Foto: pixabay.com

Sada preispitujemo svoje vrijednosti, put i uvjerenja i moramo nešto mijenjati. Posao. Pristupe. Učenja. Okolinu. Sebe. Odnose. Ovaj period nije lagan, bolan je i dug, ali je prijeko potreban svakome od nas da se postavimo na noge i izliječimo od trauma. Naše tijelo pamti to. I sada nam nudi jedan novi pogled na ciklus koji smo prošli. Što je naša strast i gdje se ugasila, da opet može gorjeti? Mislite o tom. I ne širite rane, širite krila. I sebi i svakom svom.

atma.hr – 52
Znam da si umorna od načina na koje je tvoje tijelo obilježeno i da tvoja duša još uvijek nije umotala rane u mir, ali ovo je vrijeme kada možeš sebi dozvoliti novi let. Pokušaj. I ono ništa pretvoriti u sve.

Zadnji put kada su se Kiron i Jupiter susreli bilo je prije 14 godina, 2009. nekome rak-rana godine, nekome iscjeljenje, kako kome.

Bilo je to u znaku Vodenjaka koji nas je natjerao na jedan potpuno nov način života i bukvalno snalaženje u situaciji. Neka sloboda koja to i nije bila ili na koju nismo bili spremni.

Sada je ovaj zagrljaj u znaku Ovna. I čeka da se iscijeli sve ono što smo u ovih 14 godina sakupili u sebe. Čeka da otkrijemo nove sebe, hrabrije, jače i odlučnije. Da usvojimo nove pravce i nova putovanja i nova učenja i nove prilike za rast.

Nismo isti i ni ne trebamo više biti. U tome i je smisao.

Pogledajte što vam se događa od 22.1. do 25.4. ove godine dok traje faza ove energije. Poglavito promatrajte period od 23.2. do 29.3. kada je ova energija na vrhuncu.

Što se događa s vama, vašim tijelom, duhom i emocijama? Je li vas neka bol zarobila baš da vas oslobodi? Jer tako to ide.

atma.hr – 52
Iscjeljenja su moguća samo ako se duboko otvorimo i ako let rana postane let raširenih krila.

Preispitujemo svoje vrijednosti, put i uvjerenja i moramo nešto mijenjati. Posao. Pristupe. Učenja. Okolinu. Sebe. Odnose.

Ovaj period nije lagan, bolan je i dug, ali je prijeko potreban svakome od nas da se postavimo na noge i izliječimo od trauma. Naše tijelo pamti to.

I sada nam nudi jedan novi pogled na ciklus koji smo prošli. Što je naša strast i gdje se ugasila, da opet može gorjeti?

Mislite o tom. I ne širite rane, širite krila. I sebi i svakom svom.

Sanja Paraminski

banner za knjige sretan novac
Prethodna objavaTotem i tabu – Sigmund Freud
Slijedeća objavaŠto trebate činiti dok je Venera u Biku (16.3. – 10.4.) – Savjeti za sve znakove Zodijaka
Avatar photo
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.