Foto: pixabay.com

Ponovni prelazak Jupitera u svoj dom u znak Riba donijet će nam ponovljene mogućnost da uz dobre odnose i suradnju s drugima pokrenemo nove i važne stvari u našim životima. I tako si osiguramo novi dvanaestogodišnji ciklus zadovoljstva i obilja. Za očekivati je da i na mundanom planu mnoge dozove pameti pa makar ako je riječ „samo“ o nuklearnoj katastrofi tj. o nemogućnosti ili nehtijenju pojedinaca da je pokrenu! Jer na astralnoj razini slijede ogromne nagrade (ili kazne, kako za koga), a to bi moćni pojedinci upravo s Jupiterovim povratkom u Ribe mogli postati duboko svjesni.

atma.hr – 52
Jupiter u svom retrogradnom kretanju 28.10. u 7:10h napušta, nakratko, znak Ovna i vraća se u svoj domicil u znak Riba u kojemu ostaje do 20.12.2022.g kada ponovno na dugih 12 godina napušta ovaj znak i nastavlja svoje kretanje kroz sljedeća sazviježđa i znake zodijaka. Kao i svaki drugi planet u retrogradnom kretanju pa tako i Jupiter, poziva nas na introspekciju ali i vraća nam u iskustvo okolnosti, situacije i ljude gdje nismo zaokružili energiju već je nešto ostalo nedovršeno. A energija se treba zaokružiti i stvari završiti!

Kako je Jupiter veliki benefik Zodijaka, planeta sreće, vjere, nade i ispunjenja ciljeva i kao takav mogao bi nam pružiti drugu šansu i potencijale da pokrenemo velike i bitne stvari, u simbolici kuće u koju je ušao, a za koje nismo bili još spremni njegovim direktnim kretanjem kroz ovaj znak. Neki od nas nisu bili spremni dok neki drugi među nama u natalnoj postavci imaju retrogradnog Jupitera pa je ovo njihova energija i tek pod ovom energijom, retrogradnošću, mogu doživjeti obilje i rezultate.

Budući da je Jupiter u vodenom znaku, za razliku od vatrenog Strijelca kojim također vlada, sada je bitno osloniti se na intuiciju i njoj dopustiti da nas vodi u smjeru željenog! Jer Jupiter u Ribama nadilazi granice logičkog uma.

Veliko je znanje koje nosimo u sebi a boravkom Jupitera u Ribama imamo priliku vježbati intuiciju i osvijestiti kako nas vjera generalno a napose u sebe može voditi u pravom smjeru. Samim tim i naše vizualizacije mogu postati i naše kreacije….. Ponovni prelazak Jupitera u svoj dom u znak Riba donijet će nam ponovljene mogućnost da uz dobre odnose i suradnju s drugima pokrenemo nove i važne stvari u našim životima. I tako si osiguramo novi dvanaestogodišnji ciklus zadovoljstva i obilja.

Kako je Jupiter i Gospodar prostora i planeta velike ekspanzije, sreće, pravde, istine, visokog znanja, religije, zakonodavstva i obilja u znaku Riba vrlo snažan i jak za očekivati je da i na mundanom planu mnoge dozove pameti pa makar ako je riječ „samo“ o nuklearnoj katastrofi tj. o nemogućnosti ili nehtijenju pojedinaca da je pokrenu!!! Jer na astralnoj razini slijede ogromne nagrade (ili kazne, kako za koga), a to bi moćni pojedinci upravo s Jupiterovim povratkom u Ribe mogli postati duboko svjesni.

Jupiter će vrlo brzo plivati kroz znak Riba i već 24.11. će zastati na 28*tog vodenog i promjenjivog znaka te zaokrenuti direktnim hodom. I pružiti treću šansu svima kojima još nije bilo vrijeme za obilje! U Ovna ponovno prelazi 20.12., a koje ponovljene šanse i prilike pojedini podznaci mogu očekivati s Jupiterovim povratkom u znak Riba možete pročitati u nastavku:

atma.hr – 52
OVAN

Jupiter u Ribama vama prolazi kroz 12.kuću horoskopa i odličan je za rad na sebi, za rad na podsvijesti kako bi poboljšali i unaprijedili svoje psihičko stanje, a time i fizičko. Jer kada je duh jak i tijelo služi.

