Neharmonični aspekti opominju da pazite da ne postanete žrtva prijevare ili nekog vida ovisnosti
Jupiter, planeta inozemstva, novca, ugleda i putovanja, 11. je kolovoza, poslije 12 godina ušla u poslovičnu, discipliniranu, perfekcionistički nastrojenu Djevicu, znak u kome će se zadržati do 9. rujna iduće godine. To može donijeti primamljive poslovne šanse u vezi s inozemstvom, bilo da se radi o suradnji sa strancima ili našim ljudima koje dugo rade u inozemstvu. Ukoliko ste mladi, možete dobiti stipendiju ili ponudu za stručno usavršavanje u nekoj drugoj zemlji.

Ako imate neku planetu ili osjetljivu točku horoskopa u Djevici, ascendent, ascendent ili osu desete ili četvrte astrološke kuće, narednih godinu dana mogu vam se ukažu šanse na emotivnom, obiteljskom ili profesionalnom planu, kakve se javljaju jednom u 12 godina, onoliko koliko je Jupiteru potrebno da obiđe cijeli zodijački krug.

Iako je u šestom zodijačkom znaku utjecaj ove planete oslabljen, Jupiter je ipak planeta prosperiteta i ekspanzije, što znači da i kada je “slaba” ima pozitivan utjecaj. Naravno, ukoliko je u harmoničnim aspektima s planetima u osobnom horoskopu što jednima može donijeti veliko bogatstvo, a drugima iznenadne poslovne šanse, putovanja ili slavu. Utjecaj Jupitera biće oslabljen od 8. siječnja do 9. svibnja iduće godine, kada ova planeta bude u retrogradnom hodu.

Jupiter će 11. kolovoza obrazovati opoziciju s Neptunom u Ribama, kvadrat sa Saturnom u Škorpionu, konjunkciju s Merkurom u Djevici i retrogradnom Venerom u Lavu, a od 7. rujna i aspekt od 135 stupnjeva (kvadrat plus Polukvadrat) s Uranom u Ovnu. Neharmonični aspekti Jupitera upozoravaju da pazite da ne postanete žrtva prijevare ili nekog vida ovisnosti, jer ova planeta ekspanzije uvećava i potrebu za alkoholom ili drogom. Opozicija između Neptuna i Jupitera, simbola kreativnosti i ekspanzije, od 11. kolovoza do 29. listopada, može biti inspirativna za umjetnike, osobito glumce i pisce. S druge strane, ovaj aspekt nepovoljno utječe na mentalno stanje i komunikacije, promet, posebno vodene puteve, turizam, medije. Do kraja listopada, to će više osjetiti Bikovi, Strijelci i Ribe, znaci u kojima je utjecaj Jupitera naglašen, a manje Škorpiona, Blizanci i Djevice.
Kratki horoskop

OVAN (21.3. – 20.4.) – Jupiter, planeta novca i inozemstva, u vašem astrološkom polju posla, donosi vam više mogućnosti za suradnju sa strancima. Neki poslovni angažman može vrlo brzo da vam se isplati, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

BIK (21.4. – 21.5.) – Sa vladaocem Venerom u retrogradnom hodu možete ući u vezu sa zauzetom osobom od koje vas dijeli razlika u godinama. Jupiter u polju ljubavi i kreativnosti pod utjecajem Neptuna, donosi vam stvaralački zanos i mogućnost uvećanja obitelji.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.) – Planeta ekspnzije vrlo blizu vašeg vladaoca Merkura, pod nepovoljnim utjecajem Neptuna i Saturna, upozorava na oprez ukoliko planirate kupoprodaju nekretnina. Oko 10. kolovoza možete ući u vezu s karizmatičnom, ali zauzetom osobom.

RAK (22.6. – 22.7.) – Ukazuju vam se šanse za proširenje suradnje sa strancima, ali pazite, jer možete biti skloni nesmotrenim odlukama. U ljubavi vas očekuju uzbuđenja, biće vam teško kontrolirati svoje osjećaje, naročito prema nekom Jarcu ili Škorpionu.

LAV (23.7. – 22.8.) – Pozicija i apekti planeta prosperiteta, poslije 12 godina u polju novca, upozoravaju da budete oprezni i ne donosite odluke na brzinu, naročito u vezi s kupoprodajom nekretnina. Ovo nije povoljan period za sklapanje poslova sa strancima.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) – Planeta prosperiteta poslije 12 godina ponovo je u vašem znaku, a sada obrazuje izazovne aspekte sa Neptunom u polju ljubavi, zbog čega vam partnerovo ponašanje može postati sumnjivo. Pozicija vladaoca vašeg znaka Merkura, može prolongirati neke rokove.
VAGA (23.9. – 22.10.) – Retrogradna Venera, vaš vladalac, blizu Jupitera u polju tajni, nagovještava susret sa starom simpatijom ili s osobom koja nije slobodna. Ako dobijete primamljivu ponudu za paralelni posao ili honorarni angažman, prvo dobro razmislite.

ŠKORPION (23.10. – 22:11.) – Zbog vaše potrebe za uzbuđenjima, možete uletite u tajnu romansu s osobom koju već poznajete preko poslovnih kontakata. Na poslu vam se ukazuju šanse za napredovanje a moguća je i suradnja sa strancima iz prekooceanskih zemalja.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.) – Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, poslije 12 godina u astrološkoj kući karijere opominje na oprez ukoliko pregovarate sa strancima. Pozicija Mekura, vladaoca kuće ljubavi, donosi vam mogućnost rasprava zbog partnerove neiskrenosti.

JARAC (22.12. – 20.1.) – Vaš vladalac Saturn, pod utjecajem Jupitera i Merkura iz Djevice, koči mogućnost uspostavljanja suradnje sa strancima. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, bit ćete uspješni. Neki zmljani znak će pokušati privući vašu pažnju.

VODENJAK (21.1. – 19.2.) – Jedan od vaših vladalaca Saturn u kvadratu s Jupiterom u kući novca opominje izbjegavati nepotrebne troškove i izične financijske transakcije, posebno ako se bavite privatnim biznisom. Možete obnoviti vezu sa starom simpatijom.

RIBE (20.2. – 20.3.) – Vaš vladalac Neptun, pod utjecajem Jupitera iz kuće partnerskih odnosa, može vam donijeti ulazak u vezu s osobom sklonom porocima, osobito ako ste mladi. Ukoliko ste u zrelijim godinama, može vam donese napredovanje u karijeri.

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 17.08.2015.
Slijedeća objavaKako se osloboditi čukljeva na nogama i riješiti se bolova u zglobovima
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.