Satovi su prilagođeni početnicima, a uvijek su jednako zanimljivi i naprednijim vježbačima.

Vinyasa Flow je dinamički oblik yoge koji se razvio iz Ashtanga Vinyasa yoga sistema. Vinyasa je povezivanje daha i pokreta kroz razne položaje. Vinyasa kretnje podsjećaju na ples. Ima brojne pozitivne učinke kako na tijelo, tako i na um. Tijelo se slijedovima zagrijava i povisivanje tjelesne temperature sagorijeva toksine nakupljene u zglobovima i muskulaturi te na taj način revitalizira tijelo, a um se smiruje ritmičnim zvukom ujjayi daha koji prati pokrete. Svi ti međusobno povezani parametri dovode do meditacije u pokretu i oslobađanja energetskih blokada.

Ashtanga yoga je dinamični stil yoge koju je popularizirao Sri K. Pattabhi Jois, jedan od najvećih učitelja joge 20.st., koji je Ashtanga yogu poslao u svijet i proširio Zapadom. Ashtanga je disciplinirana, zahtjevna praksa koja pročišćava tijelo i um i zbog koje postajemo prisutni, fokusirani, zadovoljni i sretni na miran i uzemljen način.

Voditeljica Izabela Maric, predana jogini i certificirana uciteljica yoge RYT200, trenutno pohadja TT500, diplomirani indolog, osnivacica Verbasana centra, suorganizatorica i voditeljica Yomad yoga retreata u Hrvatskoj i sire.

RASPORED:
ponedjeljak/petak u 18.45h
utorak/cetvrtak u 10h

Redovna CIJENA:
250kn/mj za dinamiku 2x tjedno
150kn/mj za dinamiku 1x tjedno
Drop-in sat: 50kn

GDJE? Vlaška 81a, Zagreb.

Obavezna prijava na: [email protected] ili 091 525 7299.

Welcome! Namaste! 🙂

Verbasana grupa:

Prethodna objavaJeste li svjesni koliko ste sretni?
Slijedeća objava06.11. Zagreb – Uvodno predavanje Pranayame i Bhastrika
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.