Ako se bavite znanstvenim radom prosperitet je zagarantiran kao i odlazak u inozemstvo ako to želite. Također izvjesne su tajne ljubavi ili ljubavi s nekim tko je daleko…

BIK

Jupiterov tranzit kroz znak Riba vama će vrlo goditi jer bit ćete povezani s njim protočnom energijom sekstila. Imat ćete pomoć od drugih ili ćete vi biti u poziciji pomoći nekome od prijatelja ili nekome iz okruženja.

Dobro vam je postavljen rad u grupi ljudi, u kolektivima jer Jupiter tranzitira vašom 11.kućom. Mnoge financijske želje zahvaljujući Jupiteru u Ribama uspjet ćete realizirati, a slobodnima se smiješi kvalitetna ljubavna priča s nekim iz prijateljskog ili suradničkog kruga  ljudi.

Socijalna angažiranost, ali i mirovina za mnoge.

BLIZANCI

Blizancima je Jupiter ušao u 10.kuću, na sam Vrh neba horoskopa. Počasti, nagrade, pohvale i napredak slijede na području karijere. Uspon i unaprjeđenje je izvjesno kao i zaštita od strane autoriteta.

Povećanje zarade i financija generalno napose za one koji se bave javnim poslom ili surađuju sa strancima.

Promijene u statusu, za slobodne Blizance udaja/ženidba a za one koji se obrazuju – diploma.

atma.hr – 52
RAK

Za Rakove jako lijep period jer znak Raka i Riba surađuju u protočnoj energiji trigona, a sam Jupiter u znaku Raka osjeća se egzaltirano!

Dakle boravak Jupitera u Ribama vama donosi okončanje sudskih sporova, a na vaše zadovoljstvo, promjenu mjesta boravka napose ako planirate u inozemstvo, kao i odlazak u inozemstvo zbog ljubavi.

Oni koji ostaju mogu očekivati unaprjeđenje na poslu i uspješno studiranje.

LAV

Vama Jupiter u Ribama donosi dobru regeneraciju i ozdravljenje ako vas muči kakav kroničan zdravstveni problem.

Oni koji su u dugovima Jupiter u vašoj 8.kući donosi rješavanje dugova, nekima kroz kredit, nekima kroz nasljedstvo. Oni koji apliciraju na stipendiju dobit će je.

Financijski napredak i poboljšanje zdravstvene situacije donosi vam Jupiter u Ribama.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

DJEVICA

Djevicama Jupiter prolazi kroz 7.kuću horoskopa tako da sve što ima veze s partnerskim odnosima, javnošću i sudstvom dolazi na dnevni red. Kako su Ribe i Djevica u opozitnim znacima, a Jupiter u Djevici  ne osjeća se dobro, u izgonu je, vi ćete morati obratiti pažnju da ne donosite iracionalne odluke.

Povedete računa o odnosima u braku ili u poslovnim odnosima i posebno se klonite i ne upuštajte u nelegalne aktivnosti tijekom Jupiterova boravka u znaku Riba.

Iako ste inače vrlo prizemni i skromni sada bi opozicija Jupitera mogla isprovocirati u vama revolucionarni duh, ljutitost i pružanje otpora autoritetima. Jer Jupiter u neudobnom aspektu donosi pretjerivanja.

VAGA

Jupiter je ušao u vašu 6.kuću tako da neuposlene Vage pronalaze zadovoljavajući posao a ostali u poslovnom smislu se sređuju. Poslovno okruženje bit će vam izvor zadovoljstva, a suradnja s kolegama odlična.

