjim karaoka zabavama.

Kako će izgledati naš dan? Jednom riječju fenomenalno!

Iskoristiti ćemo ga u cIjelosti. Krenut ćemo zajedno kako bi stvorili energiju grupe koja će nas nositi kroz dan. Povezat ćemo se sa svojom božanskom prirodom i odvojiti od razmišljanja o problemima, brigama, obavezama… Ovo su dani kada ćeš se izolirati od svakodnevnog života i rutina i posvetiti samo sebi. Zajedno ćemo vježbati svjesno disanje, jogu12, meditaciju, duboko opuštanje i povezivanje sa svjetlom. To su tehnike koje će ti pomoći da potpuno obnoviš i ojačaš svoju životnu energiju, entuzijazam i radost. Tvoje tijelo i um će se opustiti, pročistiti i napuniti pozitivnom energijom.

Pored toga, naučit ćeš kako samostalno izvoditi ove tehnike i što možeš raditi da do kraja života budeš zdrav, sretan i uspješan. Sve to ti je dostupno ako znaš kako i radiš na tome. Ja ću te u 7 dana naučiti ono što sam učio godinama. Kroz svakodnevno prakticiranje ovih divnih tehnika spoznat ćeš kako djeluju i to će trajno unaprijediti tvoj život.

Kroz naše druženje osjetit ćeš dobrobiti zdravog stila života i zdravih navika. Hranit ćemo se zdravom hranom visoke vibracije koja će tvom tijelu omogućiti da se očisti od energija nisih vibracija i toksina. Piti ćeš strukturiranu vodu koja čisti tijelo i omogućuje mu da radi bolje i izgleda mlađe. Bez obzira na trenutno stanje tvoja energija/vibracija će doživjeti novi uzlet i to ćeš osjetiti i fizički i mentalno i emocionalno. Tvoj život će dobiti poticaj da živiš svoj puni potencijal.

Program koji ćemo zajedno raditi okupirat će pola tvog dana, ostatak vremena možeš iskoristiti kako želiš. Možeš otići do plaže, kupati se u našem privatnom bazenu, sunčati na ležaljkama kraj bezena a možeš iskoristiti vrijeme da uživaš u Ayurvedskoj masaži ili napraviš RTT terapiju. Dan ćemo završiti opuštajućim razgovorom na kojem ćemo podijeliti iskustva dana i bolje se upoznati.

Više o Joga retreatu 2021. pročitaj na http://kresimirbevanda.com/index.php/tecajevi/joga-retreat ili me kontaktiraj na 099/8383-514 ili [email protected].

Kresimir Bevanda
Krešimir Bevanda, certificirani RTT terapeut, učitelj Joge i Tantre