Već petnaest godina svakog ljeta „Joga u svakodnevnom životu“ organizira besplatno vježbanje joge na plažama i u parkovima širom Hrvatske. Kao idealan uvod u ljetne vježbe joge koje ta udruga besplatno za građane Splita održava na Bačvicama, dolazi prigodan demonstracijski sat koji će se održati u subotu 20.06.2020. na Sustipanu s početkom u 10:00 sati.

Naime, 21. lipanj je od strane Ujedinjenih naroda proglašen Međunarodnim danom joge pa Udruga tim povodom besplatno za građane Splita održava sat i pol vježbanja. Pridružiti se mogu svi bez obzira na predznanje, dob i kondiciju jer program Joge u svakodnevnom životu je namijenjen i prilagođen svima, pa uživati u njemu mogu jednako i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši. Ova lijepa prigoda možda je najljepši način na koji možete započeti nadolazeći dugi vikend u Splitu.

Sustav “Joga u svakodnevnom životu”, tvorac kojeg je Paramhans Svami Mahešvarananda, jedan je od najpoznatijih i najpriznatijih sustava joge u svijetu. To je holistički i sveobuhvatan sustav koji se bavi tijelom, umom, sviješću i dušom. Temeljni mu je cilj postizanje i očuvanje fizičkog, mentalnog, duhovnog i društvenog zdravlja spajanjem pradavnih duhovnih tehnika i mudrosti Indije sa znanjem suvremenog doba.

Joga u svakodnevnom životu Split djeluje na lokaciji Dubrovačka 3 gdje se održavaju vježbe joge tijekom cijele godine. Osim vježbi povremeno organiziraju radionice i predavanja sa temama iz područja joga filozofije, ajurvede, vegetarijanstva.

Sve informacije mogu se dobiti na:

mobitel: 091 736 5929

e-mail: [email protected]

facebook: Joga u svakodnevnom životu Split

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here