Ako se bavite uslužnom djelatnošću, ugostiteljstvom ili hotelijerstvom vrlo dobra godina je pred vama kao i zdravstveno stanje.

Kako 6. kuća osim posla i zdravlja simbolizira i kućne ljubimce, moguće da će mnoge Vage obogatiti svoju svakodnevicu novim članom obitelji tj. kućnim ljubimcem.

atma.hr – 52
ŠKORPION

Kako su znak Riba i znak Škorpiona također u protočnoj energiji trigona, a Škorpionima znak Riba pada u 5.kuću, u jednu od najsretnijih kuća, vama Jupiterov tranzit kroz Ribe donosi veliku sreću.

Veliku sreću u ljubavi, sreću kroz djecu i sreću kroz financije. Slobodni Škorpioni mogli bi sresti veliku ljubav i kraj godine neće dočekati slobodni a oni koji se bave sportom mogu očekivati veliki uspjeh.

Iznenadna sreća smiješi vam se i kroz financije a oni koji žele postati roditelji Jupiter će im donijeti realizaciju po tom pitanju. Škorpioni koji su realizirani kao roditelji osjetit će i imati veliku sreću kroz roditeljstvo i kroz djecu.

STRIJELAC

Strijelcima su Jupiterovi tranziti vrlo bitni jer Jupiter osim suvladarstva nad Ribama vladar je i znaka Strijelca! Strijelcima znak Riba pada u 4. kuću horoskopa, kuću doma, intime i privatnog posla tako da će mnogi Strijelci u sljedećoj godini uspjeti riješiti brojna pitanja i zastoje u tim segmentima života.

Neki će riješiti pitanje nekretnina, neki drugi renovirat će dom a neki treći ako žele pokrenuti privatan posao i uspjet će! Sreća, radost i mir dolazi vam kroz obiteljsko okruženje.

Doduše moguća je i prinova u obitelji ili početak zajedničkog života s partnerom. Oni u inozemstvu mogu odlučiti vratiti se u domovinu.

banner GHERI COTTON

JARAC

Vama Jupiter tranzitira kroz 3. kuću horoskopa tako da je pred vama vrlo dinamična godina. Očekuje vas puno kretanja, kraćih putovanja i poboljšanje odnosa s braćom, sestrama, susjedima ili bližim okruženjem.

Svi koji su upisali dodatne edukacije imat će sreće s njima i ispunjenje kroz njih, a oni koji nisu neka se odluče za njih.

Također smiješi vam se potpisivanje važnog ugovora (npr. za državljanstvo) kao i mogućnost kupnje novog automobila.

VODENJAK

Jupiter kao planet velikog novca i simbol bogatstva vama prolazi kroz 2.kuću koju vezujemo upravo uz financije i stjecanje tako da se vi možete radovati velikom priljevu novca. Iz kojeg izvora pitat ćete se.

Nije naše da znamo već samo da budemo budni i „uskočimo u zlatnu kočiju“ kada dođe do nas! Osim financijskog bonusa vama će se pružiti prilika da osvijestite i vlastite vrijednosti tako da će te moći napraviti velike promijene u životu ako već niste s prvim boravkom Jupitera u znaku Riba.

Samo povedite računa da ne pretjerujete u jelu jer Jupiter u 2. kući osim novca donosi i višak kilograma.

atma.hr – 52
RIBE

Drage Ribe, vama Jupiter u tranzitu kroz vašu 1. kuću donosi sreću, bolju financijsku situaciju, upoznavanje bitnih ljudi i promjenu statusa.

Vi se imate čemu radovati tijekom Jupiterovog tranzita kroz vaš znak, osjećat će te veliku sreću, zadovoljstvo, snagu, optimizam.

Moguća potpuna, pozitivna, promjena u životu. Jedino trebate povesti računa da ne pretjerujete u trošenju, jelu i piću.

Sretno svima!!!

Tomislava Horvat / Astrologija Pallas